• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 AŞILAMA VE TÜP BEBEK YAPTIRACAK ARKADAŞLAR :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnfertilite Nedeniniz

• Ankete Katılan
    117
Merhaba lar az önce hastaneden aradilar 17 yumurta toplandı dün 10 tanesi işlem görmüş 8 tanesi döllenmiş. nasıl sizce yeterli olur mu

Bence yeterli olmak ne kelime artar bile :) İnşallah sağlıklı bir şekilde gelişirler de annelerine sıkı sıkı tutunurlar...

sağol canım inşallah. bu bekleme süreci daha fenaymış.
ama çok kötüyüm. bi ara mikrobik mi diye korktum ama mikrobik olsa mide bulantısı ateş de olurdu diyorum

Canım bence lifli yeme konusunu abartmış olabilirsin :) Bence bu gün birkaç tane muz ye ve türk kahvesi iç bir fincan iyi gelir ve hiçbir zararı yok... Çok geçmiş olsun...

hiiç takma canım kafana bu dönem çalışıo olman daha iyi gunler daha kolay gecer.

hoş geldin aramıza. listede gerekli bilgilerin tümünü belirtebilirsen memnuniyetle eklerim tabi.

amanda29 amanda29 tatlım naptın regl oldun mu?

Yok canım bu ay tutturamadım Adet tarihimi ben 30 günde bir adet oluyorum 29 Aralık da adet oldum bu ay 28 Ocak da olmam gerekiyordu ama henüz olmadım... Bugün yarın olurum pek oynamaz canım...
Sen benim Adet tarihini 30 Ocak olarak düzelt istersen canım...

Bence yeterli olmak ne kelime artar bile :) İnşallah sağlıklı bir şekilde gelişirler de annelerine sıkı sıkı tutunurlar...

Canım bence lifli yeme konusunu abartmış olabilirsin :) Bence bu gün birkaç tane muz ye ve türk kahvesi iç bir fincan iyi gelir ve hiçbir zararı yok... Çok geçmiş olsun...

Yok canım bu ay tutturamadım Adet tarihimi ben 30 günde bir adet oluyorum 29 Aralık da adet oldum bu ay 28 Ocak da olmam gerekiyordu ama henüz olmadım... Bugün yarın olurum pek oynamaz canım...
Amin canim inşallah tutunurlar şimdi transfer olucaz haatanedeyiz

bu ülke bal esansını üreten fabrikaya izin veriyo o esansı şeker içine katıp bal diye satıyıolar. domuz katkısı var derler mi hiç. ve biliyo musun yediğimiz çikolatalı ürünlerin %90ında domuz katkısı var

çok üzücü:( doktorlar nasıl yazıyorsa ? içeriğini bildiklerinden eminim . en azından söylemeleri gerekir!! allah sonumuzu hayır etsin. Teşekkürler canım muadili söylemişsin...

Şimdi hastaneden geldik. Eşimin sperm sonuçları çok kötü çıktı. Şok olduk. Önceden iyi çıkmıştı.
Sayı 12 milyon ve yarısından fazlası hareketsiz. Geçen sene 40 milyondan fazla çıkmıştı.
Şimdi eczaneden proxeed almaya gitti.

Arkadaslar benimde ilk tup bebek denememde kullandigim elevit vitaminde domuz jelatini varmis. Bayer firmasi bu iddiayi dogrulamis. Internetten arastirma yapin isterseniz. Bayerle irtibat kurup soran kisiler ; domiz jelatini iceriyor cevabi almislar. Ben bilginiz olsun diye haber vermek istedim. Acaba diyenler en azindan firmaya email atsinlar.

Merhaba,
Ben de ara sıra elevit kullanıyorum. Domuz jelatini acaba sağlıksız bir şey mi ?

Şimdi hastaneden geldik. Eşimin sperm sonuçları çok kötü çıktı. Şok olduk. Önceden iyi çıkmıştı.
Sayı 12 milyon ve yarısından fazlası hareketsiz. Geçen sene 40 milyondan fazla çıkmıştı.
canım 12 mılyon cok kotu degılkı..10 mılyonun altına kotu dıyorlar..
zaten sadece sayı degıl hareketlılık ve morfolojı onemlı..bız de 2 aydır proxeed kullanıyoruz , faydasını görmeye başladık.
ayrıca test yapıldığında eger antıbıyotık vs bır ılac yakın zamanda kullanılmışsa onlar da sonucu etkılıyor. Daha once sonuçları ıyı cıktı ıse cok takılmayın bence

üzülme bence çünkü tüp bebek yapmaya engel bir sayı değil. Ayrıca keçi boynuzu kürü çok tavsiye ediliyor ben şuan eşime uyguluyorum. 3 ay sonunda inanılmaz etkisi oluyormuş.

kızlr ben de bişi sorucaktım benim aşılamadan sonra düşük olmuştu ben kendi başıma test yaptırdım meğersem bende pıhtılaşma varmış şimdi iğneyle b12 vitamin gün aşırı ve yanında 2 tane vitamin hapı kullanıyoum ben anlamadım niye bu kadar v,itamin hapı verdi uçucam yani:)

kızlar günaydın,
16/01 de çatlatma ıgnesı ve 17/01 de aşılama olmuştum.
sızce çatlatma ıgnesının etkısı gecmıs mıdır ? yarın evde bır test yapayım mı ?
ya cok korkuyorum olumsuz sonuç almaktan..bugüne kadar zaten kanda gebelik baktıracak bır durum da hıc yasamadım. ıdrarda çıkmazsa kanda da baktırmayım dı mı :KK43:
cok karışık kafam off:KK34:
bugun hcg ıgnesının 13 aşılamanın 12.gunu (yapıldığı gunu saymadım)
devamlılık arz eden bır bel ağrısının harıcınde de pek bir belırtım de yok..

Tatlim iki gun daha bekle ve kanda baktir bence idrarda cikma ihtimali cok dusuk varsa ve negatif cikarsa gereksiz yere uzulursun, sen iki gun daha bekle, insallah ebisin seninledir canim. Catlatma ignesinin etkisi gecmistir eger asilamadan sonra hcgiceren bi ilac kullanmadiysan, ama dedigim gibi kanda baktir.

Tatlim sen adet olur olmaz soyle bana duzenleyelim ;)

aynen bence de. şimdi biraz daha düzeldi ama devam ediyo tabi. çay içiyorum bugün de kahve+limon yicem

proxeed biz de kullandık bi etkisi olmadı. doktorunuza emodex danışır mısınız? hem daha ucuz hem daha etkili

merhaba canım evet 11. Gun bugun. Bel ağrıları yanlara doğru. En net soyleyebılecegım. Ama regl mı olucam ondan mı Allah bılır. Bel ağrım hep oldu bu 11 günde onu soyleyebılırım. Umarım güzel haberler verebılırız. Zey senın çatlatma ıgnesı ne zaman olmuştu ? Benım 16 Ocak'ta oldu. Ne zaman test yapacaksın. Ben olumsuz sonucu görmekten korktuğumdan pzt bekleyım dıyorum ama sanırım cuma evde bır test yapıp cmt de kan verıcem ???? :KK43:
Bnm çatlatmak iğnesi cuma gece 12 de yapılmıştı. Test yapmayı düşünmüyorum eğer afet olmazsam ptesi evde test yaparim sonuca gire kan veririm herhalde ama dediğim gibi ümitli değilim:(

Bnm çatlatmak iğnesi cuma gece 12 de yapılmıştı. Test yapmayı düşünmüyorum eğer afet olmazsam ptesi evde test yaparim sonuca gire kan veririm herhalde ama dediğim gibi ümitli değilim:KK43:
ya canım dur umıtsızlıge kapılma, endıse evet ama suan umut var yanı ıkımızde de , sonuçta test de yapmadık regl de olmadık baktığında :)
ben de cmt gunu bır test yapıcam sanırım , umarım pozıtıf çıkar da hemen kan vermeye de gıderım.Yok eger negatıf çıkarsa zaten gıtmeye gerek yok, bır kac gun daha evde test yaparım heralde regl olana kadar :(

Back