- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.461
- 448
doktor bana iş sonrası hep dinlen dedi pratik yemekler yap bazen dışardan söyle çok yorma kendini..genelde akşamları gündüz olmuyor işten eve gidip yemek faslı falan derken oturduğundan bir daha zor kalkıyorum gecede ağrı çoğalıyor..inşallah sıkıntılı bişe değilidr..
bendede oluyor o ağrılar kalçamda acıyor uzanırken.otururken sanırım buradaki tüm arkadaşlarda vargenelde akşamları gündüz olmuyor işten eve gidip yemek faslı falan derken oturduğundan bir daha zor kalkıyorum gecede ağrı çoğalıyor..inşallah sıkıntılı bişe değilidr..
maşallah canım ya.Merhaba arkadaşlar...
Bugün 39. Hafta kontrolüme gittim ve bugün ilk defa alttan ultrason ile muayne etti doktorum. Kendisi bile belki 2 cm açıklık görürüz diye bi umutla baktı amaaaa hala hiç birşey yok. Nst kasılmalarım 20 lerin üzerine çıkmadı. Vee tabi ki yine beklemeye devam dedik :) doktorumu çok seviyorum çünkü gittiğim hastanenin en çok normal doğum yaptıran doktoru o. Elbette bana alternatif olarak görevi icabı soruyor, eğer istiyorsan sezeryanle alabilirim, ama bana sorarsan herşey bu kadar yolunda giderken sezeryan gereksiz diyor. Suları yeterli miktarda, bebekler çok sağlıklı kalp atışları olması gerektiği gibi, kıpır kıpır hareketliler, böbrekleri iyi çalışıyor sürekli çiş yapıyorlarmışŞu an 39+1 im, haftaya yine kontrole çağırdı, doğum programı yapmadık yani :) gittiğimde 40+1 olacağım, ee heralde o zaman bi doğum programı yaparız artık diye ümidim var :) benimde belirgin olarak hissettiğim belirtilerim yok henüz, kasılmalarım iki gün sık sık oluyor, sonra üç gün olmuyor, arada bir adet sancısı gibi sancı geliyor çok sürmeden gidiyor, karnım hala düşmedi, nişan gelmesi veya koyu renk akıntı vs. hiç olmadı. Ne zaman gelecek kızlarım çok merak ediyorum Bunu okuyan tüm hamişlerinde sağlıkla bu haftaları görmelerini dilerim...
o ağrılar hep devam ediyor hanımlar.bendede oluyor o ağrılar kalçamda acıyor uzanırken.otururken sanırım buradaki tüm arkadaşlarda var
ama genede riske atma doktoruna danış
o ağrılar hep devam ediyor hanımlar.
tabi dr. a herseferinde danışın.ben de söylüyorum ama rahim büyüyor hızla ve aşağıya baskı yapıyor.
bi de bu haftalara gelince görün bakalım:))
genel kontrolde aksi bir bulgu yok ise rutin ağrı diyor dr. lar zaten.
fazla yorulduğumuzda da artar.
bende kilo almaktan ziyade göbeğim atak yapıyor durmadan:)bu durum acaba çoğul gebeliğe has bir durum mu? iş yerinde oturrak çalışıyorum 1 saat oturayım kalkarken 3 hamlede kalkıyorum :)) birde göbişim benim büyüdü kilo yok sizinde öyle mi ?
masallah canim ne guzel hic kilo almamissin ... peki karnin kac cm olmus?bende kilo almaktan ziyade göbeğim atak yapıyor durmadan:)
görenler diyorki sadece göbek yapmışsın
hiç ölçmedim daha çünkü evde mezüre yok:)masallah canim ne guzel hic kilo almamissin ... peki karnin kac cm olmus?
Allah yardımcın olsun canım.. kendim doğum yapacakmışım gibi heyecanlandım. bizi habersiz bırakma :)Kizlar, Benim dogum yarin olucak Allahin izniyle. Bugun kontrole gittim. Ikisinin de basi yukarida. Normal dogum icin uygun degil. Ondan sebep yarin sezeryana alicak. 37 +1 de dogum olacak. Epidural olucak. Bakalim basil olacak.
Bu arada hakkinizi helal edin, hic birinizi tanimiyorum ama bilgi alisverisi yaptik. Dogumdan sonRa firsat bulunca yazarim sizlere
ay canım hadi hayırlı olsun. inşallah çok güzel geçer doğumun ağrısız sızısız. bebeklerini de sağlıkla kucağına alırsın. kendine dikkat et. her şey gönlünce olsun...Kizlar, Benim dogum yarin olucak Allahin izniyle. Bugun kontrole gittim. Ikisinin de basi yukarida. Normal dogum icin uygun degil. Ondan sebep yarin sezeryana alicak. 37 +1 de dogum olacak. Epidural olucak. Bakalim basil olacak.
Bu arada hakkinizi helal edin, hic birinizi tanimiyorum ama bilgi alisverisi yaptik. Dogumdan sonRa firsat bulunca yazarim sizlere
Çok duygulandim bi garip oldum sanki yakınIm olcak gibi.ttanımasak da hep birbirimize destek ve moral olduk. Yani sen bana ole oldun.Allah yardımcın olsun dualarim seninle.isin gücün rast gitsin kolaylıkla sağlıkla kucağına al ins.bins.bizi de habersiz bırakma.dDoktorun geldi mi bu arada.bbenimki de yarın gidiogidio.5 gün yok.Kizlar, Benim dogum yarin olucak Allahin izniyle. Bugun kontrole gittim. Ikisinin de basi yukarida. Normal dogum icin uygun degil. Ondan sebep yarin sezeryana alicak. 37 +1 de dogum olacak. Epidural olucak. Bakalim basil olacak.
Allah yardımcın olsun.. sağlıklı bir şekilde Rabbim kucağına almayı nasip etsin..sana da güç kuvvet sağlık versin..Kizlar, Benim dogum yarin olucak Allahin izniyle. Bugun kontrole gittim. Ikisinin de basi yukarida. Normal dogum icin uygun degil. Ondan sebep yarin sezeryana alicak. 37 +1 de dogum olacak. Epidural olucak. Bakalim basil olacak.
Bizlerinde zaman zaman yaşadığı durumlar ama mutlaka Dr.haberi olsun canım..kızlar benimde bir sorum olacak, benimde ikizlerim olacaK Allah nasip ederse..ama özellikle akşamları yatakta sağa sola dönerken vajinamda sanki inanılmaz ağrı oluyor sanki ağda yaptırmış gibi diyim..akşamları kalça kramp ta giriyor geriliyor çalışıyorum ama genelde oturuyorum acaba iş yorgunluğumu..benim gibi sıkıntısı olan var mı ? doktoru aramak istemiyorum 2 -3 haftadır var ay sonu kontrolüm..
Rabbim hayırlısı ni nasip etsin, sağlıkla kucaklarinda olsun yavruların inş.Kizlar, Benim dogum yarin olucak Allahin izniyle. Bugun kontrole gittim. Ikisinin de basi yukarida. Normal dogum icin uygun degil. Ondan sebep yarin sezeryana alicak. 37 +1 de dogum olacak. Epidural olucak. Bakalim basil olacak.
Hayırlı doğumlar canım. ..Kizlar, Benim dogum yarin olucak Allahin izniyle. Bugun kontrole gittim. Ikisinin de basi yukarida. Normal dogum icin uygun degil. Ondan sebep yarin sezeryana alicak. 37 +1 de dogum olacak. Epidural olucak. Bakalim basil olacak.
Merhaba cnm sen hala calisiyormusun. YOksa izine ciktinmidoğumu yakın olanlar bebek şekeri çikolatası vs. hazırladınız mı?
hastanede ikram edilecekleri de hazırlamak lazım her duruma karşı değil mi.
Sag salim kuzucuklarini kucagina al cnmKizlar, Benim dogum yarin olucak Allahin izniyle. Bugun kontrole gittim. Ikisinin de basi yukarida. Normal dogum icin uygun degil. Ondan sebep yarin sezeryana alicak. 37 +1 de dogum olacak. Epidural olucak. Bakalim basil olacak.
ayy ne guzel darisi basimiza..Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin....Kizlar, Benim dogum yarin olucak Allahin izniyle. Bugun kontrole gittim. Ikisinin de basi yukarida. Normal dogum icin uygun degil. Ondan sebep yarin sezeryana alicak. 37 +1 de dogum olacak. Epidural olucak. Bakalim basil olacak.
Teşekkür ederim. Rabbim sizleri de 3ulere ulastirip, saglikli dogumlar nasip etsin.Allah yardımcın olsun canım.. kendim doğum yapacakmışım gibi heyecanlandım. bizi habersiz bırakma :)
Amin canim, teşekkür ederimay canım hadi hayırlı olsun. inşallah çok güzel geçer doğumun ağrısız sızısız. bebeklerini de sağlıkla kucağına alırsın. kendine dikkat et. her şey gönlünce olsun...
Doktorum yarin sabah gelecek. Kendisiyle bugun gorusemedim ama gecen haftadan yapacaklarimi soyledi.Çok duygulandim bi garip oldum sanki yakınIm olcak gibi.ttanımasak da hep birbirimize destek ve moral olduk. Yani sen bana ole oldun.Allah yardımcın olsun dualarim seninle.isin gücün rast gitsin kolaylıkla sağlıkla kucağına al ins.bins.bizi de habersiz bırakma.dDoktorun geldi mi bu arada.bbenimki de yarın gidiogidio.5 gün yok.
Teşekkür ederim canim, rabbim sizlere de nasip etsinAllah yardımcın olsun.. sağlıklı bir şekilde Rabbim kucağına almayı nasip etsin..sana da güç kuvvet sağlık versin..
Bizlerinde zaman zaman yaşadığı durumlar ama mutlaka Dr.haberi olsun canım..
Rabbim hayırlısı ni nasip etsin, sağlıkla kucaklarinda olsun yavruların inş.
Bizlere destek ol dugunux için sağolun kızlar.
Hayırlı doğumlar canım. ..
Sag salim kuzucuklarini kucagina al cnm
Arkadaslar hepinize tesekkur ediyorum. Rabbim hepinize saglikli, hayirli evlatlar ve dogumlar nasip etsinayy ne guzel darisi basimiza..Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?