Aşılama 2015 AŞILAMA VE TÜP BEBEK YAPTIRACAK ARKADAŞLAR :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnfertilite Nedeniniz

• Ankete Katılan
    117
ben mayısın sonunda tedavime başlayacağım.rahimin dinlenmesi için suan ara verildi. sabırsızlıkla bekliyorum:))

merhaba cnm ben de ankada tüp bebeğe gidiyorum birbirimizle haberleşelim olur mu :KK66: ben memnunum bu arada sen neden memnun değilsin?
cnm daha ne olsun yaklasık 15 yumurtayla tedavım yarım kaldı bu olasık bınde bır bır olasıkmıs polıkıstık over olupta yumurtanın gelısımının durması tamamen doktorun ıgne dozajını ayarlayamamasından mıs kac yere sordm herkes hayretler ıcınde valla bence feza beyı degıstır tavsıye ederım

biraz önce yanlış yere yazmışım.
ben mayısın sonunda tedavime başlayacağım.rahimin dinlenmesi için suan ara verildi. sabırsızlıkla bekliyorum:))
ay inşallah cnm hakkımızda hayırlısı bırlıkte baslarız böyle gıderrse benm daha adet olmama var ortalama 10gun ıcınde olmazsam adet sökturucu verecekler kı ben olamıyorm zaten 10gun snra adet sokturucu verseler 20 gune adet olurum :) bende mayıs sonuna ancak adet olurum baslarım ama kararsızım adanadamı ıstanbuldamı baslaycagıma ıstanbulda kalacak sorun mesele ve ısten ızın almam var hersey problem tekrar adanada denesem dıyorm klınık bu sefer bana daha dıkkatlı ozenlı davranacaktır dıye umut edıyorm senın dondurulmuş yok dımı sıfırdan tedavımı olucak

ay inşallah cnm hakkımızda hayırlısı bırlıkte baslarız böyle gıderrse benm daha adet olmama var ortalama 10gun ıcınde olmazsam adet sökturucu verecekler kı ben olamıyorm zaten 10gun snra adet sokturucu verseler 20 gune adet olurum :) bende mayıs sonuna ancak adet olurum baslarım ama kararsızım adanadamı ıstanbuldamı baslaycagıma ıstanbulda kalacak sorun mesele ve ısten ızın almam var hersey problem tekrar adanada denesem dıyorm klınık bu sefer bana daha dıkkatlı ozenlı davranacaktır dıye umut edıyorm senın dondurulmuş yok dımı sıfırdan tedavımı olucak

benim dondurulmuş var canım onlar konacak.
Seçtiğin merkez ve doktor çooook önemli. yüzden çok iyi düşün ve karar ver. Sonuç negatif bile olsa aklında doktora ve merkeze karşı soru işareti kalmamalı. Acaba yanlış bişey mi yaptılar da olmadı dememelisin.
Bu arada soğan kürü falan deneyen arkadaşlar var. Acaba denesen mi vaktin varken?

Seçtiğin merkez ve doktor çooook önemli. yüzden çok iyi düşün ve karar ver. Sonuç negatif bile olsa aklında doktora ve merkeze karşı soru işareti kalmamalı. Acaba yanlış bişey mi yaptılar da olmadı dememelisin.
Bu arada soğan kürü falan deneyen arkadaşlar var. Acaba denesen mi vaktin varken?

kızlar bişey sormak istiyorum acaba çatlatma iğnesi kalçadan mı yapılıyor. herhalde hayatta en korktuğum şey bu :KK43: aşırı korkuyorum kalçadan yapılan iğneden :'(

ay cnm soğan kürünü her adet donemınde yaptım bı bu ay yapmadım malum tup bebek tedavısı olunca cesaret edemedım sevınm adına en azından dırek transfer olucaksın cok guzel bırlıkte bekleyelım bakalım cnm ınsallah ugurlu gelır mayıs bıze:)

kızlar bişey sormak istiyorum acaba çatlatma iğnesi kalçadan mı yapılıyor. herhalde hayatta en korktuğum şey bu :KK43: aşırı korkuyorum kalçadan yapılan iğneden :'(

Benim ilk tedavimde kalçadan, ikinci tedavimde göbekten yapılmıştı canım. İkiside farklı iğnelerdi.
İkisinde de ağrı olmadı sakın korkma. Korkulacak bir şey yok. Kendini sıkarsan canın boşuna yanar.

ay cnm soğan kürünü her adet donemınde yaptım bı bu ay yapmadım malum tup bebek tedavısı olunca cesaret edemedım sevınm adına en azından dırek transfer olucaksın cok guzel bırlıkte bekleyelım bakalım cnm ınsallah ugurlu gelır mayıs bıze:)

İnşallah canım :)) seninki benden önce olacak muhtemelen. tedaviye başlayınca haberleşiriz.:)

İnşallah canım :)) seninki benden önce olacak muhtemelen. tedaviye başlayınca haberleşiriz.:)
sanmam cnm ya ben son 5 senedır ılacsız adet olamıyorm klınık tedavıyı kesınc olursn dedı ama sanmam daha oncede yumurta takıbınde ıgne kullandm ılac bıraktm hıc adet olamadım mutlaka 10gun beklıcem olmayacak adet sokturucu verecekler adet olucam derken mayısın sonunu bulur belkıde hazıran bulur :) ben adetler problemli eğer o ay gelısen yumurtam yoksa catlayan adet olamıyorm

göbekten canım
yani yumurtaları olgunlaşatırmak için 10 gün kadar göbekten vuruluyormuş. en son da çatlatma iğnesi yapılıp 36 saatte aşılama yapılıyormuş. işt ben o iğne kalçadan mı diye soruyorum. 36 saat önce yumurtalar çatlasın diye yapılan iğneyi????

yani yumurtaları olgunlaşatırmak için 10 gün kadar göbekten vuruluyormuş. en son da çatlatma iğnesi yapılıp 36 saatte aşılama yapılıyormuş. işt ben o iğne kalçadan mı diye soruyorum. 36 saat önce yumurtalar çatlasın diye yapılan iğneyi????
evet canım o da göbekten vuruluyor.

her ilaç farklı arkadaşlar. daha önceki msjımda da yazmıştım. ilkinde kalçadandı benimki. ilaca göre değişiyor olabilir.
İğnesinden anlarsın zaten . ince insulin iğnesi gibi mi? normal byük kalın iğne mi?
tatlım genelde ovitrelle veriyorlar çatlatma iğnesi olarak onun için göbekten yazdım.

Ben iki farklı çatlatma iğnesi kullandım ikisi de kalçadan vuruldu Pregly ve Ovitrelle isimleri de :) ama bunlar yakmıyor ve acıtmıyor. Düşük tehlikesi önleyici bir iğne var Allahım öyle böyle değil acısından bacağını kullanamıyorsun kalçan da acaip bi acı, ağrı anlatamam yanii :KK70:

Kızlar 31 martda aşılamam oldu. Şimdi benim ne zaman adet olmam lazım?. Hala gelen giden yok.

X