2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Ne yazık ki kötü durumdayım hastaneden yazıyorum yine suyum geldi ve bu sefer kanlı geldi serum bağladılar bebekler iyi fakat moral yerlerde

Ne yazık ki kötü durumdayım hastaneden yazıyorum yine suyum geldi ve bu sefer kanlı geldi serum bağladılar bebekler iyi fakat moral yerlerde
çok geçmiş olsun canım..dr erken doğumla ilgili bişey söyledi mi?
inşaallah bekliycek bebişler annesi korkma bol bol dua et inşaallah...

selam..ben yaptırdım geçen hafta şükür bir sorun görülmedi...ben yaptırmanın faydalı olduğunu düşünüyorum bebeklerin sağlıkları kadar suları rahim ağzı herşeyi inceliyorlar...
bende kesinlikle bebekleri aldırmayı düşünmedim ve başka hiç bir test yaptırmadım ama ayrıntılı da bazen bir sorun görüldüğünde takibi de yapııyor.bu yüzden önemli bence....

Ya kızlar 20 haftalık benim kızlarım bgn sabahtan beri göbek deliğimin tam yanında bıçak saplanır gibi bi ağrı hissettim ve doktora gittim hemen perinatoloğa serviks kısalmş dedi 25 mm acaba bu durumu yaşayan var mı???

Canim benimde servikste kisalma var ama 3 ile 3 bucuk arasi benimki degisiyor sanirsam anlattigin agrida kasilma oluyor o kasilma serviksin kisalmasina sebeb oluyor doktorun ne dedi ne yapmani gerek gordu istirahatmi onerdi yoksa dikismi

Canim cok gecmis olsun bebekler iyiyse sorun yoktur insallah
sivi takviyesiyle belki telafi edilir su kaybi doktorun herhangi bi aciklamada bulunmadimi

Geçmiş olsun inşallah zamanlarını bekler bebişlerin sen moralini yüksek tut bol bol dua et cnm.

Sorun çıkarsa tedavisi vb.yapılabiliyorsa yada erken doğum riski filan belirlenebiliyorsa yaptırmak ta fayda var elbette ben hafta başı yaptırıcam sanırım.

serviks ölçümü nasıl yapılıyor ve kısalınca ne yapmak gerekiyor bir tedavisi filan varmı

çok geçmiş olsun canım..dr erken doğumla ilgili bişey söyledi mi?
inşaallah bekliycek bebişler annesi korkma bol bol dua et inşaallah...
Sağol canım inşallah bekleyecekler en azından nn bir ay daha istiyoruz beklemelerini doktor eve gönderdi istirahat ve su dedi dikkatli olalım ne kadar ertelersek okadar iyi olur dedi bizde dediğin gibi dualarla elimizden geleni yapıyoruz

Canim cok gecmis olsun bebekler iyiyse sorun yoktur insallah
sivi takviyesiyle belki telafi edilir su kaybi doktorun herhangi bi aciklamada bulunmadimi
Bebekler iyi çok şükür bir tanesi su sızdırıyor kendiliğinden su yenileniyor dedi müdahale etmek istemiyor diğer bebek zarar görebilir diye

arkadaslar merhaba bugun dr a kontrole gııtım 7 haftalık hamıleyım kalp atısı beklıyorduk basından berı tek kese vardı .kalp atısı gorduk ancak keseyi bolen beyaz bir gorunum var.bir tarafta embriyo ortada beyaz bir kas gibi dedi dr .ikinci bir kesede ayrilabilir veya anomali gorunumlerde bu sekilde olabilirmis :bilgii olan varsa lutfen paylassin nedir bu tecrubesi olan varmi

Selam kızlar 3 kişilik yeriniz var mı kızlarımı da aldım geldim
Hoşgeldiniz aramıza kaç haftalık kızların, Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah.

benim bilgim yok dr.nuz ne diyor kalp atışı vs normal miymiş ikiz olma olasılığı varmıymış peki

Dr um cok soru sorfurmuyor kiziyor hemen.a ama dediki bu ya ayrilir ikinci bir kese olur ikiz gebeliklerde olabiliyor.ama ayri kese olmazsa anomali durumlarinda oluyormus bu goruntu

Bebekler iyi çok şükür bir tanesi su sızdırıyor kendiliğinden su yenileniyor dedi müdahale etmek istemiyor diğer bebek zarar görebilir diye
Iyilermis sukur canim sikma canini az daha dayanir insallah meleklerin bi 30 haftalik olsalar bide Allahin izniyle ozamana kadar belki toparlanir 36 ya falanda gidersin insallah doktorunun dedigi gibi bol bol su ic ve surekli uzan sadece wc icin kalk

Dr um cok soru sorfurmuyor kiziyor hemen.a ama dediki bu ya ayrilir ikinci bir kese olur ikiz gebeliklerde olabiliyor.ama ayri kese olmazsa anomali durumlarinda oluyormus bu goruntu
Allah korusun inşallah çıkmaz bir sorun belki bir kese daha vardı o yok oluyordur kendiliğinden olabiliyor böyle şeyler içini ferah tut bir sonraki kontrolünde herşey daha net çıkar

Allah korusun inşallah çıkmaz bir sorun belki bir kese daha vardı o yok oluyordur kendiliğinden olabiliyor böyle şeyler içini ferah tut bir sonraki kontrolünde herşey daha net çıkar
Saol canim ins hersey normaldir pazartesi tekrar cagirdi bakmak icin dr umarim hersey normalir

bende bu konuda çok kararsız kaldım..Dr da herşey yolundagerek yok dedi.Ama hiçbir test yapılmadığı için sonunda ayrıntılı ultrasona girmeye karar verdim.İnş kötü bir şey çıkmaz.Olumlu düşünmeye çalışıyorum.Ünv hastaneleri çok youn olduundan bulamadım bulunduğum şehirde.Özel bir hastaneden radyoloji biriminden alabildim. Üniversite hastanesindede radyolojide yapılıyormuş.Bazı özel hastanelerde dekadın doğum uzmanları.İnş hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız meleklerimizi...

Canım cok gecmiş olsun.İnş sorun olmaz.Dualarım seninle...

Amin inşallah cnm. İkiz olunca riskler iki katına çıkıyor bende 3 dr, a sordum hepsinde yaptırmalısın dedi o yüzden sonuç olursa olsun diyerek haftaya aldım randevu bakalım ne çıkacak şimdiden stres sardı ama biryandanda bebeklerimi aytıntılı görebileceğim için meraklıyım bende radyoloji den aldım randevu aslında perinotolog olsun demişti dr.um ama onuda bulmak çok zor inşallah radyolog da işimizi görür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…