Canim Merhaba ben 15+5 te gittiğimdeFairytalepuck Canım inşallah sabırsızlıkla bende bekliyorum senin bebeklerin cinsiyetini yarın bana kaç gr ve kaç cm olduklarını da öğrenir misin benimki ne durumda olması gereken nedir diye...15+5 te 150ser grama 10ar cmydiler kilo almisim ama bebeklerin su an ki gramı ne acaba
Canim ben doktora kontrole gittiğimde 15+5 olmuşlardı 150 gr ve 13 cm dilerFairytalepuck Canım inşallah sabırsızlıkla bende bekliyorum senin bebeklerin cinsiyetini yarın bana kaç gr ve kaç cm olduklarını da öğrenir misin benimki ne durumda olması gereken nedir diye...15+5 te 150ser grama 10ar cmydiler kilo almisim ama bebeklerin su an ki gramı ne acaba
Canim hic stres yapma durabildikleri kadar durmalari daha iyi zaten, boyle dogal surece mudahele edicez diye dusunuyorum. sonra kuvoze mi girerler, ememezlerse diye sikinti ediyorum. ama 2 hazirana bile nasil durucam bilemiyorum, son 2-3 gundur zaten varolan hemoroid problemim cok artti, acayip sanci yapiyoryok canım ya doktor bana zaman vermiyor ben de stres oldum o yüzden
bende hemoroid hiç yoktu hemoroid çıktı. bağırsaklarım enfeksiyon kaptı üstüne kaç hafta boyunca geçmeksizin ishal oldum. şimdi tam geçti diyorum anlamadığım bir şekilde kendi kendine yine ishal yapıyor bünye. onun ağrısı halsizliği bir yandan bir de artık bebekler çok büyüdüğü için çok yukarıya dayandılar kemiklerime bıçak saplanıyor gibi oluyor özellikle de sol taraf.Canim hic stres yapma durabildikleri kadar durmalari daha iyi zaten, boyle dogal surece mudahele edicez diye dusunuyorum. sonra kuvoze mi girerler, ememezlerse diye sikinti ediyorum. ama 2 hazirana bile nasil durucam bilemiyorum, son 2-3 gundur zaten varolan hemoroid problemim cok artti, acayip sanci yapiyor. Bu derdim olmasa durdabildikleri kadar dursunlar daha iyi, sagligini tehdit etmedikce tabi.
yarın gidicem canm dr a solicem bakalım burada veren bir yer bulabilirsem iyi olacak sen nasıl aldın dr zorluk falan cikardimi ?mesa54 Canım ben heyet raporu aldım evdeyim doğuma kadar inşallah doktora sor istersen verebilirse eğer değerlendir derim..
Canim ben doktora kontrole gittiğimde 15+5 olmuşlardı 150 gr ve 13 cm diler
İyi yapmışsın canm bende oturabilecegim bi kısım var tekstilde calisiom o kisima geçiyim dedim olmaz dediler sgk ya gittim tazminatimida alamıyorum bnde şimdi alabildigim kdr raporu dayicam senelik iznim doluyo onuda kullanicam gerisi allah kerim artk elimden geleni yapicammesa54 canım en baştan beri vermek istiyordu bende çalışmak durumum iyiydi çünkü şirket bana yamuk yaptı şöyle ki benden doğumdan sonra verim alamayacaklarını düşünüp yerime adam bakmaya başladılar bundan haberim oldu ve açıkça söylediler bende gıcık oldum doğum parası alabilmek için dayadim raporu şimdi işten çıkaracaklar doğum dan sonra tazminat vs alacağım
bende hemoroid hiç yoktu hemoroid çıktı. bağırsaklarım enfeksiyon kaptı üstüne kaç hafta boyunca geçmeksizin ishal oldum. şimdi tam geçti diyorum anlamadığım bir şekilde kendi kendine yine ishal yapıyor bünye. onun ağrısı halsizliği bir yandan bir de artık bebekler çok büyüdüğü için çok yukarıya dayandılar kemiklerime bıçak saplanıyor gibi oluyor özellikle de sol taraf.
ayrıca bende astım var şimdi nefes almalarım çok zorlaştı haliyle çok fazla çarpıntım olmaya başladı. çocuklar bir iki hafta daha dursun derken ben kalp krizi geçirebilirim yani. bilmiyorum nasıl olacak böyle çok acı çekiyorum ama...
Canim eşim 1.78 ben 1.63 um normal heralde bilmiyorum...benim kardesim cok uzun bende her gün tuvalete çıkıyorum ikisi de erkek bebekleriminSeninkiler kız mi :) birde siz uzun musunuz doktor size göre boyları normal dedi çünkü eşim 1.72 ben 1.64.ya herkes kabızlık çekiyor bende günde 2-3 kere tuvalete çıkıyorum gaz sancısı da oluyor ben mi tersim nedir
Valla ben yerinde olsam evde kalir dinlenirdim (ki zaten öyle yaptim) baska türlü atlatamazsin. Gücün kalmiyor ki hic. Bol su ic. Sivi kaybetmemen cok önemli. Bende senin gibiydim, hatta bir hafta hastanede bile kaldim. Kendime bakamayacak duruma düsmüstüm11.haftadayim hergün kusuyorrum iki saat ayakta kalsam başım dönmeye başlıyor çalışmaya çalışıyorum ama devam edemicem gibi ne yapsam bilmiyorum bnm gibi olan varmı
Cok şikayetin var doktora anlattın mı tek tek rahat olsan bekletsin bari bi gün versin ona odaklan bu ne böyle zaten ikizleri 36da sezaryense alıyorlar üçüzleri de 32 de riske girmiyorlar canım konuş tekrar..astım falan diyosun doktora söylebende hemoroid hiç yoktu hemoroid çıktı. bağırsaklarım enfeksiyon kaptı üstüne kaç hafta boyunca geçmeksizin ishal oldum. şimdi tam geçti diyorum anlamadığım bir şekilde kendi kendine yine ishal yapıyor bünye. onun ağrısı halsizliği bir yandan bir de artık bebekler çok büyüdüğü için çok yukarıya dayandılar kemiklerime bıçak saplanıyor gibi oluyor özellikle de sol taraf.
ayrıca bende astım var şimdi nefes almalarım çok zorlaştı haliyle çok fazla çarpıntım olmaya başladı. çocuklar bir iki hafta daha dursun derken ben kalp krizi geçirebilirim yani. bilmiyorum nasıl olacak böyle çok acı çekiyorum ama...
tüb bebek dr.um bırakabilirsin, kadın dogum dr.um ise devam et dediydi... o yüzden kararsız kalmıştım..Sen neden birakmistin canm jeli
Bebeklerin agirligi ile yaptigi basinc makattaki damarlara baski yapiyor, hemoroid olusuyor. iki cocuk olunca tasidigimiz kiloda fazla tabi. Benimde bu ara bagirsaklarim daha cok calisiyor, sanirim gebelik etkiliyor, enfeksiyonun gectiyse gebelik yapiyordur belkide. Benim bebeklerde yanyana duruyorlar kafalari asagida, yerlesimleride asagiya yakin, sukur nefesim rahat ama bende oturmakta sikinti yasiyorum birde ic camasiri pantolon, etek ne giysem sikiyor, ikiz bebek gercekten zormus, tek bebekte baya rahattim ben.
Senin sikintilarda cogalmis, astim cok ciddi bir hastalik sonucta. Yakinda kontrolun varsa konussan belki yaklasik birsey soyler, sen de kendini hazirlarsin bpylece. belirli gunu saymak daha iyi tabiki, belirsizlik insani geriyor gercekten. Allah hepimize kolayliklar versin, kolay degil annelik, birde dogum sonrasi var, bunalima girmezsek iyidir
yarın tekrar gidip konuşacağım canım. aynen dediğin gibi canıma tak etti benim de. çok umutlu değilim ama belki bir şey söyler bakalım...Cok şikayetin var doktora anlattın mı tek tek rahat olsan bekletsin bari bi gün versin ona odaklan bu ne böyle zaten ikizleri 36da sezaryense alıyorlar üçüzleri de 32 de riske girmiyorlar canım konuş tekrar..astım falan diyosun doktora söyle
Bende öyleyim hatta artık kusmamak için yemek yiyesim gelmiyor hiçbir işimi yapamaz oldum eşim en ufak birşey dese ağlamaya başlıyorum açım canm istiyo yapiolar yiyemiyorum sabah iyi uyanıyorum öğlen uyku halsizlik sanki gücümü çektiler kendimi çok aciz ve bitik hissediyorum yarn dr a gidicem bakalım hayırlısıValla ben yerinde olsam evde kalir dinlenirdim (ki zaten öyle yaptim) baska türlü atlatamazsin. Gücün kalmiyor ki hic. Bol su ic. Sivi kaybetmemen cok önemli. Bende senin gibiydim, hatta bir hafta hastanede bile kaldim. Kendime bakamayacak duruma düsmüstüm
Bnmde gittiğim drlar karışmak istemiolar tüp bebek dr umda oradaki hekimin ilgilensin diyor arada bırakıyorlar yanitüb bebek dr.um bırakabilirsin, kadın dogum dr.um ise devam et dediydi... o yüzden kararsız kalmıştım..
Canm dr hap verdi bulantı için hicbirseye yaramadı tuzlu çubuğu bastirsin diye yiyorum sonra gidip onuda cikartiyom erik baya bastırıyor sürekli yiyorum ama oda çıkıyor canm progestan sabah akşam verdi dr m dün Sabh değilde öğlen ictiydim bulantim yoktu icene dek sonrasında başladı crimino yu kullaniyonmu canm sen dr bana devam dedi ama hiç yapasim gelmiyo onuda leblebi aldiriyim bide onu deniyim canm saolmesa54 canım sarı leblebi benim hayatımı kurtardı o dönemde çubuk kraker de öyle progesteron hap alıyor musun ya da iğnesini vurduruyorsan uykudan önce almanı tavsiye ederim bulantı yaptığıni söylemisti doktor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?