Aşılama 2015 AŞILAMA VE TÜP BEBEK YAPTIRACAK ARKADAŞLAR :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnfertilite Nedeniniz

• Ankete Katılan
    117
sizleri de görmek çok güzel kader arkadaşlarım. Pazartesi transferim var çok heyecanlıyım. 10 yumurta döllenmiş ama ne kadarı ogüne kalır bilemiyorum:)

Inşallah en güçlüler en sağlıklılar kalacak canım 5. Gün olcak sanırım seninde transferin bak ne çabuk geldi geçti günler sanki dün burda tedaviye başladığımızı konuşuyorduk bu gün transferleri

harikaaa!!! maşallah diyelim Allah nazardan korusun. Güzel haberlerini bekliyoruz:))
meryem suresini oku hergün canım bir de ananas ye( bu happy meal tavsiyesi) :))

Ahhahaha yemem mi ananas kivi manyağı yapcam kendimi bu arada meryem suresi için bi tavsiye kendim de okuyorum ama bide kuran kursları yada cemaat yurtlarına gider rica edersen 41'şer 41'şer senin nietine okuyolar talebeler Allah rızası için ne ka çok okaaaa umut olur gibi geliyor bana

Aman Allahım an ve an sanki ben yaşadım soluksuz okudum. Çok çok çok şükür binlerce kez şükürler olsun. İnşallah doğduğunu, büyüdüğünü, okullu olduğunu görürürz. Tebrikler canım. Hayırlı evlat olsun inşallah.

Allah yar ve yardımcın olsun canım. Hayırlısıysa olsun de rahatlamaya çalış.

Neden böyle hissettin Biliyormusun arkadaşım en kısa zamanda bunlardan daha güzel haberleri sen yazmaya baslayacaksın ve ben onları okudukça bebeğimle sana dua edip hadi gel gel gel diye arkadaş çağarıcaz

merhaba arkadaşlar.2013 ekimde eşim varikosel ameliyatı oldu.hemen ardından (kasım ayında )hamile kaldım.fakat (aralık ayında) 8. haftada kalp atımı olmadığı için kürtaj oldum.ardından korunmasız hamile kalmadım. ta ki 2014 ağustos ayında adetim 5 gün gecikti ve değerlerim düşüktü ve düşük oldu.şimdi adanadayız.tüm kontroller yapıldı.çok büyük sorun görünmüyor ama gebelikte yok.eşimin morfolojisi %3 ama ileri hızlı hareketli sayımız yüksek.bizde aşılamaya karar verdik.bugün adetimin 3. günü doktoruma gittim.iğnemi aldım ve bugün yaptım.pazartesi yumurta gelişimi için kontrole gideceğim. sanırım ona göre iğnenin devamını kullandıracak.ve haftaya aşılama olması gerekiyor sanırım.
aşılama hem umut verici hem de çok fazla olumlu örnekleri olmadığı için insan korkuyor.yaşım 35 daha fazla geç kalmadan biran önce çocuk sahibi olmak istiyorum.
peki arkadaşlar şöyle birşey duymuştum kadında herhangi bir rahatsızlık yoksa aşılama tutma olasılığı daha fazla olabilir dediler.sizce doğruluğu var mı?
umarım güzel haberler veririz buradan :)

Neden böyle hissettin Biliyormusun arkadaşım en kısa zamanda bunlardan daha güzel haberleri sen yazmaya baslayacaksın ve ben onları okudukça bebeğimle sana dua edip hadi gel gel gel diye arkadaş çağarıcaz
Ay hadi inşallah. İnşallah bebişin sağlıklı uzun güzel bir ömrü olur. Nasıl bir şey kendi kendine mi yerleşti. Mucize resmen.

umarım doktorun nokta atısı yapar tek seferde pacanı sıyırırsın bu dıkenlı yoldan
Umarım öyle olur canım. Açık konuşmak gerekirse çok umutlu değilim. Sonuçta devlet hastanesi ne kadar nokta vuruşu yaparlar muamma. Yinede denemekte fayda var. Bu işler hiç belli olmuyor.

İnşallah ... haftalık hamileyim yazını da okuruz canım inan okurken ne kadar mutlu oldum hep böyle sevinçli güzel haber almak bana ve diğer arkadaşlara da umut oluyor. Sevinerek ve dua ederek okudum bu neşen ve mutluluğun hiç bitmesin, Allah sağlıklı şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsinnn....

Amin Bu mübarek Saatte büyüklerin duası hepimizin üzerine olsun inşallah hepimizin kucağında birer cennet meyvesi olsun bi gün ve o gün bugüne çok yakın olsun

evet canım 5. gün embriyosu inşaallah. çok şükür 7 tanesi çok iyiymiş bugun haber geldi... dondurlmuş kalır inşallah:)
günler çabuk çabuk geçse de bitse bu bekleme( Rabbim hayırlısını versin hepimize... Test günün ne zaman canım 30 u mu?

kızlar çarşamba yumoslar toplanacak dualarınızda beni de unutmayın:)) ikinci denemem olacak inşallah..

kızlar artık kimse yazmıyor buraya, eskıden tanıdığım ısımler de yok..
@happymeal sen olmayınca olmuyor demekki

Ooo oo ooo qaraqiz @kim06 orlando ebos persa33 @saricicek Happy Meal Kasım Tayfası sizleri tekrar görmek ne kadar güzel

harikaaa!!! maşallah diyelim Allah nazardan korusun. Güzel haberlerini bekliyoruz:))
meryem suresini oku hergün canım bir de ananas ye( bu happy meal tavsiyesi) :))

benim güzel arkadaşlarım, güzel yürekli güzel dert ortaklarım. bir süredir forumu ihmal ediyorum. hakkınızı helal edin. ama başıma gelenleri bilenler bilirler. haciz baskınında bilgisayarımızı da götürmüşlerdi. telefondaki internet pakedim çok sınırlı oldugu için sadece özel mesajlara girip çıkıyorum. şimdi anneme geldim de sizlere bir bakayım dedim. kulaklarımı çınlatmışssınız Allah razı olsun. ben çok şükür iyiyim. dr umu tavsiye ettiğim arkadaşlardan olumlu gelişmeler ve sonuçlar duymak beni çok mutlu ediyor. erenerdi cum bak gördün mü prof muş doc muş farketmio canım boşuna çok paralar dokmeye gerek yok. kendini ispatlamış bir dr ve laboratuvarı iyi bir merkez buldun mu Allah'ın izniyle bu iş tamamdır :) orlando tatlım sabırsızlıkla senin de güzel haberlerini bekliyorum.
biz kasım tayfaları aralıkta da tam gaz devam etmiştik ama 2015 e biraz durgun girmişiz. henuz sadece 150 sayfa olmuşuz ki bu geçmiş aylarda ilk 10 gunun rekoruydu şimdi 3. aydayız. inşallah elimden geldiğince ben de forumu takip etmeye sizi gelişmelerden haberdar etmeye devam etmeye çalışacağım. sizler için Rabb'im isteyen herkese hayırlısıyla bu duyguyu nasip et diye her vakit dualarıma devam ediyorum. inşallah çok güzel haberlerle dolacak sayfamız ben gönulden inanıyorum. hepinizi çok öpüyorum. selam ve dua ile. cumamız mübarek olsun.

ayyy canım benimm:)) senden haber almak çok güzel. sen olmayınca durgunlaştık ister istemez. İnşallah eskisi adar üzülmüyorsundur. bebeğin seninle artık gerisi boş. Her türlü dert gelir geçer Rabbimin izniyle.
Duaların için teşekkürler.. Sevgiler...

Sevgiler benden sana canim, cok ozlemisim burayi valla gecmisi okumaya calisiyorum, annem geldin sohbet edemiyoruz diyor ama ayrilamiyorumki siteden

Merhaba kızlar 3negatif asilama sonrası dinlenmek istedim. Bu ay ağır.bir soguk alginligi geçirdim 15 gun surdu. Dun de adet oldum. Eşim hiç.bir tedaviye olumlu bakmıyor napacam ben ya
canım gecmıs olsun.. 3 aşılama oldu ıse tüpe geçmek mantıklı heralde degıl mı ? acele etmeden esıne de cok konuyu açmadan bence hastane dr vs araştırmaya basla..benım esım de henüz 2.aşılamayı yaptırmış olmamıza rağmen cok sıkılıyor, sperm ornegı vermek bıle cok ezıyet geliyor ona..ızın alması sorun oluyor vs vs bır suru engel var onun tarafında yani..tup bebeğe de ıkız olur dıye sıcak bakmıyor..ama sonuç olarak bızım ıstememız onemlı.eger maddı tarafta çok kasılacağınız bır durum yok ıse ben ıstıyorum sonradan pısman olmaktansa sımdı caba harcayalım mantığıyla tatlı tatlı ıkna etmeye bak benden naçizane öneri..

Yok canım 19 transfer 28 test günüm yani Dr Ogün teste çağardı

Seviyorum seni tatlım sen hep bizimle kal du bi bende güzel haberleri alim nevin hanımın kafesinde parti vercem şeref konuğu da sen ve meleğin olcaksın

Para olsa hic dusunmeden tup bebege gecerdim. Eşim ikna olmuyordu. Konuyu bile actirmiyordu. Dün cok mutsuzdum oturdum ağladım. Eşime son çare 1kez tüp bebek deneyelim parayı denklestirirsek, olmazsa bir daha konuyu acmayacam söz veriyorum, istemiyorsan da ben mutlu olayım diye kabul et nolur dedim. Içi cız etti heralde.şu hayatta ne istediysem olmadı dedim ağladım o da agladi. Ve tamam dedi. Sonunda ikna oldu. Şimdi sira parayı denklestirmede. Gelinligimi, kına kiyafetimi satacam. Birkaç ay biraz para biriktirirsek yaparız inşallah. Burda devlette yapılmıyor tüp bebek mecbur özelde yapacaz. Minimum 5000 gözden çıkarmak gerek

Ah canim benim insallah duyucaz o guzel haberi, bu arada ben hastanemi mecbur degistiriyorim onumuzdeki randevudan itibaren, cunku daha hesapli bir yer tercih etmem gerekiyor. Tup bebek konusunda basarili bir yer ariyordum simdi sadece kafin dogumda iyi bi dr olsa yeter diye dusunuyoruz.

evet arkadaşlarım.... sizlere bir konuda danışmak ve fikrinizi almak istiyorum.konum şu oda laporoskopi..... biliyorsunuz eşimde ileri hareketli sayısında sorun vardı tam tüp bebek için doktora gittik hsg filmlerimi incelediler bir sorun daha olduğunu öğrendik....oda şu benim sol tüpüm sağ tüpüm gibi yanda durmuyor rahimin üzerinde ters bir şekilde duruyormuş.. evet her iki tüpten hsg de sıvı geçmiş ama soldan geçerken zorlanmış... bunu devlet hastanesi hiç bi şekilde söylememişti bize...bunun üzerine doktor laporoskopi olmadan tüp bebeğin tutamayacağını ve tüp bebeğin işlem esnasında yumurtaların toplanmasında zorlayacağını söyledi... bu durumda laporosokopi olayım tamam ama işin kötü yanı şu oda doktor ameliyat esnasında eğerki sıvı olursa sol tüpünü alırım dedi...işte beni korkutan bu tüpün alınmasını istemiyorum..... sorunlar giderilsin ilgili tüp doğru yere alınsın yapışıklık giderilsin ama tüp alınmasın istiyorum... sonra birdaha anne olamam normal yolla tüp bebeğe mahkum bırakıcaklar....sizce napmalıyım bu ameliyatın riskleri neler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…