- 18 Ocak 2015
- 175
- 43
- 38
- 44
23. Haftada benimde oyleydi, hissetmedigimKızlar merba bısey sorucam bebek hareketlerını hergun hıssedıyomusunuz ben bı kac gundur alıyorum ama dunden berı
dınlıyorum oyle bısey yok karnım aynı sertlıkte ama panık yapıyorum .23.haftadayım
tesklerr rahatlıyorum bunları duyuncaa:) ıns.hayrlısı ıle devamıda gelırr saolun23. Haftada benimde oyleydi, hissetmedigim
Gunler oluyordu. 24 ten sonra cok daha fazla hissedeceksin, endiselenme :)
günde bir kere ya da iki kere azıcık yağ sürmek yetmiyor ne yazık ki canım. öyle süren ne kadar arkadaş varsa çatladılar ilerleyen haftalarda. benden sana tavsiye günde 5-6 kere bol bol sür. yani o bölge kesinlikle kuru kalmasın hep ıslak ve nemli olsun. evde misin çalışıyor musun bilmiyorum ama evdeysen daha da rahat yaparsın zaten.Ben suan 17. haftadayim. Kendimi tamamen birakmamak adina ev islerini kendimi yormadan yapiyorum. Süpürgede tutuyorum, diger islerimide yapiyorum. Esime pek is birakmak istemiyorum cünkü ilerleyen haftalarda zaten hareket etmekte güclük cekecegimi biliyorum. Tabi ki herkesin bünyesi ayni degil. Belim de agriyor, akintimda oluyor herkes gibi ama elimi isten gücten cekince daha cok huzursuz oluyorum. Beni suan zorlayan seyler merdiven cikmak ve yürümek. Günden güne agirlasiyorum. Onunda farkindayim. Bugun tartildigimda en son 6 Kilo aldigimi farkettim. Normal mi bilemiyorum. Birde karnim cok fazla kasinmaya basladi, 2 aya yakindir yag sürüyorum ama malesef yinede yirtilacak gibi duruyor
Ben suan 17. haftadayim. Kendimi tamamen birakmamak adina ev islerini kendimi yormadan yapiyorum. Süpürgede tutuyorum, diger islerimide yapiyorum. Esime pek is birakmak istemiyorum cünkü ilerleyen haftalarda zaten hareket etmekte güclük cekecegimi biliyorum. Tabi ki herkesin bünyesi ayni degil. Belim de agriyor, akintimda oluyor herkes gibi ama elimi isten gücten cekince daha cok huzursuz oluyorum. Beni suan zorlayan seyler merdiven cikmak ve yürümek. Günden güne agirlasiyorum. Onunda farkindayim. Bugun tartildigimda en son 6 Kilo aldigimi farkettim. Normal mi bilemiyorum. Birde karnim cok fazla kasinmaya basladi, 2 aya yakindir yag sürüyorum ama malesef yinede yirtilacak gibi duruyor
Günaydın ben bu haftadan sonra artık temizlik yapmiycam çünkü agirlastim zorlaniyorum temizlik yaptığım gün gece bel agrisindan uyuyamiyorum. .haftada bir temizlikci çağiriyim diye düşünüyorum ben de 18.haftadayim ve 6 kilo aldim doktorum normal diyo bilmiyorum 60 la hamile kaldım şu an 66 yim...her ay 2 kilo alarak geldim...her saat kasiniyorum bende çatlamak istemiyorum sabah akşam kremliyorumBen suan 17. haftadayim. Kendimi tamamen birakmamak adina ev islerini kendimi yormadan yapiyorum. Süpürgede tutuyorum, diger islerimide yapiyorum. Esime pek is birakmak istemiyorum cünkü ilerleyen haftalarda zaten hareket etmekte güclük cekecegimi biliyorum. Tabi ki herkesin bünyesi ayni degil. Belim de agriyor, akintimda oluyor herkes gibi ama elimi isten gücten cekince daha cok huzursuz oluyorum. Beni suan zorlayan seyler merdiven cikmak ve yürümek. Günden güne agirlasiyorum. Onunda farkindayim. Bugun tartildigimda en son 6 Kilo aldigimi farkettim. Normal mi bilemiyorum. Birde karnim cok fazla kasinmaya basladi, 2 aya yakindir yag sürüyorum ama malesef yinede yirtilacak gibi duruyor
Hmm anladım canım. sezaryen miydi?Evet ama 2 katı olmuyor tabi ben 500 tl fark ödemiştim.
Merhaba ne zamandir yazmiyorsunuz?nasil oldunuz?
Evet sezeryandı. Genel anestezi...Hmm anladım canım. sezaryen miydi?
Günaydın ben bu haftadan sonra artık temizlik yapmiycam çünkü agirlastim zorlaniyorum temizlik yaptığım gün gece bel agrisindan uyuyamiyorum. .haftada bir temizlikci çağiriyim diye düşünüyorum ben de 18.haftadayim ve 6 kilo aldim doktorum normal diyo bilmiyorum 60 la hamile kaldım şu an 66 yim...her ay 2 kilo alarak geldim...her saat kasiniyorum bende çatlamak istemiyorum sabah akşam kremliyorum
Canım benim çok geçmiş olsun.Allahım sifa versin kuzulari korusun..aklimdasin ve dualarım daTesekkurler.hala hastanedeyim.10 gun oldu.kasilmalarim azalmisti.alt ast de dustu trombositim nihayet yukseldi.oglumun dopleri iyi degil.kizimin suyu azalmis.ayaklarimda ciddi sislik olustu.doktorum kalp damara yonlendirdi.bugun bacaklarimin dopleri cekilecek.kan tahlilim temiz cikti.bacak doplerim de temiz cikarsa bugun hastaneden cikaracaklar.haftada iki kere kontrollerim ve nst olacak.artik amac bebekleri bir iki hafta daha tutabilmek.hastanede insan daha kotu oluyor.evde kafami toplayacagim.insallah 2 hafta daha durabilirse bebeklerim cok daha iyi olacak.27.haftadan beri bugune geldik insallah 2 hafta daha dayanirlar.Allah kimseye gostermesin bu gunleri.omrumden omur gitti.
Günaydın canım bende 94.2 oldum iki hafta içinde bir kilo almışım demek ki normal bilmiyorum bende yagliyorum ama ilk çatlağım oluştu bile..ev işi yapmiyorum ama yürüyüş vs eksik etmemeye çalışıyorum hamileyken anneye cekermissin annende yırtık çok mu benim annemde çok fazla..doktora gittin mi belli oldu mu bebisler..[/QUOTE
Canim benim carsamba gidicem doktora. Benim ki yada bir aliyor beni muayeneye. Insallah bende ögrenirdin cinsiyetlerini... Bu arada annemde catlak cok ama diyo ki onun zamaninda krem fln bilmiyormus, ondan oldu diyor. Bilemiyorum artik. Bu arada dislerim cok sizliyor. Dis agrisi gibi. Bir fikri olan var mi acil lütfen!?!?!?!?!
Canım aynen bende 7haftalık bır ıkızlerım var benımde zor gecıo mıde bulantısı kotu ve uyku ınanılmazz:))) bugn ogrendım ıkız oldugunu 5. Haftalıkken bırı gostermedınkendını tek kese ıcınde atan ıkı kalp ınanılmazdııııMerhaba kızlar 7 haftalık ikizlerime hamileyim. Benim gibi ikiz bebek bekleyenlerle paylaşımda bulunmak istiyorum. Son adet tarihim 12 nisan. Hamileliğim çok zor geçiyor önce düşük tehlikesi şimdide iştahsızlık ve mide bulantısı... Sizlerin hamileliği nasıl geçiyor ?
Arkadaslar dislerim cok fena agriyor, üsttekiler sadece. Napicam bilmiyorum. Disciden yarin randevu alacagim ama sizin önerilerinizide önemlisiyorum. Lütfen birseyler yazin
Çok şükür canım bence daha beklicekler hastane zordur tabi ama sonundaki mucizeler büyük yoksakatlanmazdık..Tesekkurler.hala hastanedeyim.10 gun oldu.kasilmalarim azalmisti.alt ast de dustu trombositim nihayet yukseldi.oglumun dopleri iyi degil.kizimin suyu azalmis.ayaklarimda ciddi sislik olustu.doktorum kalp damara yonlendirdi.bugun bacaklarimin dopleri cekilecek.kan tahlilim temiz cikti.bacak doplerim de temiz cikarsa bugun hastaneden cikaracaklar.haftada iki kere kontrollerim ve nst olacak.artik amac bebekleri bir iki hafta daha tutabilmek.hastanede insan daha kotu oluyor.evde kafami toplayacagim.insallah 2 hafta daha durabilirse bebeklerim cok daha iyi olacak.27.haftadan beri bugune geldik insallah 2 hafta daha dayanirlar.Allah kimseye gostermesin bu gunleri.omrumden omur gitti.
canım hamilelikte dişler çok çürüme eğiliminde oluyor. bol bol süt iç ama o da yetmiyor bazen doktorunla konuş kalsiyuma başla. ben osteocare alıyorum hem magnezyum hem kalsiyum içeriyor.Arkadaslar dislerim cok fena agriyor, üsttekiler sadece. Napicam bilmiyorum. Disciden yarin randevu alacagim ama sizin önerilerinizide önemlisiyorum. Lütfen birseyler yazin
Allah önce senin sonra bizlerin yardimcisi olsun.Dualarim seninle.Tesekkurler.hala hastanedeyim.10 gun oldu.kasilmalarim azalmisti.alt ast de dustu trombositim nihayet yukseldi.oglumun dopleri iyi degil.kizimin suyu azalmis.ayaklarimda ciddi sislik olustu.doktorum kalp damara yonlendirdi.bugun bacaklarimin dopleri cekilecek.kan tahlilim temiz cikti.bacak doplerim de temiz cikarsa bugun hastaneden cikaracaklar.haftada iki kere kontrollerim ve nst olacak.artik amac bebekleri bir iki hafta daha tutabilmek.hastanede insan daha kotu oluyor.evde kafami toplayacagim.insallah 2 hafta daha durabilirse bebeklerim cok daha iyi olacak.27.haftadan beri bugune geldik insallah 2 hafta daha dayanirlar.Allah kimseye gostermesin bu gunleri.omrumden omur gitti.
Doktor dedi ki dis etlerine dis fircasiyla masaj yapmaliymisim. Yapmazsan daha cok agrir diyor. Burada cin takvimini yaptim, Rus takviminide oglan cikiyor napicaz bilmiyorum yarin cinsiyetlerini ögrenmeyi umuyorum :)İki üç gündür tatli bişey yediğim zaman anında sızlıyor ve diş etlerim çekilmiş durumda fırçayi vurduğum anda kanama yapıyordişçi ağız gargarasi dışında hiçbirşey yapamadı tuzlu su ile calkala dedi buradaki yurtdışında farklı tedavi falan verir mi bilmem...
Tesekkür ederimcanım hamilelikte dişler çok çürüme eğiliminde oluyor. bol bol süt iç ama o da yetmiyor bazen doktorunla konuş kalsiyuma başla. ben osteocare alıyorum hem magnezyum hem kalsiyum içeriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?