bende zorlamasam 2-3 bardak anca icerimde yine en az 1.5 litre iciyorum zorlarsam 2 litre ama cok midem bulaniyor o zamanda...ca
canım ben 2 lt yi bulamıyorum ancak çok zorlarsam... sen?
allah yardımcın olsun canım ya sancı olmadıysa sertleşmede olmadımı karnında?Kuşlar normal kontrolüne geldim. Nst baglandum ve 20 dk 9-10 kasilma.serum ve ilaç yarin içinde rahim agzi dikisi.bu durumu yasayanlar ne olur yardim edin.dikiş atildiktan sonra 30. Haftalar geçiliyor değil mi
Dr.her gittiğimde ölçü alıyordu.ben bebisler sigiyor artik saniyodum.hic agri yok.agri eşiği m çok yuksekmis.
Duaya çok ihtiyacim var.dikiş atilan ark.ne olur yard.olyn
Yuvarlak bi kisin oluşuyordu kimi zaman göbek bölgesinde. Ama ben alanlari dar popoyu yada basi dayiyor saniyordum.tek bi aci agri olmadi hic.çok korkuyorum.Rabbim e dua ediyorum.minicikler daha.Allah im hepimizin yardımcı olsunallah yardımcın olsun canım ya sancı olmadıysa sertleşmede olmadımı karnında?
ıyiki erkenden fark edilmiş bende merak etdim dikiş atılanlar aydınlatsın
Kuşlar normal kontrolüne geldim. Nst baglandum ve 20 dk 9-10 kasilma.serum ve ilaç yarin içinde rahim agzi dikisi.bu durumu yasayanlar ne olur yardim edin.dikiş atildiktan sonra 30. Haftalar geçiliyor değil mi
Dr.her gittiğimde ölçü alıyordu.ben bebisler sigiyor artik saniyodum.hic agri yok.agri eşiği m çok yuksekmis.
AynenBenim de aynı şekilde.
Sırt üstü yatıyorum ama bacaklarımı karnıma çekecek biçimde. Sürekli değil de arada yatıyorum tabi.Kizlar bu sirtustu yatmama olayi ne zaman basliyor.iki gundur sirtustu yatmamaya calisiyorum.yan yatinca yattigim taraftaki popom agriyor uyusuyor uykumdan uyandiriyor.birde yastik koydum bacaklarimin arasina.gece boyu zirt pirt dondum sagima soluma yastikla birlikte.hic derin uykuya dalinmiyor boyle.ben daha rahatsizlik hissetmiyorum sirtustu yatmada hissedince mi gerekecek acaba.refluden sonra bir de bu cikti.birde bir sure oturunca kaburgalarim agriyor bebekler o kadar yukarda olamazlar degil mi simdiden.
Evet bende biliyorum.merakla yazmasini bekliyorum.alisveris hic önemli değil ya.heves ettiklerini Rabbim evlatlarimiza sag salim giydirmeyi nasip etsin.çok korkuyorum.sürekli elim karnimda.hareketlerini dinliyorum.hic agri hisdetmemek kotu.Canım dualarımız seninle.
Cok şaşırdım daha cok erken. Ama burda bir arkadas vardı dikiş atılan inşallah sanada atılır sonrasında yatarsın ve bebekler biraz daha büyürler. Cok dikkat et kendine yat dinlen ...
Arkadaslar bu su da çıkıyor ki alışveriş vs isleri bizler 25. Haftaya kadar bitirelim.
Senin inşallah bitmiştir canım. Bitmediysede sakın kendini üzme bebeklerine guven onları sev. Allah'a emanet et...
Allah korusun kollasın yardımcısı olsun onların ve senin.
Allah yardımcın olsun canım.Bu şekilde ikizlerini dünyaya getiren çok bildiğim var.Hatta 37. haftalarına gelenleri felan çok duydum.Kuşlar normal kontrolüne geldim. Nst baglandum ve 20 dk 9-10 kasilma.serum ve ilaç yarin içinde rahim agzi dikisi.bu durumu yasayanlar ne olur yardim edin.dikiş atildiktan sonra 30. Haftalar geçiliyor değil mi
Benim de sabah ellerim sis ve uyus muş kalkiyorum 3-4 gündür magnezyum eksikliğinden mi oluyolmuş. Çarşamba kontrol var o zaman sorayım.bendede cok uyusma ve kramplar oluyordu canim gecen ay magnezyum ve b6 vitamini verdi bu sayeyle gecti cok sukur...gece ellerimin uyusmasiyla hatta tuhaf bir aciyla uyaniyordum zor bir durum gercekten...
Benim bi Tanıdık da erken haftalarda dikiş atılmıştı sürekli dd raporlu evde yattı sorun olmadı korkma ins. Sağlıkla alırsın kucağına. Ben de de bi yerlere toplaniyorlar ağrı da olmuo ama sert baya çarşamba kontrolde anlaşılır artık.Evet bende biliyorum.merakla yazmasini bekliyorum.alisveris hic önemli değil ya.heves ettiklerini Rabbim evlatlarimiza sag salim giydirmeyi nasip etsin.çok korkuyorum.sürekli elim karnimda.hareketlerini dinliyorum.hic agri hisdetmemek kotu.
Mutlaka her kontrolunuzde ölçüm yaptirin kizlar.ikiz bebekler daha farklı.bi fatiha okur musunuz banada
ama nasil yatarsam yatayım ellerim kollarım uyuşuyor sık sık uyanıyorum iki günden beri de bacağımın bı yerine isteksiz geriniyorum ve kramp giriyor bir süre donup kalıyorum masajlar geçiyor
Magnezyum kullanmaya ne zaman başlanıyor kullananlar var mi
Allah yardımcın olsun canım.Bu şekilde ikizlerini dünyaya getiren çok bildiğim var.Hatta 37. haftalarına gelenleri felan çok duydum.
Allah im o günlere saglikla etmeyi nsdip etsin hepimize. Napacagimi bilemedim.canim seni korkutmak istemem.ama ben bas popo sandim.hatta zayifim yerleri kalmiyor bunların diyordum eşime.mutlaka olcim yaptir sende.Benim bi Tanıdık da erken haftalarda dikiş atılmıştı sürekli dd raporlu evde yattı sorun olmadı korkma ins. Sağlıkla alırsın kucağına. Ben de de bi yerlere toplaniyorlar ağrı da olmuo ama sert baya çarşamba kontrolde anlaşılır artık.
okudum canim duada ettim senin.icin Rabbim senin yardimcin olsun bebislerini kirusun...Evet bende biliyorum.merakla yazmasini bekliyorum.alisveris hic önemli değil ya.heves ettiklerini Rabbim evlatlarimiza sag salim giydirmeyi nasip etsin.çok korkuyorum.sürekli elim karnimda.hareketlerini dinliyorum.hic agri hisdetmemek kotu.
Mutlaka her kontrolunuzde ölçüm yaptirin kizlar.ikiz bebekler daha farklı.bi fatiha okur musunuz banada
Benimde bazen tok olsam da karnımdan çok acayip sesler geliyor şarkı mı söylüyorlar acabaBen de daha tam bir hareket tekme hisssetmedim
Ara ara seyrime gibi bisey ara ara da karnımın degisik yerlerinde sertleşme. Bazen sagda bazen altta bazen gözle görünür sekilde bir taraf daha yukarda oluyor yatinca.
Ama tam olarak elimle falan henüz hissetmedim
s a hocam ya nette okudum çok korktumBenim de aynı şekilde.
Sağol canim Allah razi olsunokudum canim duada ettim senin.icin Rabbim senin yardimcin olsun bebislerini kirusun...
Gelmiş gecmis olsun. Insallah devam etmez Kasilmalarin serumun etkisi olur insallah. Rahim ağzını neden diktiklerini anlamadım yani ALlah korusun erken dogum başlasa dikiş kurtaracak mı?Yuvarlak bi kisin oluşuyordu kimi zaman göbek bölgesinde. Ama ben alanlari dar popoyu yada basi dayiyor saniyordum.tek bi aci agri olmadi hic.çok korkuyorum.Rabbim e dua ediyorum.minicikler daha.Allah im hepimizin yardımcı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?