2015 de ikiz annesi olacaklar!!

evet yaa hic sorma o kadar cok sevdigim kana kana ictigim sudan nefret eder oldum bulantilar yuzunden...Allahim eksikligini gostermesin susayip icememekte berbat bidey.simdi susayinca iciyorum ama biraz fazla iceyim desem midem basliyor fokurdamaya
evet benimde öyle işte bu yüzden soda içiyorum neyse bu gidişimde doktora sorayım zararlımı fazlası diye

evet benimde öyle işte bu yüzden soda içiyorum neyse bu gidişimde doktora sorayım zararlımı fazlası diye
Doktorun a bi sor bencede.baya tuz alımı yapmış oluyorsun o kadar tuz da tansiyonu fırlatma mi nasıl çıkıyor tansiyon olcuyor musun

Valla aynı benim de öyle yan tarafa yatınca eziliyor gibi ağrıyor öyle olunca sırtüstü yatıyorum geçene kadar ne yapayım, bana doktor bişey demedi bir daha ki sefere sorucam

Valla aynı benim de öyle yan tarafa yatınca eziliyor gibi ağrıyor öyle olunca sırtüstü yatıyorum geçene kadar ne yapayım, bana doktor bişey demedi bir daha ki sefere sorucam
Aynı dırımdayım bende sola yatıyorum ama kalçam eziliyor bacağım kasılıyor bu sefer sağa dönüyorum derken
uykuya dalmak zor oluyor uyanıyorum bir ara sırt üstü uzanmışım napalım canım elimizden geldiğince sola
yatacağız

Aynen canm her şey onlar için

şimdiye kadar bir sorun olmadı ama bilmiyorum suyu kesinlikle içemiyorum bende maden suyu tuketıyorum
açıkçası doktorada sormadım zararlı mı diye?
canım ben de fazlası zararlı diye biliyorum. sen baya çok içiyorsun bir doktoruna danış derim ben

Benim de yatağımda kalin sert bir yastık var.çoğunlukla sirtustu yatıyorum o zaman yastığı tam popumun bitimine bacaklarımın altına koyuyorum böylelikle belimde boşluk kalmıyor karnımda cok gerilmiyor arada yan yatarsam da yine üst bacakların iç kısmına yastığı alıyorum böylelikle karnım yine sıkışmıyor

ama nasil yatarsam yatayım ellerim kollarım uyuşuyor sık sık uyanıyorum iki günden beri de bacağımın bı yerine isteksiz geriniyorum ve kramp giriyor bir süre donup kalıyorum masajlar geçiyor
Magnezyum kullanmaya ne zaman başlanıyor kullananlar var mi

S a kızlar nasılsniız sizin bebeklerinin tek yumurta ikizi mi ? Benim ayrı kese tek plasenta benimle aynı olan var mı

Magnezyum u kramp olunca 3-4 güne bir kullanıyorum hatta 10 gun icmedi gim oluyor. Sabah kalktığım da ellerim sis ve uyus mus oluyor. Tansiyon 10.5-7.5 Genelde. Yüksek mi acaba küçük tansiyon.

kızlar bebek hareketlerini kaçıncı haftada hissetiniz?ben ilk hamileliğimde 20.haftada hissetmiştim
2.hamilelikte daha erken hissedilir deniliyordu ama ben hala hissetmiyorum
biran önce hissetsemde bilsem oradalar diye

kızlar bebek hareketlerini kaçıncı haftada hissetiniz?ben ilk hamileliğimde 20.haftada hissetmiştim
Aynen ya önceki haftalarda arada hissediyodum şimdi çok nadir.Biran önce net hissetmek istiyorum hamile olduğumu tam anlamak için:)

bendede cok uyusma ve kramplar oluyordu canim gecen ay magnezyum ve b6 vitamini verdi bu sayeyle gecti cok sukur...gece ellerimin uyusmasiyla hatta tuhaf bir aciyla uyaniyordum zor bir durum gercekten...

yok canim oyle olmuyormus bunu bende anladim :) ilkinde 17-18. haftada hissetmistim bundada hem ikiz hemde ikinci diye daha erken hissederim demistim ama oyle olmadi...18. haftada cok hafif hissetmeye basladim ama bu hafta daha net ve siklasti bir hafta daha sabret derim ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…