Amin inşallah cnm. İkiz olunca riskler iki katına çıkıyor bende 3 dr, a sordum hepsinde yaptırmalısın dedi o yüzden sonuç olursa olsun diyerek haftaya aldım randevu bakalım ne çıkacak şimdiden stres sardı ama biryandanda bebeklerimi aytıntılı görebileceğim için meraklıyım bende radyoloji den aldım randevu aslında perinotolog olsun demişti dr.um ama onuda bulmak çok zor inşallah radyolog da işimizi görür
Canım çok sagol korkulacak bişy yokmş kendi dokturma gittim alttan ölçtü serviksi ztn üstten ölçülmez dedi ama diğer doktr üstten bakmştı 25 mm demşti bnmki 4 cm miş yani iyi dedi korkma dedi işşm rahatladı kızlarımda iyiymişbende bu konuda çok kararsız kaldım..Dr da herşey yolundagerek yok dedi.Ama hiçbir test yapılmadığı için sonunda ayrıntılı ultrasona girmeye karar verdim.İnş kötü bir şey çıkmaz.Olumlu düşünmeye çalışıyorum.Ünv hastaneleri çok youn olduundan bulamadım bulunduğum şehirde.Özel bir hastaneden radyoloji biriminden alabildim. Üniversite hastanesindede radyolojide yapılıyormuş.Bazı özel hastanelerde dekadın doğum uzmanları.İnş hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız meleklerimizi...
Canım cok gecmiş olsun.İnş sorun olmaz.Dualarım seninle...
Canım çok sagol korkulacak bişy yokmş kendi dokturma gittim alttan ölçtü serviksi ztn üstten ölçülmez dedi ama diğer doktr üstten bakmştı 25 mm demşti bnmki 4 cm miş yani iyi dedi korkma dedi işşm rahatladı kızlarımda iyiymişGeçmiş olsun inşallah zamanlarını bekler bebişlerin sen moralini yüksek tut bol bol dua et cnm.
Sorun çıkarsa tedavisi vb.yapılabiliyorsa yada erken doğum riski filan belirlenebiliyorsa yaptırmak ta fayda var elbette ben hafta başı yaptırıcam sanırım.
serviks ölçümü nasıl yapılıyor ve kısalınca ne yapmak gerekiyor bir tedavisi filan varmı
Canım çok sagol korkulacak bişy yokmş kendi dokturma gittim alttan ölçtü serviksi ztn üstten ölçülmez dedi ama diğer doktr üstten bakmştı 25 mm demşti bnmki 4 cm miş yani iyi dedi korkma dedi işşm rahatladı kızlarımda iyiymişCanim benimde servikste kisalma var ama 3 ile 3 bucuk arasi benimki degisiyor sanirsam anlattigin agrida kasilma oluyor o kasilma serviksin kisalmasina sebeb oluyor doktorun ne dedi ne yapmani gerek gordu istirahatmi onerdi yoksa dikismi
Ayyy benmde kızlarım olcak kaç haftalıksın ben20 ve nerdesn ben ankaradayım ankaradan kimse yokmu yahuSelam kızlar 3 kişilik yeriniz var mı kızlarımı da aldım geldim
çok şükür canım rabbim kimseyi evladı ile sınamasın inşaallah...Sağol canım inşallah bekleyecekler en azından nn bir ay daha istiyoruz beklemelerini doktor eve gönderdi istirahat ve su dedi dikkatli olalım ne kadar ertelersek okadar iyi olur dedi bizde dediğin gibi dualarla elimizden geleni yapıyoruz
hoşgeldin...:)Selam kızlar 3 kişilik yeriniz var mı kızlarımı da aldım geldim
2015 ikiz anne adayı olarak galiba çok az kişiyiz keşke çok olsak istiyorum ki herkesin benle birlikte ikizi olsun :)
Hoşgeldiniz sizde aramıza allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benimde 1 kız 1 erkekSlm kızlar bende varım17 haftalık bebişlerim biri ķız biri oğlan rabbim nasip ederse şubatta doğumum
Hosbulduk amin cnm rabbim sağ saglim kavustursun bizi inşallah siz kaç haftaliksiniz:)Hoşgeldiniz sizde aramıza allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benimde 1 kız 1 erkek
Hosbulduk amin cnm rabbim sağ saglim kavustursun bizi inşallah siz kaç haftaliksiniz:)
Maşallah cnm kaç kg aldın benim ilk gebeligim ve yapı olarak zayifim 48 le hamile kaldım şimdi 51 oldum Karnım küçücükAmin.ben 19+6 yım bugün
Maşallah cnm kaç kg aldın benim ilk gebeligim ve yapı olarak zayifim 48 le hamile kaldım şimdi 51 oldum Karnım küçücük
Cnm ben geçen ay 1.5kg aldım drum kavga ettiNe kadar şanslısın kıymetini bil valla.benim kocaman bir karnım var 6 kilo aldım şimdiden
Bende 20 hafta bitti sadce decavit kullanıyrm toplamda 5 kilo aldım bndede karnımda gerginlik hissedyrm yemeklerden sonra özelliklekızlar keyifler nasıl?
kaçıncı haftadasınız?kaç kilo aldınız?ne gibi sıkıntılar yaşıyorsunuz?
hangi ilaçları kullanıyorsunuz....?
ben başlıyım:)
çok şükür fazla sıkıntım yok...22+6 dayım.7 kilo aldım.yemeklerden sonra aşırııı derece de geriliyorum.
magnezyum,decavit..gyno ferro sanol ve progestan kullanıyorum.hafta da bir de proluton depot...
Biri kız biri oğlan süper maşallah canm bnmde iki kız o kadar korkurmki erken doğacaklar dieSlm kızlar bende varım17 haftalık bebişlerim biri ķız biri oğlan rabbim nasip ederse şubatta doğumum
Ne güzel cnm benim minikler daha küçük sanırım inşallah bizde 2 3 haftaya yer değiştirmeye baslariz :)Bebekler sürekli yer değiştiriyor bi yere toplanıyorlar sıkıştırıyorlar filan ama onun dışında henüz tekme tarzında birşey hissetmedim maalesef.benim dr.umda fazla kiloya karşı ama öyle kızamaz bana aklını alırım adamın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?