2015 de ikiz annesi olacaklar!!

benimde haftaya cuma..inş güzel haberlerle döneriz.

Canım çok sagol korkulacak bişy yokmş kendi dokturma gittim alttan ölçtü serviksi ztn üstten ölçülmez dedi ama diğer doktr üstten bakmştı 25 mm demşti bnmki 4 cm miş yani iyi dedi korkma dedi işşm rahatladı kızlarımda iyiymiş

Canım çok sagol korkulacak bişy yokmş kendi dokturma gittim alttan ölçtü serviksi ztn üstten ölçülmez dedi ama diğer doktr üstten bakmştı 25 mm demşti bnmki 4 cm miş yani iyi dedi korkma dedi işşm rahatladı kızlarımda iyiymiş

Canim benimde servikste kisalma var ama 3 ile 3 bucuk arasi benimki degisiyor sanirsam anlattigin agrida kasilma oluyor o kasilma serviksin kisalmasina sebeb oluyor doktorun ne dedi ne yapmani gerek gordu istirahatmi onerdi yoksa dikismi

2015 ikiz anne adayı olarak galiba çok az kişiyiz keşke çok olsak istiyorum ki herkesin benle birlikte ikizi olsun :)

çok şükür canım rabbim kimseyi evladı ile sınamasın inşaallah...
Selam kızlar 3 kişilik yeriniz var mı kızlarımı da aldım geldim
hoşgeldin...:)
benimkiler de iki kız.inşaallah sağlıkcakla kucağımıza alırız.AMİN.
2015 ikiz anne adayı olarak galiba çok az kişiyiz keşke çok olsak istiyorum ki herkesin benle birlikte ikizi olsun :)

:):):) HERKES ikiz doğursun...
aslında az kişi değiliz ama aktif yazışmıyoruz.ben 2014 ikiz anneleri topiğinden gerçekten çok iyi arkadaşlar edindim.darısı yeni topiğe....

kızlar keyifler nasıl?
kaçıncı haftadasınız?kaç kilo aldınız?ne gibi sıkıntılar yaşıyorsunuz?
hangi ilaçları kullanıyorsunuz....?

ben başlıyım:)
çok şükür fazla sıkıntım yok...22+6 dayım.7 kilo aldım.yemeklerden sonra aşırııı derece de geriliyorum.
magnezyum,decavit..gyno ferro sanol ve progestan kullanıyorum.hafta da bir de proluton depot...

Yarın 20 haftam bitiyor benimde, şu sıralar bel ağrısı çekiyorum birde gece uyuyamıyorum bacak ağrısından onun dışında çok şükür iyiyim. Bugüne kadar 6kiloya yakın aldım dr.dikkat etmemi söyledi çok almışım ama dikkat etmek sürekli açken çok zor oluyor magnezyum, kan ve demir vitamin leri alıyorum.benimde özellikle akşamları karnım çok şişiyor büyüyor bebekler sıkıştırıyor sanki.

Slm kızlar bende varım 17 haftalık bebişlerim biri ķız biri oğlan rabbim nasip ederse şubatta doğumum
Hoşgeldiniz sizde aramıza allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benimde 1 kız 1 erkek

Bebekler sürekli yer değiştiriyor bi yere toplanıyorlar sıkıştırıyorlar filan ama onun dışında henüz tekme tarzında birşey hissetmedim maalesef.benim dr.umda fazla kiloya karşı ama öyle kızamaz bana aklını alırım adamın

Bende 20 hafta bitti sadce decavit kullanıyrm toplamda 5 kilo aldım bndede karnımda gerginlik hissedyrm yemeklerden sonra özellikle

Ya kızlar sizdede erken doğacak korkusu var mı dün kızkardeşim doğum yaptı kızı oldu 40 +3 de tombik bi kızı oldu bembeyaz pembecik yanakları var 3 buçuk kilo dogdu şimdi onu gördm bende tombik olsunlar istrm ikizler genelde erken ve zayıf doğuyolar korkyrm

Ne güzel cnm benim minikler daha küçük sanırım inşallah bizde 2 3 haftaya yer değiştirmeye baslariz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…