evet benimde öyle işte bu yüzden soda içiyorum neyse bu gidişimde doktora sorayım zararlımı fazlası diyeevet yaa hic sorma o kadar cok sevdigim kana kana ictigim sudan nefret eder oldum bulantilar yuzunden...Allahim eksikligini gostermesin susayip icememekte berbat bidey.simdi susayinca iciyorum ama biraz fazla iceyim desem midem basliyor fokurdamaya
Doktorun a bi sor bencede.baya tuz alımı yapmış oluyorsun o kadar tuz da tansiyonu fırlatma mi nasıl çıkıyor tansiyon olcuyor musunevet benimde öyle işte bu yüzden soda içiyorum neyse bu gidişimde doktora sorayım zararlımı fazlası diye
tansiyonum normal çıkıyor canım 9/6 veya 10/6Doktorun a bi sor bencede.baya tuz alımı yapmış oluyorsun o kadar tuz da tansiyonu fırlatma mi nasıl çıkıyor tansiyon olcuyor musun
akmina bende geçen gün markette görmüştüm büyük boyu da var aslında eşim e soyliyeyim ondan alalımAkımına maden suyu sodyumu en az olan bari ondan iç canım.
Valla aynı benim de öyle yan tarafa yatınca eziliyor gibi ağrıyor öyle olunca sırtüstü yatıyorum geçene kadar ne yapayım, bana doktor bişey demedi bir daha ki sefere sorucamKizlar bu sirtustu yatmama olayi ne zaman basliyor.iki gundur sirtustu yatmamaya calisiyorum.yan yatinca yattigim taraftaki popom agriyor uyusuyor uykumdan uyandiriyor.birde yastik koydum bacaklarimin arasina.gece boyu zirt pirt dondum sagima soluma yastikla birlikte.hic derin uykuya dalinmiyor boyle.ben daha rahatsizlik hissetmiyorum sirtustu yatmada hissedince mi gerekecek acaba.refluden sonra bir de bu cikti.birde bir sure oturunca kaburgalarim agriyor bebekler o kadar yukarda olamazlar degil mi simdiden.
Aynı dırımdayım bende sola yatıyorum ama kalçam eziliyor bacağım kasılıyor bu sefer sağa dönüyorum derkenValla aynı benim de öyle yan tarafa yatınca eziliyor gibi ağrıyor öyle olunca sırtüstü yatıyorum geçene kadar ne yapayım, bana doktor bişey demedi bir daha ki sefere sorucam
Aynen canm her şey onlar içinAynı dırımdayım bende sola yatıyorum ama kalçam eziliyor bacağım kasılıyor bu sefer sağa dönüyorum derken
uykuya dalmak zor oluyor uyanıyorum bir ara sırt üstü uzanmışım napalım canım elimizden geldiğince sola
yatacağız
ben daha almadım ama avent naturel cam olandan almayı düşünüyorumDeneyimli anneler ve alisverisibi tamamlayanlar biberon tercihini z. Nedir? Dr.brown cam 125 luk almak istiyorum ama???
doktorun seni yönlendirir. bende bakteri çıkmıştı 1 ay önce antibiyotik kullandım geçti. ama kullanmadan önce ne dualar ettim çok korktumr
cok gidiyorum wc ye ama yanma olmuyor.insallah kremle gecerde ilac kullanmama gerek kalmaz.
canım ben de fazlası zararlı diye biliyorum. sen baya çok içiyorsun bir doktoruna danış derim benşimdiye kadar bir sorun olmadı ama bilmiyorum suyu kesinlikle içemiyorum bende maden suyu tuketıyorum
açıkçası doktorada sormadım zararlı mı diye?
Magnezyum u kramp olunca 3-4 güne bir kullanıyorum hatta 10 gun icmedi gim oluyor. Sabah kalktığım da ellerim sis ve uyus mus oluyor. Tansiyon 10.5-7.5 Genelde. Yüksek mi acaba küçük tansiyon.ama nasil yatarsam yatayım ellerim kollarım uyuşuyor sık sık uyanıyorum iki günden beri de bacağımın bı yerine isteksiz geriniyorum ve kramp giriyor bir süre donup kalıyorum masajlar geçiyor
Magnezyum kullanmaya ne zaman başlanıyor kullananlar var mi
Benim de aynı şekilde.S a kızlar nasılsniız sizin bebeklerinin tek yumurta ikizi mi ? Benim ayrı kese tek plasenta benimle aynı olan var mı
Aynen ya önceki haftalarda arada hissediyodum şimdi çok nadir.Biran önce net hissetmek istiyorum hamile olduğumu tam anlamak için:)kızlar bebek hareketlerini kaçıncı haftada hissetiniz?ben ilk hamileliğimde 20.haftada hissetmiştim
2.hamilelikte daha erken hissedilir deniliyordu ama ben hala hissetmiyorum
biran önce hissetsemde bilsem oradalar diye
bendede cok uyusma ve kramplar oluyordu canim gecen ay magnezyum ve b6 vitamini verdi bu sayeyle gecti cok sukur...gece ellerimin uyusmasiyla hatta tuhaf bir aciyla uyaniyordum zor bir durum gercekten...ama nasil yatarsam yatayım ellerim kollarım uyuşuyor sık sık uyanıyorum iki günden beri de bacağımın bı yerine isteksiz geriniyorum ve kramp giriyor bir süre donup kalıyorum masajlar geçiyor
Magnezyum kullanmaya ne zaman başlanıyor kullananlar var mi
yok canim oyle olmuyormus bunu bende anladim :) ilkinde 17-18. haftada hissetmistim bundada hem ikiz hemde ikinci diye daha erken hissederim demistim ama oyle olmadi...18. haftada cok hafif hissetmeye basladim ama bu hafta daha net ve siklasti bir hafta daha sabret derim ben :)kızlar bebek hareketlerini kaçıncı haftada hissetiniz?ben ilk hamileliğimde 20.haftada hissetmiştim
2.hamilelikte daha erken hissedilir deniliyordu ama ben hala hissetmiyorum
biran önce hissetsemde bilsem oradalar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?