2015 de ikiz annesi olacaklar!!

canım bişey soracağım adetinden sonra ne kadar sıklıkla deneme yaptınız her gün denediniz mi bende hamile kalmak istiyorum anlatırmmısın hani ne yaptın deneme sonrası ayaklarını uzattın mı

Canım benim çok geçmiş olsun.Allahım sifa versin kuzulari korusun..aklimdasin ve dualarım da

Cok sagol canim benim.simdi evdeyim ohh dedim resmen.Allahim hepimizin yavrularini korusun...

Çok şükür canım bence daha beklicekler hastane zordur tabi ama sonundaki mucizeler büyük yoksakatlanmazdık..

Insallah ama kasik agrim cok artti oyle cok bekleyeceklermis gibi gelmiyor.1 hafta 10 gun daha dursalar super olacak.hastane evet derler ya Allah dusurmesin eksikligini de gostermesin.gercekten oyle bir yer.

Allah önce senin sonra bizlerin yardimcisi olsun.Dualarim seninle.

Allah razi olsun.insallah herkes bebislerini zamaninda saglikli kucagina alir.

Fairytalepuck Canım inşallah sabırsızlıkla bende bekliyorum senin bebeklerin cinsiyetini yarın bana kaç gr ve kaç cm olduklarını da öğrenir misin benimki ne durumda olması gereken nedir diye...15+5 te 150ser grama 10ar cmydiler kilo almisim ama bebeklerin su an ki gramı ne acaba

dionisya ya benim ki hic gram fln söylemedi simdiye kadar. Yarin sorucam. Baska ne sorayim onuda bilmiyorum. Ayda bir aliyor bizi muayeneye.

Fairytalepuck canım uzuvlari iyi mi kafa caplarina filan bakıyor bizimki sağlığı iyi mi filan bilmem ki başka ne sorsan..

Birde birşey sormak istiyorum kızlar bende iki gündür böyle gaz sancısı gibi değişik arada karnimda ağrı oluyor alışveriş filan yaptık biraz kendimi mi yordum acaba havalar da çok ısındı burda arada bayilacak gibi oluyorum..hala çok hafif nadir hissediyorum bebekleri..korkuyla bişey olacak diye kendimden geçiyorum bazen..normal mi

İkiz gebeliklerde tansiyona, şekere, kan değerlerine dikkat etmek lazım. Onun için aile sağlık hekimliklerinde belirli aralıklarla tahlil yaptırmanızı öneririm. Havalar ısınmaya başladı çok sıcak saatlerde dışarı çıkmayın. Bayılan arkadaşlar olmuştu. Hamileliğimde bende kendimi çok dinliyordum. Korkularınız çok normal. Ama her şeyin güzel olacağına kendimizi inandırmamız lazım

Allah kolaylikversin canm yaa insallah su gibi akar iki hafta sağlıkla dogsunlar

Insallah daha dururlar, sikintisiz olur dogumun. Allah kolayliklar versin, hastaneden cikmani temenni ederim canim.

11.haftadayim hergün kusuyorrum iki saat ayakta kalsam başım dönmeye başlıyor çalışmaya çalışıyorum ama devam edemicem gibi ne yapsam bilmiyorum bnm gibi olan varmı

mesa54 Canım ben heyet raporu aldım evdeyim doğuma kadar inşallah doktora sor istersen verebilirse eğer değerlendir derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…