• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 AŞILAMA VE TÜP BEBEK YAPTIRACAK ARKADAŞLAR :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnfertilite Nedeniniz

• Ankete Katılan
    117
Canim canım ilk tup denemem mmm bu benim 25 yasindayim 68 kilo
165boy sat 11 ocak

Tatlim yarin ilk firsatta ekleyecegim tekrar hayirli olsun.

Merhaba ilk kez bi yere yaziyorum ben 1 kez asilama oldum gonalf igne kullandim ama tutmadi bugün tekrar doktora gittim ikinci asilama için klomen verdi onu kullanip yumurtalari buyutecekmisiz sonra catlatma iğnesi kullanip ertesi asilama yapilacak inşallah bu kez tutar genelde kacinci asilama tutuyor bilgisi olan varmi acaba ?
Yeni surecin hayirli ve ugurlu olsun arkadasim. Asilama tutma oranlarini kasim v aralik topigimizden inceleyebilirsin, ilk asilamadi tutan arkadasimiz cok oldu, insallah senin bu sefer tutar. Hsg cektirdin mi? Tuplerinde tikanikligin yoksa sansin yuksek biiznillah. Ilk sayfadaki bilgilerini verirsen yarin listeyi duzenledigimde seni de eklemek isterim.

TE="Happy Meal, post: 39145868, member: 478747"]Tatlim yarin ilk firsatta ekleyecegim tekrar hayirli olsun.

Yeni surecin hayirli ve ugurlu olsun arkadasim. Asilama tutma oranlarini kasim v aralik topigimizden inceleyebilirsin, ilk asilamadi tutan arkadasimiz cok oldu, insallah senin bu sefer tutar. Hsg cektirdin mi? Tuplerinde tikanikligin yoksa sansin yuksek biiznillah. Ilk sayfadaki bilgilerini verirsen yarin listeyi duzenledigimde seni de eklemek isterim.[/QUOTE]
Amin

Amin tesekkur ederim happy meal tüplerimin ikisinde acik hic bir sorun yok 4 yillik evliyim bütün tahlilleri yaptirdik hic bir sorun cikmadi sadece bugünkü doktorum eşimin hareketli liginin yavaş olduğunu söyledi klomen kullanıp perşembe gidecem tekrar yumurtaliklarin durumuna gore asilama yapilacak SAT 26 ocak 2015 2.asilama 29 yasindayim boy 1.60 kilo 64 tesekkur ederim

Kizlar bisey soracam Dr bana klomen verdi asilama öncesi iğne vermedi klomenlede yumurtaliklarin buyurse asilama yapariz dedi sizce klomen yeterli olurmu yoksa iğne mi olmali klomen kullanarak asilama yapilan varmi ?

nabersınız nasıl gidiyorrr kızlar ben cok kasık ağrım varr özellikle ayakta kalıncaa. tabı bu belırtımı bılmıyorum ama bakalım

Kizlar bisey soracam Dr bana klomen verdi asilama öncesi iğne vermedi klomenlede yumurtaliklarin buyurse asilama yapariz dedi sizce klomen yeterli olurmu yoksa iğne mi olmali klomen kullanarak asilama yapilan varmi ?

klomenle de yapılan aşılama var canm merak etme

Canım önemli olan yumurtaları büyütmek. Eğer ilaçla büyüyorsa iğneye gerek yok ve senin zaten bir sorunun yokmuş dolayısıyla ilaç yeterlidir diye düşünüyorum. Ben polikistik over olmama rağmen ilaçla büyüttük hep yumurtalarımı.

Akidişler normal şartlarda bugün benim adet olmam gerekiyor. Henüz gelen giden yok.
Bu ay tahlil hazırladıgım için ilaç tedavisi görmedim. Umarım adetim yine gecikmez.

günaydın hanımlar ,
bugun asılamadan sonra 13, gunum. ıcımdekı meraka dayanamayıp bır ıdrar testı yaptım ama negatıf cıktı. Umarım erken yapmışımdır da gorunmemıstır henüz..Yıne de umudum da kırıldı tabıkı..yarın sabah da su early testten yapayım dıyorum. Eger onda da çıkmazsa artık pek umudum kalmayacak..
ne regl adına ne hamılelık adına bır belırtım yok..sadece bel ağrım gunlerdır devam edıyor..
hayırlısı herseyın..

Belki henüz idrara geçmemiştir inşallah hamilesindir hep beraber tabii

Canım benim adetten bir iki gün önce ya da adet olacağım gün ince bir sızı oluşur.
Çok incedir ve ıkındıkça hissederim.
Bütün göğüs, kasık, bel ağrılarım biter ve sadece o ince sızı kalır.
Şuan o durumdayım.
Bir de polikistik over oldugum için normalde ilaçsız zor adet oluyorum.
Geçen ay kullandıgım ilaçların etkisi devam eder de bu ay da zamanında adet olurum diye düşünmüştüm.
Belki bir iki gün gecikmeyle gelir.

Back