- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
Canım 5kg bebekler suları ve kordonlarıyls 8kilo vardır toplam bi de rahmin son haftalar 900gr civarı oldugunu okumuştum :)) ikiz zor ama güzel yetet ki sağlıkls gelsinler
Bebeklerinin kikolarida gayet iyimis cnm.senin az kaldi artik darisi bize...aynen öyle canım. bakalım hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah...
Merhaba.Ben de yeni gördüm bu siteyi.mrb arkadaslar aranıza yenı katıldım :) bnde ıkızlerıme hamıleyım 25 haftalık bana bırı yardımcı olabılır mı. acıl? her yemekten snra gehirti tutuyor benı bende sureklı en ufak bsey yesem rahatsz oluyrum ve istifar etmeden rahatlayamıyorum yedıkten snra bel agrısı da yapıyr sıskınlık falan benm gıbı olan var mı buna sebep olan sey nedır sizce sureklı istifar ettıqımden bebeklerıme faydalı olamaycagımı dusnyrum yagercektn cok rahatsz edıcı bırı durum
Bebeklerinin kikolarida gayet iyimis cnm.senin az kaldi artik darisi bize...
doktorla konuş sana bir ilaç falan yazsın canım çünkü bütün yediklerini kusarsan bebekler beslenemez. en beslenmeleri gereken haftalardasın. dahası senin için de kötü sürekli istifra edersen kan değerlerin ve kalsiyum oranın düşer vücutta telafisi olamayan şeyler olabilir.mrb arkadaslar aranıza yenı katıldım :) bnde ıkızlerıme hamıleyım 25 haftalık bana bırı yardımcı olabılır mı. acıl? her yemekten snra gehirti tutuyor benı bende sureklı en ufak bsey yesem rahatsz oluyrum ve istifar etmeden rahatlayamıyorum yedıkten snra bel agrısı da yapıyr sıskınlık falan benm gıbı olan var mı buna sebep olan sey nedır sizce sureklı istifar ettıqımden bebeklerıme faydalı olamaycagımı dusnyrum yagercektn cok rahatsz edıcı bırı durum
28 değil 18 yanlış yazmisimMerhaba yardimci olabilirmisiniz 28 haftalik ikizlerime hamileyim bugün biraz is yaptım ve yoruldum bel ağrım var şimdi uzaniyorum sizce açılma felan mi olmuştur niye belim agriyo kasılma olsa nasıl anlarım çok korkuyorumm keşke yapmasaydimm
Canim bol bol dinlen.isleri bos vermek lazim.ben bayadir dupurgeyi elime almiyom.esin Yapsin.sen toz al sadece.belini yorma.28 değil 18 yanlış yazmisim
Merhaba ne zamandir yazmiyorsunuz?nasil oldunuz?Dikkat et ama korkma.boyle olup da hic sorun yasamayanlar da var.mesela yatin diyorlar ya kimisi yatarak haftalar geciriyor evde bense haftalardir igne vurulma disinda disari adim atmiyordum evde yatiyordum ona ragmen bu noktadayim.belli olmuyor kimin ne olacagi.yatmaksa yattim iste.o yuzden icini ferah tut.insallah sen yasamazsin bunlari.ben artik sukur bugun de bitti diyorum.her yeni gun bebeklerime verilen bir sans.
Canım o yorgunluktan açılmayı ancak şöyle anlarsın normal olan akıntında aşırı artış olur renk yeşile pembeye döner arkadasım yasadı doktorum da aynısını söyledi akıntını takip et dedi..Merhaba yardimci olabilirmisiniz 28 haftalik ikizlerime hamileyim bugün biraz is yaptım ve yoruldum bel ağrım var şimdi uzaniyorum sizce açılma felan mi olmuştur niye belim agriyo kasılma olsa nasıl anlarım çok korkuyorumm keşke yapmasaydimm
Her gün hissediyorum ama herkeste bir değil cilt kalınsa veya yağlıysa etkili oluyomuş bence sakince süt iç hastanede kahve içirdiler çok dönsün diye çikolata da olur ye rahatca otur bi dinle her bebek de bir olmuyo uyuyolar belki deKızlar merba bısey sorucam bebek hareketlerını hergun hıssedıyomusunuz ben bı kac gundur alıyorum ama dunden berı
dınlıyorum oyle bısey yok karnım aynı sertlıkte ama panık yapıyorum .23.haftadayım
Ben 18 deyim bende hissetmiyorumHer gün hissediyorum ama herkeste bir değil cilt kalınsa veya yağlıysa etkili oluyomuş bence sakince süt iç hastanede kahve içirdiler çok dönsün diye çikolata da olur ye rahatca otur bi dinle her bebek de bir olmuyo uyuyolar belki de
Canım zaten 18de tekme itme pek olmuyo titreşim gibi gunde 1 veya 2 oluyodu bende 20.haftada başladı tekmeler 22.haftadan beri dışardan bakınca görünüyo artık ama dediğim gibi herkeste farklı haftalarda baslayabilirBen 18 deyim bende hissetmiyorum
Evet süpürgryi açmak zor güç istiyo ben en son 2ay önce kullandım artık bi şey yere düşse eğilip almayın ağrı yapıyo sonıcta ikiz bebek iki katı ağırlık demekCanim bol bol dinlen.isleri bos vermek lazim.ben bayadir dupurgeyi elime almiyom.esin Yapsin.sen toz al sadece.belini yorma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?