• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

kızlar ev işlerini nasıl yapıyorsunuz mesela ben bugun süpürge yaparken bayağı bir belim ağrıdı korkuyorum
ama mecbur genede ben yapmalıyım kımsem yok yardım edecek:KK43:
Valla haftada bir yarim gun kadin geliyor ben hic supurup silmiyorum. lavabolari temizliyorum arada . Camasiri canim oglum sagolsun yardim ediyor. klozete oturuyorum camasirlari ona veriyorum makineye atiyor, cikinca sepete dolduruyor, asarkende yardim ediyor. 5 yasinda ama sorumluluk sahibi kuzum benim. Ben bulasiktan bikiyorum iste herseyi makineye atiyorum egil kalk bazen sandalyeye oturarak yapiyorum. simdiden boyleyim bakalim sona ne olacak. Esim yardim edemiyor hala ayagi duzelmedi maalesef.

kısa kollu body almak daha mantıklı değilmi?ben Antalyada oturuyorum yazın burası felaket sıcak oluyor
Kisa kollu body ustune bir penye yeter sanirim. sapka eldiven mecburen olacak zaten. Ilk baslarda usurler ama alisirlar bir sure sonra cok kalin giydirip yaz gunu cocuklari isilik yapmayalimda:) Insallah o gunleri gorelim hepimiz.

kızlar ev işlerini nasıl yapıyorsunuz mesela ben bugun süpürge yaparken bayağı bir belim ağrıdı korkuyorum
ama mecbur genede ben yapmalıyım kımsem yok yardım edecek:KK43:
canım mümkün mertebe yapmamaya çalışsan bir de alabilirsen arada yardımcı kadın falan alsan. süpürge vileda çok yormuyor gibi gözükse de fark etmeden indir kaldır yapıyorsun o da tehlikeli Allah korusun. benim de yardım edecek kimsem yok ama kadın almaya çalışıyorum. arada da zorla eşimden bir şey istiyorum ama tabii ki onlar bizim gibi yapamıyorlar...

kısa kollu body almak daha mantıklı değilmi?ben Antalyada oturuyorum yazın burası felaket sıcak oluyor
of Antalya'da pişer zaten yavrularım benim. ben de hep kısa kollu ve kolsuz body aldım. kollu da aldım ama onları ilk doğunca kullanırım muhtemelen... sen kısa kollu al bence bir de penye hırka yelek ve tek alt alırsın ihtiyaç halinde kullanmak üzere...

Valla haftada bir yarim gun kadin geliyor ben hic supurup silmiyorum. lavabolari temizliyorum arada . Camasiri canim oglum sagolsun yardim ediyor. klozete oturuyorum camasirlari ona veriyorum makineye atiyor, cikinca sepete dolduruyor, asarkende yardim ediyor. 5 yasinda ama sorumluluk sahibi kuzum benim. Ben bulasiktan bikiyorum iste herseyi makineye atiyorum egil kalk bazen sandalyeye oturarak yapiyorum. simdiden boyleyim bakalim sona ne olacak. Esim yardim edemiyor hala ayagi duzelmedi maalesef.
ay kıyamam kuzum o Ufacık haliyle annesine yardım ediyor :KK68:

cok geçmiş olsun 35. haftaya gelmek bile çok güzel. ama yine de ne kadar dursa lar kar tabii. Sancıyı hissettim mi peki nasıl oluyor. Gün verdi mi doktor. Sagliklica zamanında kuca kla Rumi za alırız inş. Ciger gelistirici olmuş muydun bi de.
canim cok sagol.ciger gelistirici igne 3 kez yapildi. bugun de nidilat kullandigim halde sanci cikti.doktor hastanede 2 gun yatis verdi. bir hafta ertelemeye calisiyor. simdi kontrol altina alindi.ama yine de gozetim altindayim. dun surekli yattim. ara arayatarken bile karnim sertlesiyordu, o siralarda sancilaniyormusum deme ki. sukurler olsun vajinal muayenede rahim axcilmasi yokmus...

e
Gecmis olsun canim ya, bebislerin kilosu nasil peki. Sen bu halinle nasil temizlik yapabildin, helal olsun valla. Ama dedigin gibi yorulunca kasilmalar cogaliyor. Doktorum beni normal doguma elverisli olmazsam, 11de sezeryana alacak. 9unda randevum var. O gun belli olacak. Ama sezeryan olurum herhalde. Srn de bozma moralini. Cok sukur atlattik tehlikeli haftalari.
evet canim haklisin. bugun doktor nidilat kullanmama ragmen sanci gorunce nst de 2 gun yatis verdil.m

Gecmis olsun canim ya, bebislerin kilosu nasil peki. Sen bu halinle nasil temizlik yapabildin, helal olsun valla. Ama dedigin gibi yorulunca kasilmalar cogaliyor. Doktorum beni normal doguma elverisli olmazsam, 11de sezeryana alacak. 9unda randevum var. O gun belli olacak. Ama sezeryan olurum herhalde. Srn de bozma moralini. Cok sukur atlattik tehlikeli haftalari.
sagol canim guzelce bebeklerimizi kucagimiza aliriz insallah. birinin kilosu 2.300 gr, digeri 2.190 gr cikti. senin bebisler kacar kiloydu?

Ben daha bir igne bile almadım. Transfuzyondan korkuyorum hep birsey olcak gibi geliyor insallah olmaz. Yeni doğan kıyafetini birde bezi premature mı aldınız? Bir de mama aldınız mı?
canım ben de 26 ya kadar bir iğne bile almadım. ama sonra gezecek halim kalmadı. internetten getirtiyorum hepsini. sen de yavaş yavaş internetten alırsın. Allah a emanet bebeklerimiz

sagol canim nidilat kullandigim halde sanci cikti yine. doktor 2 gun yatis verdi. bu haftayi dA atlatmamiz gerek dedi. dualarinizi bekliyorum arkadaslar...
Rabbim saglikla vaktinde hayirli kurtarsin canim.dinlenme iyi olmuş hastanede olan.
Allahim bizlere da saglukla o haftalara gelmeyi nasip eder inş.

Bu ciğer geliştirici iğneler hangi haftalarda yspiliyor?

Bende bu hafta 7.haftama girdm arkadaslar dunaksmdan beri rahmim agriyor aciyor bu durum normalmi birde gobegimin alti soyuluyor ilginc geldi bana suanada kadar mide bulantim olmadi insallah da olmaz islerim ypiyorum yavas yavas erkekler maalesef bizim gibi yapamiyor
ben hamile olduğumu bilmeden kasık ağrılarım olmuştu. doktora sordum rahim büyüdüğü için kasık ağrın olur demişti. senin ki de ondan olabilir ama doktora danışmakta fayda var. herkesin durumu farklı sonuçta

Rabbim saglikla vaktinde hayirli kurtarsin canim.dinlenme iyi olmuş hastanede olan.
Allahim bizlere da saglukla o haftalara gelmeyi nasip eder inş.

Bu ciğer geliştirici iğneler hangi haftalarda yspiliyor?
canim bana 28, 30 ve 32. haftalrda yapti. insallah hep beraber canim...

of Antalya'da pişer zaten yavrularım benim. ben de hep kısa kollu ve kolsuz body aldım. kollu da aldım ama onları ilk doğunca kullanırım muhtemelen... sen kısa kollu al bence bir de penye hırka yelek ve tek alt alırsın ihtiyaç halinde kullanmak üzere...
evet bende öyle düşündüm daha almadım bakalım 10 hafta sonra falan almaya başlarım bende :)

canım mümkün mertebe yapmamaya çalışsan bir de alabilirsen arada yardımcı kadın falan alsan. süpürge vileda çok yormuyor gibi gözükse de fark etmeden indir kaldır yapıyorsun o da tehlikeli Allah korusun. benim de yardım edecek kimsem yok ama kadın almaya çalışıyorum. arada da zorla eşimden bir şey istiyorum ama tabii ki onlar bizim gibi yapamıyorlar...
haftada 1 defa yapıyorum mümkün olduğunca yorucu iş yapmama ya çalışıyorum bayan almayı düşünüyorum
en azından haftada 1 gün büyük işler için

Kisa kollu body ustune bir penye yeter sanirim. sapka eldiven mecburen olacak zaten. Ilk baslarda usurler ama alisirlar bir sure sonra cok kalin giydirip yaz gunu cocuklari isilik yapmayalimda:) Insallah o gunleri gorelim hepimiz.
inşallah görürüz tüm dualarım burdaki bebek bekleyen her kez ve kendim için

ne güzel benim de oğlum 6 yaşında ama zorla elektirik süpürgesini getirtip fişe taktırıyorum :)
birkere de çamaşır selesini taşımıştı :)

Bence de yarım kollu body çorap ve bere iyi olur zaten en çok ayakları ve başı üşürmüş,bide zaten penye battaniyede sarılı durucak nasıl olsa
çorap mutlaka olmalı bencede ama bere terletmez mi ki?
yoksa başı sıcak mı tutmalı

Back