Haftasonu acildeydik sancı çıkmadi ama rahim ağzını da olctuR medim.sancı çıkmadığına göre bi sorun yoktur deyip daha fazla orda durmak istemedim. rahim açılma olsa anlamaz miyiz 1 gun kaldı zaten kontrole yapcak bişi yok beklemedeyim.Allah im o günlere saglikla etmeyi nsdip etsin hepimize. Napacagimi bilemedim.canim seni korkutmak istemem.ama ben bas popo sandim.hatta zayifim yerleri kalmiyor bunların diyordum eşime.mutlaka olcim yaptir sende.
Erken doğum riskini azaltmak içinmiş.sonrasında tümüyle yatmsliymisim.amin canim amin.bol bol da suuGelmiş gecmis olsun. Insallah devam etmez Kasilmalarin serumun etkisi olur insallah. Rahim ağzını neden diktiklerini anlamadım yani ALlah korusun erken dogum başlasa dikiş kurtaracak mı?
Ben daha cok rahim ağzı yetmezliği rahatsızlığı olanlara dikiş yapılıyor zannediyordum. 30 degil insallah 36 yi görürsün kuzum. Suyu elinden düşürme derim, bol dinlen. Allah'a emanet
canım ben çok tezcanlıyım. o eşyalar yerine oturmazsa zaten iki gıdım uykum var hamilelikten ötürü o da kaçıveriyor. bugün sabah 5ten beri ayaktayım mesela daha yeni oturdum. ama rekor kırdım resmen 3 günde baya baya yerleştim. yani tabii ki yüzde yüz diyemem ama önemli bir kısmı halloldu ufak detaylar kaldı...günaydın canım hayırlı olsun taşınman birde hemen herseyi halledeyim diye yorma kendini
yavaş yavaş hallet
Kolay gelsin ve hayırlı olsun Güle güle oturun.yine de yorgunluk hissedince hemen uzan dinlen.canım ben çok tezcanlıyım. o eşyalar yerine oturmazsa zaten iki gıdım uykum var hamilelikten ötürü o da kaçıveriyor. bugün sabah 5ten beri ayaktayım mesela daha yeni oturdum. ama rekor kırdım resmen 3 günde baya baya yerleştim. yani tabii ki yüzde yüz diyemem ama önemli bir kısmı halloldu ufak detaylar kaldı...
Allah içine sindirsin canım :)canım ben çok tezcanlıyım. o eşyalar yerine oturmazsa zaten iki gıdım uykum var hamilelikten ötürü o da kaçıveriyor. bugün sabah 5ten beri ayaktayım mesela daha yeni oturdum. ama rekor kırdım resmen 3 günde baya baya yerleştim. yani tabii ki yüzde yüz diyemem ama önemli bir kısmı halloldu ufak detaylar kaldı...
geçmiş olsun neden ateşin çıktı ki grip mi oldun?günaydın kızlar.. ben zor bi gece geçirdim. ateşlendim gece 2-3 saat sonra geçti. yoksa acile gidecektik.
Hasta miydin ki.ates derken kaçtı mesela.enfeksiyon oldun belki de.günaydın kızlar.. ben zor bi gece geçirdim. ateşlendim gece 2-3 saat sonra geçti. yoksa acile gidecektik.
Canım hiç korkma bana doktorum keselerden birinin şekli düzgün değil yamuk gibi demişti. Yani bebek olmayabilir demişti. Ama şükür oğullarımla 34. haftamı yaşıyorum...Kızlar merhabatüp bebek tedavisi ile İkizlerimi bekliyorum. .kendi doktorum kese ve kalp atışını birlikte görmek için randevu tarihini biraz uzatmisti. Geçen hafta dayanamadım başka bir doktora üstten ultrason ile baktirdim.2 kese vardı fakat biri diğerine göre daha ufakti ..sizlerde de bunu yaşayan oldu mu?c.tesi kendi doktoruma gideceğim ama meraktan da duramıyorum
Kalsiyum, magnezyum eksikliğinden canım o. Ben 18 haftamda başladım galiba, ama 20. haftam da olabilir. Bana osteocare verdi, içinde kalsiyumi magnezyum, çinko ve vitamin D var. Doktoruna gittiğinde şikayetlerini belirt.ama nasil yatarsam yatayım ellerim kollarım uyuşuyor sık sık uyanıyorum iki günden beri de bacağımın bı yerine isteksiz geriniyorum ve kramp giriyor bir süre donup kalıyorum masajlar geçiyor
Magnezyum kullanmaya ne zaman başlanıyor kullananlar var mi
Ben kampanyaya destek verdim. Allah yardımcınız olsun, bebeklerinizi sağsalim kucağınıza alırsınız inşallah...arkadaşlar merhaba,
26. haftada erken doğumla şu anda 2 aydır cocuklarım kuvözdeler. Yeni doğan bakım unitesinde görmüş oldugum bir eksiklik Psikologun varlığı. Orada bir çok ailenin farklı farklı sıkıntıları var. Ölümler oluyor fakat bunların ailelere aktarımı ve orada gun geçiren aileler psikolojik açıdan yaşadığı sıkıntılarla tek başına baş etmeye çalışıyor. Bu yuzden Yeni doğan yogun bakım unitesinde ayrıca Psikolog da görevlendirilmesi için bir imza kampanyası başlattım. buna sizinde destek vermenizi istiyorum. Kampanya sayfasının linki ekte. Şimdiden herkese çok tesekkür ediyorum.
https://www.change.org/p/premature-bebek-aileleri-yeni-doğan-yoğun-bakımda-bebeği-olan-aileler-yeni-doğan-yoğun-bakım-ünitesinde-psikolog-görevlendirilmeli
grip oldum canım. idrar tahlilimi yeni yaptırmıştım bişey yoktu. boğazım ağrımaya başladı dün biraz. sonra gece sıcak bastı. çölçmedim ateşimi.. bugün daha iyiyim ama hala kırgınlık varHasta miydin ki.ates derken kaçtı mesela.enfeksiyon oldun belki de.
evet grip oldum canım. ama bugün daha iyiyim hemen atlatırım inş.geçmiş olsun neden ateşin çıktı ki grip mi oldun?
En çok korktuğum şey inşallah sende çabuk atlatırsınevet grip oldum canım. ama bugün daha iyiyim hemen atlatırım inş.
gecmis olsun!günaydın kızlar.. ben zor bi gece geçirdim. ateşlendim gece 2-3 saat sonra geçti. yoksa acile gidecektik.
teşekkür ederim canımGe
gecmis olsun!
bütün kış hasta olmadım. tam kış bitti derken yakalandım.En çok korktuğum şey inşallah sende çabuk atlatırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?