2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Kızlar merhaba tüp bebek tedavisi ile İkizlerimi bekliyorum. .kendi doktorum kese ve kalp atışını birlikte görmek için randevu tarihini biraz uzatmisti. Geçen hafta dayanamadım başka bir doktora üstten ultrason ile baktirdim.2 kese vardı fakat biri diğerine göre daha ufakti ..sizlerde de bunu yaşayan oldu mu?c.tesi kendi doktoruma gideceğim ama meraktan da duramıyorum

aynen bende alışkanlık oldu ultrason cihazı.benim 3. haftadan beri her hafta gitmişim dr .her haftanın ultrason kağıdı var.hiç bitmeyecek sanırım bendeki bu endişe ve merak

Ben ani bi hareket yappsam veya biyere uzansam baslardi vesvese . Cok sukur simdi oyle b

Hayirli olsun canim. Bende oyle bisey yoktu ama biri koseli demisti doktor. Onun dusecegini dusunduk ilk.ama cok sukur toparladi sonra.insllh seninki de hemen gelismeye baslar.zaten ikizlerde her zaman fark oluyokafana takip cok kendini uzme.allaha emanet et.ben her endiselendigimde allahim sana emanetler diyodum. Ve insqn gercekten rahatliyo o zaman. Allahin izniyle saglikla alirsin bebeklerini kucagina insllh.

evet benimde 5. haftamda biri buyuk biri kucucuktu sonradan aralarinda yine az fark olsada birbirlerone yaklastilar..yani normal bir durum ikizlerde aralarinda fark olmasi...

Çok teşekkür ederim canım. .içim biraz daha rahatladı..

Benim doktor baya Rela ks.uks.umarim erken doğum tehdit görmediği içindir ama ne olacağı da belli olmaz dedi.herseyin hayirlisi olsun.dusunmekten yoruldum.

anladım canım. dediğin gibi gittiğinde belki ayrıntılı bakar ve bir şey söyler. inşallah kurtulursun ya zaten hamileliğin ilerleyen döneminde çok akıntı oluyormuş şimdiden çekmeye başlama bari...

öylemi sağol canım da bu idrarda enfeksiyon var ise akıntıya sebep olurmuki,ben acaba mantarmı diye şüpheleniyorum
sık idrara çıkma ve yanma oluyor bildiğim kadarıyla.. akıntı varsa vajinal bir şey olabilir. ben vajinal krem kullanınca akıntı falan kalmadı ben de.

Deneyimli anneler ve alisverisibi tamamlayanlar biberon tercihini z. Nedir? Dr.brown cam 125 luk almak istiyorum ama???

Benim doktor baya Rela ks.uks.umarim erken doğum tehdit görmediği içindir ama ne olacağı da belli olmaz dedi.herseyin hayirlisi olsun.dusunmekten yoruldum.
Bir sonraki kontrolünde sorarsın belki de yapmayı önerir senin icinde rahat eder hem. Sağlıkla insallah hepimiz alicaz bebislerimizi:)

Deneyimli anneler ve alisverisibi tamamlayanlar biberon tercihini z. Nedir? Dr.brown cam 125 luk almak istiyorum ama???
Kızimda dr browns kullanmıştım.ggaz olayını azaltıyor faydasını gördüm. Bu sefer de cam olanlardan alicam 2 tane. 39 tl fiyati sormuştum. Netten de baktım fiyatlar hep aynı.

ay canım yaa Allah yardımcın olsun ne diyeyim.
benim doktorum 28 hafta civarı vururuz dedi bana. herhalde olması gereken zamanlar o aralar.

2-3 lt içmek lazımmış canım. özellikle havalar ısınınca 3 ün altına düşmemek lazımmış.

kızlar nasılsınız?
ben yine kalktım sabahın köründe. taşınma olayımız oldu ama daha yerleşemedim komple haliyle. ay çok zor ama yaa. bir de yardımcı bayan var. ben mi yardımcıyım o mu belli değil. şu yerleşme bir bitseydi bir hafta yataktan çıkmayacağım...

Günde 4-5 tane maden suyu çok fazla değil mi? ben doktora sormuştum en fazla 2 tane iç günde demişti
şimdiye kadar bir sorun olmadı ama bilmiyorum suyu kesinlikle içemiyorum bende maden suyu tuketıyorum
açıkçası doktorada sormadım zararlı mı diye?

günaydın canım hayırlı olsun taşınman birde hemen herseyi halledeyim diye yorma kendini
yavaş yavaş hallet

Kizlar bu sirtustu yatmama olayi ne zaman basliyor.iki gundur sirtustu yatmamaya calisiyorum.yan yatinca yattigim taraftaki popom agriyor uyusuyor uykumdan uyandiriyor.birde yastik koydum bacaklarimin arasina.gece boyu zirt pirt dondum sagima soluma yastikla birlikte.hic derin uykuya dalinmiyor boyle.ben daha rahatsizlik hissetmiyorum sirtustu yatmada hissedince mi gerekecek acaba.refluden sonra bir de bu cikti.birde bir sure oturunca kaburgalarim agriyor bebekler o kadar yukarda olamazlar degil mi simdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…