canım bişey soracağım adetinden sonra ne kadar sıklıkla deneme yaptınız her gün denediniz mi bende hamile kalmak istiyorum anlatırmmısın hani ne yaptın deneme sonrası ayaklarını uzattın mıMerhaba kızlar 7 haftalık ikizlerime hamileyim. Benim gibi ikiz bebek bekleyenlerle paylaşımda bulunmak istiyorum. Son adet tarihim 12 nisan. Hamileliğim çok zor geçiyor önce düşük tehlikesi şimdide iştahsızlık ve mide bulantısı... Sizlerin hamileliği nasıl geçiyor ?
Canım benim çok geçmiş olsun.Allahım sifa versin kuzulari korusun..aklimdasin ve dualarım da
Çok şükür canım bence daha beklicekler hastane zordur tabi ama sonundaki mucizeler büyük yoksakatlanmazdık..
Allah önce senin sonra bizlerin yardimcisi olsun.Dualarim seninle.
süt yada yoğurt günde ne kadar tuketiyosun canimTesekkür ederimmelina1983 kalsiyuma baslicam bugun 1300 mglik. Dislerime birsey olursa cok fena olur benim icin. Cok önemsiyorum agiz sagligini.
süt yada yoğurt günde ne kadar tuketiyosun canim
Cok afedersin ayip olacak belki ama yarim kalip peynir yiyorum sabahlari :) bide düzensiz sekilde kalsiyum tablet aliyordum. Iki hafta öncesine kadarda 1 Litre süt iciyordum. Yani hepsi düzensiz idi.süt yada yoğurt günde ne kadar tuketiyosun canim
Fairytalepuck Canım inşallah sabırsızlıkla bende bekliyorum senin bebeklerin cinsiyetini yarın bana kaç gr ve kaç cm olduklarını da öğrenir misin benimki ne durumda olması gereken nedir diye...15+5 te 150ser grama 10ar cmydiler kilo almisim ama bebeklerin su an ki gramı ne acaba
Tek yumurta ikizlerinde görünen bir durum.sanirim yaşayan yok.olmasinda zatenNe demek bu acaba
meraba arkadaslar tek yumurta ikizi bekleyen anne adaylari 20. haftadan sonra ikizden ikize kan alisverisi riski azaliyor mu? bir de hem ikiz bekleyen hem de plasenta previa olan var mi
Allah kolaylikversin canm yaa insallah su gibi akar iki hafta sağlıkla dogsunlarTesekkurler.hala hastanedeyim.10 gun oldu.kasilmalarim azalmisti.alt ast de dustu trombositim nihayet yukseldi.oglumun dopleri iyi degil.kizimin suyu azalmis.ayaklarimda ciddi sislik olustu.doktorum kalp damara yonlendirdi.bugun bacaklarimin dopleri cekilecek.kan tahlilim temiz cikti.bacak doplerim de temiz cikarsa bugun hastaneden cikaracaklar.haftada iki kere kontrollerim ve nst olacak.artik amac bebekleri bir iki hafta daha tutabilmek.hastanede insan daha kotu oluyor.evde kafami toplayacagim.insallah 2 hafta daha durabilirse bebeklerim cok daha iyi olacak.27.haftadan beri bugune geldik insallah 2 hafta daha dayanirlar.Allah kimseye gostermesin bu gunleri.omrumden omur gitti.
Insallah daha dururlar, sikintisiz olur dogumun. Allah kolayliklar versin, hastaneden cikmani temenni ederim canim.Tesekkurler.hala hastanedeyim.10 gun oldu.kasilmalarim azalmisti.alt ast de dustu trombositim nihayet yukseldi.oglumun dopleri iyi degil.kizimin suyu azalmis.ayaklarimda ciddi sislik olustu.doktorum kalp damara yonlendirdi.bugun bacaklarimin dopleri cekilecek.kan tahlilim temiz cikti.bacak doplerim de temiz cikarsa bugun hastaneden cikaracaklar.haftada iki kere kontrollerim ve nst olacak.artik amac bebekleri bir iki hafta daha tutabilmek.hastanede insan daha kotu oluyor.evde kafami toplayacagim.insallah 2 hafta daha durabilirse bebeklerim cok daha iyi olacak.27.haftadan beri bugune geldik insallah 2 hafta daha dayanirlar.Allah kimseye gostermesin bu gunleri.omrumden omur gitti.
canım sana doktorun gün verdi mi? aynı haftalardayızya merak ettimInsallah daha dururlar, sikintisiz olur dogumun. Allah kolayliklar versin, hastaneden cikmani temenni ederim canim.
benim tek yumurta. cok korkmustum olucak diye 26. haftaya kadar kritik demisti dr. neyseki cikmadi. Allah korktuklarimiza ugratmasin.Tek yumurta ikizlerinde görünen bir durum.sanirim yaşayan yok.olmasinda zaten
Kesin olmamakla birlikte 2 Haziran dedi. pzt kontrole gidicem kesinlesicek insallah. Seninki belli mi?canım sana doktorun gün verdi mi? aynı haftalardayızya merak ettim
Benim tek yumurta ikizlerim var. Çapada kontrolleri oluyordu.TTTS şüphesi bizdede vardı. Prof Dr Recep Has a muayene olduk. Neyseki TTTS gelişmedi. Bana 24. Hafta risk azalmaya başlar demişlerdi.Sizin transfüzyon sorunu devam ediyor mu
yok canım ya doktor bana zaman vermiyor ben de stres oldum o yüzdenKesin olmamakla birlikte 2 Haziran dedi. pzt kontrole gidicem kesinlesicek insallah. Seninki belli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?