• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Kızlar,bu şeker yükleme testinin sonuçları ne zaman çıkıyor aynı gün çıkıyor mu? Bilgisi olan veya yaptıranlar yardımcı olabilir mi?

Merhaba arkadaşlar...
Bugün 39. Hafta kontrolüme gittim ve bugün ilk defa alttan ultrason ile muayne etti doktorum. Kendisi bile belki 2 cm açıklık görürüz diye bi umutla baktı amaaaa hala hiç birşey yok. Nst kasılmalarım 20 lerin üzerine çıkmadı. Vee tabi ki yine beklemeye devam dedik :) doktorumu çok seviyorum çünkü gittiğim hastanenin en çok normal doğum yaptıran doktoru o. Elbette bana alternatif olarak görevi icabı soruyor, eğer istiyorsan sezeryanle alabilirim, ama bana sorarsan herşey bu kadar yolunda giderken sezeryan gereksiz diyor. Suları yeterli miktarda, bebekler çok sağlıklı kalp atışları olması gerektiği gibi, kıpır kıpır hareketliler, böbrekleri iyi çalışıyor sürekli çiş yapıyorlarmış :KK70: Şu an 39+1 im, haftaya yine kontrole çağırdı, doğum programı yapmadık yani :) gittiğimde 40+1 olacağım, ee heralde o zaman bi doğum programı yaparız artık diye ümidim var :) benimde belirgin olarak hissettiğim belirtilerim yok henüz, kasılmalarım iki gün sık sık oluyor, sonra üç gün olmuyor, arada bir adet sancısı gibi sancı geliyor çok sürmeden gidiyor, karnım hala düşmedi, nişan gelmesi veya koyu renk akıntı vs. hiç olmadı. Ne zaman gelecek kızlarım çok merak ediyorum :KK66: Bunu okuyan tüm hamişlerinde sağlıkla bu haftaları görmelerini dilerim...
Merhaba arkadaşlar...
Pazartesi gecesi bu mesajı yazarken 6 saat sonra sancımın başlayacağını ve doğum yapacağımı hiç tahmin etmiyordum :) dün gece saat 4 de sancım başladı, sabah 8 i geçerken iki kızımı da kucağıma aldım. Çok şükür üçümüzde sağlıklıyız hiç bir sorun yok, Rüya 3360 Ela 3170 olarak normal doğumla dünyaya geldiler. Sizinle tüm doğum detaylarımı paylaşacağım, her şeyi anlatacağım. Ancak eve çıkıp biraz daha rahatlayınca yapabilirim, bu gece hastanedeyiz sabaha çıkacağız. Allah kimseyi bu yolda bırakmasın, herkese hayırlı doğumlar olsun...

Merhaba arkadaşlar...
Pazartesi gecesi bu mesajı yazarken 6 saat sonra sancımın başlayacağını ve doğum yapacağımı hiç tahmin etmiyordum :) dün gece saat 4 de sancım başladı, sabah 8 i geçerken iki kızımı da kucağıma aldım. Çok şükür üçümüzde sağlıklıyız hiç bir sorun yok, Rüya 3360 Ela 3170 olarak normal doğumla dünyaya geldiler. Sizinle tüm doğum detaylarımı paylaşacağım, her şeyi anlatacağım. Ancak eve çıkıp biraz daha rahatlayınca yapabilirim, bu gece hastanedeyiz sabaha çıkacağız. Allah kimseyi bu yolda bırakmasın, herkese hayırlı doğumlar olsun...

Inanmoyorummmm :) supersiniz. Çok sevindim hem de 4 saat içinde olup bitmiş. Prenses ler nihayet gelmeye karar vermişler. Sağlıkla sıhhatle kucağına almissin.cçok güzel haberler darısı da benimkiler e 1 hafta daha dururlar sağlıkla umarım. Gelişmeler i bekliyorum çok tebrik ediyorum ccnm harikasin:)41 kere maşallah

Kizlar, Benim dogum yarin olucak Allahin izniyle. Bugun kontrole gittim. Ikisinin de basi yukarida. Normal dogum icin uygun degil. Ondan sebep yarin sezeryana alicak. 37 +1 de dogum olacak. Epidural olucak. Bakalim basil olacak.
Bu arada hakkinizi helal edin, hic birinizi tanimiyorum ama bilgi alisverisi yaptik. Dogumdan sonRa firsat bulunca yazarim sizlere
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebeklerini bir avazda kurtarsın Rabbim :KK46::KK46::nazar::nazar:

Merhaba arkadaşlar...
tebrik ederim canım hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün nasıl imrendim sana keşke bende normal doğum yapabilsem ama 2 doktorumda riski göze almıyorlar maşallah Allah nazarlardan saklasın sizi :nazar::nazar::KK46::KK46:

Merhaba arkadaşlar...
ooo çok güzel bir haber.
hepinizin iyi olmasına sevindim.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Darısı tüm bekleyenlere sağlıkla inşallah.

Kızlar,bu şeker yükleme testinin sonuçları ne zaman çıkıyor aynı gün çıkıyor mu? Bilgisi olan veya yaptıranlar yardımcı olabilir mi?
ilk ölçümü parmaktan kan alarak yaptılar benim onu zaten görüyosun.
sonra şekerli suyu içince birer saat ara ile iki kez koldan kan aldılar.onlar sonra çıktı aynı gün içinde.bi kaç saat içinde alırsın zaten sonucu hastanesine göre.
ben sonuçlarımı acıbadem den online takip edebiliyorum .beklemedim eve gittim orada siteden gördüm.çıkmıştı.

Kizlar, Benim dogum yarin olucak Allahin izniyle. Bugun kontrole gittim. Ikisinin de basi yukarida. Normal dogum icin uygun degil. Ondan sebep yarin sezeryana alicak. 37 +1 de dogum olacak. Epidural olucak. Bakalim basil olacak.
Bu arada hakkinizi helal edin, hic birinizi tanimiyorum ama bilgi alisverisi yaptik. Dogumdan sonRa firsat bulunca yazarim sizlere
Allah yardımcın olsun canım.
Sevinçli haberlerini bekliyoruz inş.
Valla insan nasıl heyecanlanıyor birbirimizi tanımasak ta.
sırayla doğuma gidiyoruz.
Umarım hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz vakti zamanı gelince.

Merhaba arkadaşlar...
ohhh maşallah size kızlarına ve kendine çok dikkat et..:nazar::nazar::nazar:

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Uzun süredir burayı takip ediyordum. Böyle bir ortamın olması inanın çok rahatlatıcı. Bende 30 haftalık tek yumurta ikizlere hamileyim. İkiz hamileliğin bu kadar sıkıntılı bir süreç olduğunu bilmiyordum. 20. Haftaya kadar lekelenmelerim oldu. O haftaya kadar bir kaç defa acilde buldum kendimi. Serum falan. İkizden ikize transfüzyon sendromu ayrı bir sıkıntı. Hep bu korkuyla yaşadım. Doktorlarımda sağolsun bu korkuyu körüklediler. Bir çok hastane değiştirdim devlet özel anadolu yakasında avrupa yakasında. İnşallah hepimiz bu sıkıntılı süreçten alnımızın akıyla çıkıcaz. Benim gibi tek yumurta ikizlere hamile olan var mı?

Merhaba arkadaşlar...
Sizi tebrik ediyorum,tabi küçük hanımları da.4 saat gibi kısa bir sürede doğumu yapmışsınız.artık 3 kızınız var,cennet size yakın:KK66: Allah hayırlı bir şekilde yetiştirmeyi nasip etsin.
Hikayenizi de sabırsızlıkla bekliyorum

canım allah kolaylık versin bebeklerini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.doğumdan sonras fırsatın olur mu bilmem ama burda deneyimlerini paylasırsan cok sevinirim neticede hepimiz bu konuda deneyimsisiz. doğumla ilgili dönüşlerini bekliyorum....

Merhaba arkadaşlar...
rabbim meleklerini korusun cok sevindim bizlerde ins. bu kilolarda bebişlere sahiip oluruz massallah kiloları cok iyi.rüya ve ela bebeğimizi öpüyorum.....

RABBİM kolaylık versin inşallah sağ salim kucağına al :* doğuma giderken dualar kabuldür inşallah bizi de unutma :)

Merhaba arkadaşlar...
MAŞALLAH :) ben de iki prenses bekliyorum inşallah senin kızlar kadar dururlar :) RABBİM hayırlı bir şekilde büyütmei nasip etsin inşallah :)

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Uzun süredir burayı takip ediyordum. Böyle bir ortamın olması inanın çok rahatlatıcı. Bende 30 haftalık tek yumurta ikizlere hamileyim. İkiz hamileliğin bu kadar sıkıntılı bir süreç olduğunu bilmiyordum. 20. Haftaya kadar lekelenmelerim oldu. O haftaya kadar bir kaç defa acilde buldum kendimi. Serum falan. İkizden ikize transfüzyon sendromu ayrı bir sıkıntı. Hep bu korkuyla yaşadım. Doktorlarımda sağolsun bu korkuyu körüklediler. Bir çok hastane değiştirdim devlet özel anadolu yakasında avrupa yakasında. İnşallah hepimiz bu sıkıntılı süreçten alnımızın akıyla çıkıcaz. Benim gibi tek yumurta ikizlere hamile olan var mı?
s a canım benim de tek yumurta ikizi 25.haftamdayım şimdilik inşallah sorun yok RABBİM senin de yardımcın olsun hiç kafana takma rahat ol bunları bize nasip eden RABBİMİZ inşallah onları korur ve korumamız için yardımcı olur :) MAŞALLAH senin çoğu gitmiş az kaldı sağ salim alırsın kucağına inşallah vesselam ...

s a canım benim de tek yumurta ikizi 25.haftamdayım şimdilik inşallah sorun yok RABBİM senin de yardımcın olsun hiç kafana takma rahat ol bunları bize nasip eden RABBİMİZ inşallah onları korur ve korumamız için yardımcı olur :) MAŞALLAH senin çoğu gitmiş az kaldı sağ salim alırsın kucağına inşallah vesselam ...
Merhaba benim tek plesenta çift kese. Çok şükür kanama haricinde bir sıkıntım olmadı. Doktorları saymazsak. Seninkilerin cinsiyeti ne?

gülsümada canım Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin çok mutlu oldum bence beklediğine değdi inşallah sütün de bol olur sarılık da olmazlar Allah kolaylık versin...

Back