• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

mrb arkadaslar aranıza yenı katıldım :) bnde ıkızlerıme hamıleyım 25 haftalık bana bırı yardımcı olabılır mı. acıl? her yemekten snra gehirti tutuyor benı bende sureklı en ufak bsey yesem rahatsz oluyrum ve istifar etmeden rahatlayamıyorum yedıkten snra bel agrısı da yapıyr sıskınlık falan benm gıbı olan var mı buna sebep olan sey nedır sizce sureklı istifar ettıqımden bebeklerıme faydalı olamaycagımı dusnyrum ya :( :( gercektn cok rahatsz edıcı bırı durum

mrb arkadaslar aranıza yenı katıldım :) bnde ıkızlerıme hamıleyım 25 haftalık bana bırı yardımcı olabılır mı. acıl? her yemekten snra gehirti tutuyor benı bende sureklı en ufak bsey yesem rahatsz oluyrum ve istifar etmeden rahatlayamıyorum yedıkten snra bel agrısı da yapıyr sıskınlık falan benm gıbı olan var mı buna sebep olan sey nedır sizce sureklı istifar ettıqımden bebeklerıme faydalı olamaycagımı dusnyrum ya :KK43: :KK43: gercektn cok rahatsz edıcı bırı durum
Merhaba.Ben de yeni gördüm bu siteyi.
Ben de önümüzdeki hafta 20.haftaya gireceğim,yani 5 aylık oluyoruz.(Allah sağlıkla kucağıma almamı nasip etsin kızım ve oğlumu,amin.)
Benim miğde bulantısı ve kusma 3,5 aya kadar zorlayıcı olmuştu.Üstelik reflüm,kabızlığım ve şişkinliğim de var.
Bunlar için miğde bulantısı kusma önleyici sabah aç karnına alıyorum.Dr.Zofer verdi ama bulamadığımdan Onzyd-4 mg.dilüstünde eriyen tablet alıyorum.Ondan önce yine aç karnına Pulcet-40 mg.miğde inhibitörü yani asit düzenleyici alıyorum sabah kahvaltıdan bir saat önce.Bunlar çok rahatlatıyor.Kesinlikle kusmanı durdurur bu ilaçlar.
Bunlar dışında kabızlık için Laxa Fiber Prebiyotik Lif Gıda takviyesi verdi ,toz şeklinde yoğurda karıştırıp yiyorum yemeklerle birlikte.Ayrıca Vinalacimmunitum Probiyotik,multivitamin ve mineral kompleksi yutuyorum.
Ben çalışamıyorum,hep raporluyum,evdeyim.
Sabah kahvaltıda kuru kayısı kompostosu içiyorum yine kabızlığa iyi geliyor.
Benim oğlum yukarıda göbek hizasında,kızım aşağıda çaprazında hemen,yakınlar.
Benim normal kilom 50 ,boyum 1.60.
İki tüp bebek denemesi üstüste olduğundan 60/62 kilolara kadar çıkmıştım.Ancak hamilelikte hiç almadım,hatta 59 kiloya düştüm.Sadece hızla karnım büyüyor,o da öne doğru,yanlara doğru değil.Doktorum bebeklerimi beslediğimi,fazla kilonun zaten iyi olmadığını,ikiz gebeliğin zorlayıcı olduğunu ve son aylarda karnımın çok şişeceğini ,endişelenmememi söyledi.
Ben tatlı asla ağzıma koymuyorum,pastane işleri,unlu mamüllere yaklaşmıyorum bile.Sadece bol sebze,bol meyve,et,yumurta,yoğurt,ayran,hertürlü ev yemeği yiyerek besleniyorum.Ekmek sadece 1/2 dilim sabah yiyorum.
Benim sezeryan olacak dr.öyle söyledi.

%0 gr şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar sonuçlarınız nasıl çıktı?? Benim ki biraz yüksek de yüksek çıkanlar ne yaptı acaba???

Bebeklerinin kikolarida gayet iyimis cnm.senin az kaldi artik darisi bize...

az kaldı evet ama son zamanlar hiç geçmiyor. insanın psikolojisi daha çok zorlanıyor bedensel sıkıntılar şu bu eklenince. sanki her bir gün bir hafta gibi geçiyor. zaman akmıyor.
darısı sizlerin başına inşallah bebekler iyice gelişimlerini tamamlar öyle doğum yaparsınız.

mrb arkadaslar aranıza yenı katıldım :) bnde ıkızlerıme hamıleyım 25 haftalık bana bırı yardımcı olabılır mı. acıl? her yemekten snra gehirti tutuyor benı bende sureklı en ufak bsey yesem rahatsz oluyrum ve istifar etmeden rahatlayamıyorum yedıkten snra bel agrısı da yapıyr sıskınlık falan benm gıbı olan var mı buna sebep olan sey nedır sizce sureklı istifar ettıqımden bebeklerıme faydalı olamaycagımı dusnyrum ya :KK43: :KK43: gercektn cok rahatsz edıcı bırı durum
doktorla konuş sana bir ilaç falan yazsın canım çünkü bütün yediklerini kusarsan bebekler beslenemez. en beslenmeleri gereken haftalardasın. dahası senin için de kötü sürekli istifra edersen kan değerlerin ve kalsiyum oranın düşer vücutta telafisi olamayan şeyler olabilir.

canım zaten kanım 10 cıktı cok dusuk saglık ocagına gttgımde dktr surup verdı ama faydasını goremedım o yuzden korkyrum bnde bn istifar ettıkce beslenemıyolar. dktrumada solemıstım gecer demıstı napacam bılmıorum :( :(

öncelıkle aminnn dıyeyım :) benm kıde bı kız bır erkek :) verdıgın bılgılee ıcın tsk ederım canm. burdakı dktrlar aslı da pek ılgılenmıolar özele tekrar gtmeyı dusunyrum. nasıl gececek bılmıorum 21 nde k trolum var tekrar soyleyecegım kabızlık harıc hepsı var bnde cok rahatsz edıcı bı durum ozellıkle geğirme bu yuzden dsarda bırsey ymk bıle ıstemyrum. dktr bna da sezeryan demıstu hyrlısı olsun saglıkla kucagımıza alalım bı an once ınsallah :)

Kızlar bebek uyku seti alan var mı
marka öneriniz ne yastık yorgan yatakkoruyucu nasıl olmalı pamuk mu saglıklı olur

Merhaba yardimci olabilirmisiniz 28 haftalik ikizlerime hamileyim bugün biraz is yaptım ve yoruldum bel ağrım var şimdi uzaniyorum sizce açılma felan mi olmuştur niye belim agriyo kasılma olsa nasıl anlarım çok korkuyorumm keşke yapmasaydimm

Merhaba yardimci olabilirmisiniz 28 haftalik ikizlerime hamileyim bugün biraz is yaptım ve yoruldum bel ağrım var şimdi uzaniyorum sizce açılma felan mi olmuştur niye belim agriyo kasılma olsa nasıl anlarım çok korkuyorumm keşke yapmasaydimm
28 değil 18 yanlış yazmisim

Dikkat et ama korkma.boyle olup da hic sorun yasamayanlar da var.mesela yatin diyorlar ya kimisi yatarak haftalar geciriyor evde bense haftalardir igne vurulma disinda disari adim atmiyordum evde yatiyordum ona ragmen bu noktadayim.belli olmuyor kimin ne olacagi.yatmaksa yattim iste.o yuzden icini ferah tut.insallah sen yasamazsin bunlari.ben artik sukur bugun de bitti diyorum.her yeni gun bebeklerime verilen bir sans.
Merhaba ne zamandir yazmiyorsunuz?nasil oldunuz?

Kızlar merba bısey sorucam bebek hareketlerını hergun hıssedıyomusunuz ben bı kac gundur alıyorum ama dunden berı
dınlıyorum oyle bısey yok karnım aynı sertlıkte ama panık yapıyorum .23.haftadayım

Canım o yorgunluktan açılmayı ancak şöyle anlarsın normal olan akıntında aşırı artış olur renk yeşile pembeye döner arkadasım yasadı doktorum da aynısını söyledi akıntını takip et dedi..
Bel ağrısı normal azcık yürüsek oluyo malesef..

Kızlar merba bısey sorucam bebek hareketlerını hergun hıssedıyomusunuz ben bı kac gundur alıyorum ama dunden berı
dınlıyorum oyle bısey yok karnım aynı sertlıkte ama panık yapıyorum .23.haftadayım
Her gün hissediyorum ama herkeste bir değil cilt kalınsa veya yağlıysa etkili oluyomuş bence sakince süt iç hastanede kahve içirdiler çok dönsün diye çikolata da olur ye rahatca otur bi dinle her bebek de bir olmuyo uyuyolar belki de

Canim bol bol dinlen.isleri bos vermek lazim.ben bayadir dupurgeyi elime almiyom.esin Yapsin.sen toz al sadece.belini yorma.
Evet süpürgryi açmak zor güç istiyo ben en son 2ay önce kullandım artık bi şey yere düşse eğilip almayın ağrı yapıyo sonıcta ikiz bebek iki katı ağırlık demek

Back