2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Canım ya çok saol verdiğin bilgiler için.. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.. hayır ailede kimsede yok malesef ama hamile kalmadan önce bi rüya görmüştüm onun etkisinde kaldım sanırım :) evet çok istiyorum ama allah hayırlısını versin. Bugün gittim dr a ama herhangi bisey demedi tekti bende iki mi diye sormadım. İnş bi daha ki sefere kesinleşir 8 hafta olunca tekrar gitcem

İnşallah ikizdir hayırlısıyla. Bazen doktor 2. bebeği 12. haftadan sonra bile görebiliyormuş, okuduğum arkadaşlardan paylaşanlar vardı.

Benim 12.hafta belli oldu canım ikiz olduğu, inşallah Allah gönlüne göre verir...

Ben de 17 aldım artık ne kadar la tamamlarim bilmiyorum.abur cubur yemeye başladım evde sıkıntıdan.

Kızlar bebek bakım çantasını nasıl aldınız yada nasıl bişey almayı düşünüyosunuz? iki tane bebiş olduğu için büyük olması lazım ben karar veremiyorum seçenek çok gerçi de, netten çok belli olmuyor yakınımızda da pek öyle çeşit yok ya da pahalı...

kızlar merhaba benim bir sorunum var.sarımtırak akıntı her wc gittiğimde oluyor bu haftalarda normal mi acaba ,sizlerinde olmuşmuydu.günlük en az iki litre su içmeme rağmen ,sıvı yıyecekleri hiç saymıyorum bile.yardımcı olacak deneyimli anneler ve anne adayları cevaplarsanız sevinirim:)))

Bende de var cnm o genç kızlığımdan beri, su içmekle alakası yok yani. Doktoruna sor istersen ama çok koyu değilse ve kaşıntı yapmıyosa normal diye düşünüyorum...

dr ka
Bende de var cnm o genç kızlığımdan beri, su içmekle alakası yok yani. Doktoruna sor istersen ama çok koyu değilse ve kaşıntı yapmıyosa normal diye düşünüyorum...
rından ultrason ile mi gördü yoksa onada sormuştum sarı akıntı var dıye ona nazaranmı söyledi bilmiyorum iltihap var dedi.mart 2 gibi vajinal muayene edecek o zaman tedavi ederiz dedi ama ben ilaçsız kurtulmak istiyorum.akıntısı olanlar nasıl kurtuluyor acaba

tahlil yapmadan iltihabı nasıl gördü anlamadım. idrar tahlili falan yaptırmadın mı hiç. benim de karnım sertleşiyor wc ihtiyacım gelince. doktora söyledim idrar tahlili yaptırdı bir şey çıkmadı. kokulu akıntın var mı dedi yok dedim. ama vajinal krem verdi yine de. biraz rahatlattı beni..

meraba arkadaslar tek yumurta ikizi bekleyen anne adaylari 20. haftadan sonra ikizden ikize kan alisverisi riski azaliyor mu? bir de hem ikiz bekleyen hem de plasenta previa olan var mi

Fetal ekoyu ben 21.hafta cektirecegim.doktorum oyle demisti.insallah guzel sonuclarla doneriz.

ilk gebelik öğrendıkten sonra yapmıştı,birşey söylemedi,illtihap var diye.en son 9 haftalıkken gittiğimde karından ultrasonla baktı,yada ben sarı akıntım var dediğim için iltihap var dedi.bakalım artık 2 martta ne tedavi uygularsa,inşallah kurtulurum

himm ben 20. hafta diye duymustum demekki daha cok var. plasenta previa plasentanin tam rahim agzina yerlesmesi kanamalara sebep oluyormus ozellikle 20. haftadan sonra zaten daha once kanama yasamistim ben insanin icinde bi korkuyla yasamasi cok zor ama Allah her seye kadir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…