2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Cnn merhaba bende 7 haftalık ikizlere hamileyim, aynen suan düşük ihtimalim var ve yine aynen aşırı iştah kesikliği var,cnm hiç bir şey istemiyor, kusma yok ama bulantı var ve henüz kalp atışları yok,dr ultrasonda 6 haftalık gorunduklerini söyledi. Sen neler yaşadın başka yardımcı olur musun?

Merhabalar..Bende ikiz annesi adayıyım..henüz çok başındayım..9 haftanın içindeyim..bu ikinci hamileliğim ve ikizler açıkcası büyük sürpriz oldu çünkü ne benim tarafımda ne eşimin tarafında ikiz yok..piyango gibi oldu:)şu ana kadar mide bulantılarım dışında bir sıkıntı yaşamıyorum..1-2 hafta içinde geçmesini ümit ediyorum..tahmini doğum mart sonu nisan başı gibi..ilk doğumum normaldi..ikizlerde de normal doğum istiyorum ama riskleri olduğunu biliyorum..normal doğumla ikiz doğuran anne adayları var mı?ya da normal doğum düşünen anne adayları?

Merhabalar ben de 10. hafta ikiz bebek bekliyorum:) Tüp bebek annesiyim...
Doğum tarihlerimiz çok yakın ben de normal doğum istiyorum ama sanırım doğumu bebeklerin pozisyonları belirliyor.Birisi kanala erken girerse doğumu başlatıyor ve diğeri normal pozisyonunda değilse mecburen sezeryana alıyor doktorlar.Erken doğum zaten başlı başına bir risk...İnşallah kolay doğumlarımız olsun bir de onlar sağlıklı olsunlar diğer zorlukları süper anne gücüyle aşarız evelallah :)

Selam kızlar bende ayrıntılı tarama testini yaptırdım çok uzun sürdü çok yoruldum sırt üstü yatmaktan ama sonuç iyi çıktı çok şükür bunu da atlattık tetanoz aşısınıda oldum sıra şeker yüklemesinde ona daha zamanvarmış sanırım.

gözün aydınn..önceki gebeliğimde şeker yükleme yaptırmıştım ama şimdi korkuyorum...dr karatay içime şüphe düşürdü..ciğer gelişimini çok etkiliyor diyor kadın..off keşke dinlemeseydim
sen kesin yaptırıcak mısın?

hayırlı olsun...sağlıklı kolay bir gebelik diilerim hepimize...
hoşgeldiniz:)

Saol cnm. Karatay ın söylediği çoğu şeye katılmıyorum medyatik olmak yazdığı kitapları satmak için bazen sert ve ses getirecek çıkışlar yapıyor.gebelik şekeri denilen bir şey var ve bu test yapılmazsa gebelikte bebekte riske giriyor acaba bu riskleri karatay kendi üstüne alırmı merak ediyorum ve alt tarafı 50 yada maksimum 80 lik şeker yüklemesi yapıyorlar testte ve muhtemelen biz bu kadar şekeri zaten öyle yada böyle alıyoruzdur benimde pek hoşuma gitmesede şekerli su içmek yaptırıcam cnm tedbiri elden bırakmamak gerekir bence.

günaydın arkadaşlar,
aranıza beni de alırmısınız.
ikiz anne adayıyım şu an.
kalp atışlarını nasipse haftaya duyacağız.
tedavi ile oldu ama nedense kendimi hiç hazırlamamıştım bu fikre.yaşımdan dolayı 2 sinden bir tutar derken sürpriz oldu açıkcası.bir oğlum var Allah bağışlarsa.
ikiz gebeliğin kendine has zorluklarından korkuyorum biraz ama daha yolun başındayız tabi.

Canim sen agustos-eylul aylarinda tup bebek yaptiracaklar topiginde miydin? Seni hatirlar gibiyim.ben de simdi gordum bu topigi,bi bakayim neler varmis derken tanidik birine rastladim sanirim

Canim sen agustos-eylul aylarinda tup bebek yaptiracaklar topiginde miydin? Seni hatirlar gibiyim.ben de simdi gordum bu topigi,bi bakayim neler varmis derken tanidik birine rastladim sanirim
evet canım.ben seni biliyorum.doğru hatırladın.sen de ikiz bekliyorsun demek.
otopik baya aktif biliyorsun ama yine de az çok biliyoruz birbirimizi.
artık bu topiğe transfer olma zamanımız geldi:))

Hoşgeldinizzzzzz :) Hayırlı olsun.Huzurlu mutlu hamilelikler diliyorum..

evet canım.ben seni biliyorum.doğru hatırladın.sen de ikiz bekliyorsun demek.
otopik baya aktif biliyorsun ama yine de az çok biliyoruz birbirimizi.
artık bu topiğe transfer olma zamanımız geldi:))

Evet canim orasi cok aktif oldugu icin insan karistiriyor bazen. insallah ordaki arkadaslarin hepsi de buraya transfer olur......Evet benimkiler de ikiz.Allah hepimize hayirli saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin...

İyi akşamlar kızlar hepinizin hamileliği hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza almayı Rabbim hepinize nasip etsin:) hcg değerlerinizi öğrenebilir miyim ben adetten önce yaptım ilk testi 110,300 çıktı iki gün sonra tekrar yaptık 195,100 çıktı sekiz gün sonra yani bugün yaptım 5201 çıktı bugün keseyi de gördük benim merak ettiğim değerim bir anda bu kadar yüksek olunca acaba bende ikizlere hamile olabilir miyim diye düşündüm bir de benim hem sağ hem sol kasığımda ara ara ağrı oluyor doktora sordum normal dedi sizde de böyle ağrı oluyor muydu

Bugun ayrıntılı ultrasonu yaptırdım sonunda :) herşey yolundaymış elhamdülillah.üstümden büyük bir yük kalktı inanın.Darısı sizlere olsun arkadaşlarım.İnşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli evlatlar dünyaya getiririz.Dualarım sizlerle...Bu arada benim karnım çok gerginleşti. Çatlak kremi kullanıyormusunuz? Faydası oluyormu?Fikir verirseniz sevinirim.

Canım bnde 22. Haftanın içindeyim aynen karnım çok gerildi badem yagı kullanyrm ama kardşimde kullanmştı yinede çatladı biz temkinli olalımda çatlarsada artık yapacak bişy yok ayrıntılının iyi geçmesine çok sevndm bende yaptrdm bi sıkıntı yok:)

badem yağı için tüylenme yapıyor diyorlar.zaten hamile kaldığımdan beri ufak tüyler biraz koyulaştı karnımda.Bide badem yağıyla beslermiyim diye kafam karıştı.şimdilik evdeki nemlendiricilerle idare ediyorum.kimileri mustela,lierac gibi kremlerden bahsetmiş formda kimisi bebe yağı diyor.kafam karıştı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…