aynen bende alışkanlık oldu ultrason cihazı.benim 3. haftadan beri her hafta gitmişim dr .her haftanın ultrason kağıdı var.hiç bitmeyecek sanırım bendeki bu endişe ve merak
Kızlar merhabatüp bebek tedavisi ile İkizlerimi bekliyorum. .kendi doktorum kese ve kalp atışını birlikte görmek için randevu tarihini biraz uzatmisti. Geçen hafta dayanamadım başka bir doktora üstten ultrason ile baktirdim.2 kese vardı fakat biri diğerine göre daha ufakti ..sizlerde de bunu yaşayan oldu mu?c.tesi kendi doktoruma gideceğim ama meraktan da duramıyorum
evet benimde 5. haftamda biri buyuk biri kucucuktu sonradan aralarinda yine az fark olsada birbirlerone yaklastilar..yani normal bir durum ikizlerde aralarinda fark olmasi...Kızlar merhabatüp bebek tedavisi ile İkizlerimi bekliyorum. .kendi doktorum kese ve kalp atışını birlikte görmek için randevu tarihini biraz uzatmisti. Geçen hafta dayanamadım başka bir doktora üstten ultrason ile baktirdim.2 kese vardı fakat biri diğerine göre daha ufakti ..sizlerde de bunu yaşayan oldu mu?c.tesi kendi doktoruma gideceğim ama meraktan da duramıyorum
Çok teşekkür ederim canım. .içim biraz daha rahatladı..Ben ani bi hareket yappsam veya biyere uzansam baslardi vesvese . Cok sukur simdi oyle b
Hayirli olsun canim. Bende oyle bisey yoktu ama biri koseli demisti doktor. Onun dusecegini dusunduk ilk.ama cok sukur toparladi sonra.insllh seninki de hemen gelismeye baslar.zaten ikizlerde her zaman fark oluyokafana takip cok kendini uzme.allaha emanet et.ben her endiselendigimde allahim sana emanetler diyodum. Ve insqn gercekten rahatliyo o zaman. Allahin izniyle saglikla alirsin bebeklerini kucagina insllh.
Çok teşekkür ederim inşallah benim minigimde toparlar beni bırakmaz. .çok sagolun bana umut oldunuz..evet benimde 5. haftamda biri buyuk biri kucucuktu sonradan aralarinda yine az fark olsada birbirlerone yaklastilar..yani normal bir durum ikizlerde aralarinda fark olmasi...
Benim doktor baya Rela ks.uks.umarim erken doğum tehdit görmediği içindir ama ne olacağı da belli olmaz dedi.herseyin hayirlisi olsun.dusunmekten yoruldum.Sanırım 30 hafta lardan sonra yorgunluğa gelemeyeceğiz. Benimde esim dün diyordu sen hic hamile gibi davranmıyorsun diye. Ister istemez is yapılıyor evde birde haftasonu olunca. Esim ayak bileğini çatlattı yatıyor hersey bana kaldı oğlumda var tabi
Benim ciğer geliştirici igne icin erken sanırım. Doktorum henüz birsey söylemedi. Seninki vurduymadiysa bence tespit ettigi bir erken dogum tehditi yok ama sen yine de kendini fazla yormamaya çalış.
kokulu filan değil canım.ama devamlı oluyor.bende önce o yapıyor diye önemsemiyordum ama artık içmiyorum sadece kanama için pruloton iğne verdi gecen hafta ve bu hafta vurundum ,oda yaparmı acaba içerikleri aynıysa yapabilir ama sayfadaki arkadaşlar a göre sağolsunlar idrar yollarında enfeksiyon varsa olurmuş.bende idrar testine baktım var sanırım ama dr o zaman birşey söylemedi.bakalım artık 3-4 mart gibi kontrol var o zaman belki bir tedavi başlar.
sık idrara çıkma ve yanma oluyor bildiğim kadarıyla.. akıntı varsa vajinal bir şey olabilir. ben vajinal krem kullanınca akıntı falan kalmadı ben de.öylemi sağol canım da bu idrarda enfeksiyon var ise akıntıya sebep olurmuki,ben acaba mantarmı diye şüpheleniyorum
Bir sonraki kontrolünde sorarsın belki de yapmayı önerir senin icinde rahat eder hem. Sağlıkla insallah hepimiz alicaz bebislerimizi:)Benim doktor baya Rela ks.uks.umarim erken doğum tehdit görmediği içindir ama ne olacağı da belli olmaz dedi.herseyin hayirlisi olsun.dusunmekten yoruldum.
Kızimda dr browns kullanmıştım.ggaz olayını azaltıyor faydasını gördüm. Bu sefer de cam olanlardan alicam 2 tane. 39 tl fiyati sormuştum. Netten de baktım fiyatlar hep aynı.Deneyimli anneler ve alisverisibi tamamlayanlar biberon tercihini z. Nedir? Dr.brown cam 125 luk almak istiyorum ama???
canım ben 2 lt yi bulamıyorum ancak çok zorlarsam... sen?Kizlar gunde kac litre su iciyorsunuz???
Sanırım 30 hafta lardan sonra yorgunluğa gelemeyeceğiz. Benimde esim dün diyordu sen hic hamile gibi davranmıyorsun diye. Ister istemez is yapılıyor evde birde haftasonu olunca. Esim ayak bileğini çatlattı yatıyor hersey bana kaldı oğlumda var tabi
Benim ciğer geliştirici igne icin erken sanırım. Doktorum henüz birsey söylemedi. Seninki vurduymadiysa bence tespit ettigi bir erken dogum tehditi yok ama sen yine de kendini fazla yormamaya çalış.
2-3 lt içmek lazımmış canım. özellikle havalar ısınınca 3 ün altına düşmemek lazımmış.Ben olcmedim ama zaten suya aliskinim şükür.mutfağa her gittiğimde iciyorum.gece lavobo için her uyandigimda iciyorum.buna rağmen sabah agzimi baluk gibi acmisim nasil kurumuş agzim.eşime su getir dedim.rahat 2 lt iciyorumdur.geciyordur bile. ama Dr.um sunu ye bunu iç demez hic.tüp bebek olunca dikkat ediyorum diye düşünüyor.ne kadar icilmeli ki
cok gidiyorum wc ye ama yanma olmuyor.insallah kremle gecerde ilac kullanmama gerek kalmaz.sık idrara çıkma ve yanma oluyor bildiğim kadarıyla.. akıntı varsa vajinal bir şey olabilir. ben vajinal krem kullanınca akıntı falan kalmadı ben de.
şimdiye kadar bir sorun olmadı ama bilmiyorum suyu kesinlikle içemiyorum bende maden suyu tuketıyorumGünde 4-5 tane maden suyu çok fazla değil mi? ben doktora sormuştum en fazla 2 tane iç günde demişti
günaydın canım hayırlı olsun taşınman birde hemen herseyi halledeyim diye yorma kendinikızlar nasılsınız?
ben yine kalktım sabahın köründe. taşınma olayımız oldu ama daha yerleşemedim komple haliyle. ay çok zor ama yaa. bir de yardımcı bayan var. ben mi yardımcıyım o mu belli değil. şu yerleşme bir bitseydi bir hafta yataktan çıkmayacağım...
mecburiyetten tüketiyorum canım ya kesinlikle suyu içemiyorum midemi bulandırıyorCanım dört maden suyu cok fazla
Ben okudum günde bir tane yazıyor cogu yerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?