selam canım.Merhabalar..Bende ikiz annesi adayıyım..henüz çok başındayım..9 haftanın içindeyim..bu ikinci hamileliğim ve ikizler açıkcası büyük sürpriz oldu çünkü ne benim tarafımda ne eşimin tarafında ikiz yok..piyango gibi oldu:)şu ana kadar mide bulantılarım dışında bir sıkıntı yaşamıyorum..1-2 hafta içinde geçmesini ümit ediyorum..tahmini doğum mart sonu nisan başı gibi..ilk doğumum normaldi..ikizlerde de normal doğum istiyorum ama riskleri olduğunu biliyorum..normal doğumla ikiz doğuran anne adayları var mı?ya da normal doğum düşünen anne adayları?
o ağrılar normal canım.bebekler yerleşiyor.rahim büyüyor.İyi akşamlar kızlar hepinizin hamileliği hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza almayı Rabbim hepinize nasip etsin:) hcg değerlerinizi öğrenebilir miyim ben adetten önce yaptım ilk testi 110,300 çıktı iki gün sonra tekrar yaptık 195,100 çıktı sekiz gün sonra yani bugün yaptım 5201 çıktı bugün keseyi de gördük benim merak ettiğim değerim bir anda bu kadar yüksek olunca acaba bende ikizlere hamile olabilir miyim diye düşündüm bir de benim hem sağ hem sol kasığımda ara ara ağrı oluyor doktora sordum normal dedi sizde de böyle ağrı oluyor muydu
Perşembe günü gideceğim inşallah bir yandan da çok karasızım çevremdeki herkes bu kadar sık gitme iki hafta sonra git kalp atışını falan da duyarsın diyorlar geçen perşembe gittik kese küçük haftaya gel dedi başka bir şey demedi bu hafta gidersem kalp atışı için de haftaya gel diyecek eşim öğretmen daha beşinci hafta da olmamıza rağmen üç defa izin aldı bu yüzden bayramdan sonra mı gitsem kontrole diyorumo ağrılar normal canım.bebekler yerleşiyor.rahim büyüyor.
bu arada kese kontrolü için ne zaman gideceksin.
adet öncesi hcg yüksek çıktığına göre ikiz de olabilir gibi duruyor.
hayırlı haberler alırsın inş.
bence de acele etme.arada 2 hafta olsun ki kalp atışını da duyabilesiniz. en mantıklısı bayram sonuna bırakman.Perşembe günü gideceğim inşallah bir yandan da çok karasızım çevremdeki herkes bu kadar sık gitme iki hafta sonra git kalp atışını falan da duyarsın diyorlar geçen perşembe gittik kese küçük haftaya gel dedi başka bir şey demedi bu hafta gidersem kalp atışı için de haftaya gel diyecek eşim öğretmen daha beşinci hafta da olmamıza rağmen üç defa izin aldı bu yüzden bayramdan sonra mı gitsem kontrole diyorum
selam kızlar biz de çarşamba günü doktora gidecez 6+6 da kalp atışı duyulur mu?
Hayırlı olsun iki kız beklyrm bendeeee ne mutlu sana:)))merhabala bende inş iki kız annesi olacağım.ben bir haftadır lierac kullanıyorum
Bence de yaa kendimi yiyip duracağıma en iyisi iki hafta sonra gitmek bari bir sonraki hafta gel demesinlerbence de acele etme.arada 2 hafta olsun ki kalp atışını da duyabilesiniz. en mantıklısı bayram sonuna bırakman.
Valla benmkini 8. Haftada duymştuselam kızlar biz de çarşamba günü doktora gidecez 6+6 da kalp atışı duyulur mu?
tşkkürler seninkide hayırlı olsun seninki kaç haftalıkHayırlı olsun iki kız beklyrm bendeeee ne mutlu sana:)))
Sakın panikleme,bende de 16. haftada başlamıştı,şimdi 35. haftadayım o ağrı ve acı maalesef giderek artıyor,yatıp uzanmak en iyisi. ben çok kilo almamama rağmen şu anda ayaklarımı bile kendim yataktan indiremiyorum düşün:) ama bayram sonrası kavuşcam inşallah yavrularıma,darısı başına...Arkadaslar benim bi kac gundur akintimd artis var bu sizdede varmi
Birde bacaklarin vajinayla kesistigi yerler ne diyorlar oraya bilmiyorum bacakla vajina arasindaki kemiklerim agriyor sizd3 hic yasadinizmi bu agriyi ben cok korkuyorum bebeklerime bisey olacak diye cunku rahim agzi boyunda sorun var ve sureklo uzaniyorum 17 haftalik hamileyim
21+5 haftalık canım bnde senle aramzda 4 haftacık var:)tşkkürler seninkide hayırlı olsun seninki kaç haftalık
Ayyy maşallah saglıkla gelirler inşallah darısı başımıza bana çok uzak geliyo nedense daha çok yolumuz var kavuşmak için 22 haftalğm bizi haberdar et kaçar kilo doğdular kuveze aldılar mı unutma bizi aman :) dualarmz seninleSakın panikleme,bende de 16. haftada başlamıştı,şimdi 35. haftadayım o ağrı ve acı maalesef giderek artıyor,yatıp uzanmak en iyisi. ben çok kilo almamama rağmen şu anda ayaklarımı bile kendim yataktan indiremiyorum düşün:) ama bayram sonrası kavuşcam inşallah yavrularıma,darısı başına...
Oo masallah canim ne guzel 35.haftaya gelmissin Allah gule gule kucagina almayi nasip etsin insallahSakın panikleme,bende de 16. haftada başlamıştı,şimdi 35. haftadayım o ağrı ve acı maalesef giderek artıyor,yatıp uzanmak en iyisi. ben çok kilo almamama rağmen şu anda ayaklarımı bile kendim yataktan indiremiyorum düşün:) ama bayram sonrası kavuşcam inşallah yavrularıma,darısı başına...
canım nasılsın?Bebekler iyi çok şükür bir tanesi su sızdırıyor kendiliğinden su yenileniyor dedi müdahale etmek istemiyor diğer bebek zarar görebilir diye
duyduk canım çok şükür allah olmayan herkese bu mutluluğu nasip etsin :)Valla benmkini 8. Haftada duymştu
canım benim iki kese var keseyi görünce belli oluyor herşey :)buray2006 kaçıncı haftada ikiz olduklarını öğrendiniz? 4+5 te belli olur mu ?
Cnm hayırlı olsun ikizlerin, bir şey soracağım sana kalp atışlarını kaçıncı haftada duydunuz bir de ikisinin aynı zamanda mi duydunuz kalp atışlarını.. 8 haftanın icindeyim halen kalp atışları yokMerhabalar..Bende ikiz annesi adayıyım..henüz çok başındayım..9 haftanın içindeyim..bu ikinci hamileliğim ve ikizler açıkcası büyük sürpriz oldu çünkü ne benim tarafımda ne eşimin tarafında ikiz yok..piyango gibi oldu:)şu ana kadar mide bulantılarım dışında bir sıkıntı yaşamıyorum..1-2 hafta içinde geçmesini ümit ediyorum..tahmini doğum mart sonu nisan başı gibi..ilk doğumum normaldi..ikizlerde de normal doğum istiyorum ama riskleri olduğunu biliyorum..normal doğumla ikiz doğuran anne adayları var mı?ya da normal doğum düşünen anne adayları?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?