Evt hakkaten strese girdim. 4-5 kere oldu ayakta kalmıştım yorulmustum ondan heralde ama yine de gittik nolur norma z die. haftaiçi kontrol var o zaman daha netleşIR. yorgunluktan oldu büyük ihtimalle.cciğer geliştirici yapmadılar sana yapıldı miAllah korusun canim insallah 4-5 hafta daha var. Bol su icmeyi ihmal etme, yat dinlen. hicbir problem olmayacak:) pozitif dusunce en iyi ilac:) Sen su ciger gelistirici igneden olmus muydun? Bu doktorun seni strese soktu ama bari onlem aldi mi diye merak ettim.
Teşekkür ederim insan pimpirik leni o işte ne olsa.geçmiş olsun canım.inşallah bir daha tekrar yaşamazsın.
Endise etme canim, onemli birsey yoktur.Evt hakkaten strese girdim. 4-5 kere oldu ayakta kalmıştım yorulmustum ondan heralde ama yine de gittik nolur norma z die. haftaiçi kontrol var o zaman daha netleşIR. yorgunluktan oldu büyük ihtimalle.cciğer geliştirici yapmadılar sana yapıldı mi
Sanırım 30 hafta lardan sonra yorgunluğa gelemeyeceğiz. Benimde esim dün diyordu sen hic hamile gibi davranmıyorsun diye. Ister istemez is yapılıyor evde birde haftasonu olunca. Esim ayak bileğini çatlattı yatıyor hersey bana kaldı oğlumda var tabiEvt hakkaten strese girdim. 4-5 kere oldu ayakta kalmıştım yorulmustum ondan heralde ama yine de gittik nolur norma z die. haftaiçi kontrol var o zaman daha netleşIR. yorgunluktan oldu büyük ihtimalle.cciğer geliştirici yapmadılar sana yapıldı mi
Doktor en az 3 dedi ama 2,5 ancak iciyorum.Kizlar gunde kac litre su iciyorsunuz???
Ben olcmedim ama zaten suya aliskinim şükür.mutfağa her gittiğimde iciyorum.gece lavobo için her uyandigimda iciyorum.buna rağmen sabah agzimi baluk gibi acmisim nasil kurumuş agzim.eşime su getir dedim.rahat 2 lt iciyorumdur.geciyordur bile. ama Dr.um sunu ye bunu iç demez hic.tüp bebek olunca dikkat ediyorum diye düşünüyor.ne kadar icilmeli kiKizlar gunde kac litre su iciyorsunuz???
Ooo keske bende o kadar icebilsem daha ne isterim...ben cok su icen biriydim ama hamileligin basindan beri su midemi bulandiriyor en fazla 1.5-2 icebiliyorum cok nadir 2 tabi...Doktor en az 3 dedi ama 2,5 ancak iciyorum.
2 litre ve uzeri iyi sanirim...Ben olcmedim ama zaten suya aliskinim şükür.mutfağa her gittiğimde iciyorum.gece lavobo için her uyandigimda iciyorum.buna rağmen sabah agzimi baluk gibi acmisim nasil kurumuş agzim.eşime su getir dedim.rahat 2 lt iciyorumdur.geciyordur bile. ama Dr.um sunu ye bunu iç demez hic.tüp bebek olunca dikkat ediyorum diye düşünüyor.ne kadar icilmeli ki
Evet bende de öyleydi. Şimdi de boğazlarım acıyor, yarın da KBB ye gideceğim. Hamilelik boyunca hiç hastalanmamıştım, nasip bugüneymiş :)seninde belin yumurtalıkların özellikle üşütünce ağrırmıydı canım.bende şimdi testlere baktım lökosit ve çok sayıda bakteri görüldü yazıyor.lökosit idrar yolları enfeksiyonuna işaretmiş.dr o zaman hiçbir şey söylememişti.iddrar yolları enfeksiyonu ile bu akıntının alakalı oldugunu bılmıyordum.tesekkür ettim canım
Hepimiz öyleyiz canım :) Evlat söz konusu olunca dünya bir yana evlatlarımız bir yana. Ben de senin gibi acaba kalp atışlarında sıkıntı olur mu? Sonraki haftalarda ikili, üçlü testleri, detaylı ultrason vs. gidiyor endişeler...Bnde ikizlere hamile old ogrendim dr um haftaya kalp atisini duycaz dedi. Sorun yasar miyiz diye cok tedirginim . Bn mi evhamligim tum anne adaylar mi boyle
evet yaa hic sorma o kadar cok sevdigim kana kana ictigim sudan nefret eder oldum bulantilar yuzunden...Allahim eksikligini gostermesin susayip icememekte berbat bidey.simdi susayinca iciyorum ama biraz fazla iceyim desem midem basliyor fokurdamayaBen suyu bir tek ilaçla içebiliyorum ama günde 4-5 adet maden suyu içiyorum ilk 3 ay sudan midem bulanmıştı
ve hala atlatamadım suya karşı o hissi :)
Günde 4-5 tane maden suyu çok fazla değil mi? ben doktora sormuştum en fazla 2 tane iç günde demiştiBen suyu bir tek ilaçla içebiliyorum ama günde 4-5 adet maden suyu içiyorum ilk 3 ay sudan midem bulanmıştı
ve hala atlatamadım suya karşı o hissi :)
Isalla canim yaaaaaHepimiz öyleyiz canım :) Evlat söz konusu olunca dünya bir yana evlatlarımız bir yana. Ben de senin gibi acaba kalp atışlarında sıkıntı olur mu? Sonraki haftalarda ikili, üçlü testleri, detaylı ultrason vs. gidiyor endişeler...
Bnde ikizlere hamile old ogrendim dr um haftaya kalp atisini duycaz dedi. Sorun yasar miyiz diye cok tedirginim . Bn mi evhamligim tum anne adaylar mi boyle
geçmiş olsun .ben hafif boğazım ağrısa,,grip olacakmış gibi olsam hemen kivi yiyorum,çok şükür geçiyor.ben çok ağır geçirdiğim için korkuyorumEvet bende de öyleydi. Şimdi de boğazlarım acıyor, yarın da KBB ye gideceğim. Hamilelik boyunca hiç hastalanmamıştım, nasip bugüneymiş :)
aynen bende alışkanlık oldu ultrason cihazı.benim 3. haftadan beri her hafta gitmişim dr .her haftanın ultrason kağıdı var.hiç bitmeyecek sanırım bendeki bu endişe ve merakHerkes oyle.canim.kkalp atisini duyana kadar rahatlamazsin.hatta ben uareketlerini hissedinceye kadar kendimi surekli doktorda buluyodum. Kalpleerinin attigini duyunca rahatliyodum her seferinde. Allahim saglikla buyutmeyi nasip etsin herkese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?