Aşılama 2015 AŞILAMA VE TÜP BEBEK YAPTIRACAK ARKADAŞLAR :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnfertilite Nedeniniz

• Ankete Katılan
    117
bizde kullandık canım biz çok faydasını gördük şok olduk doktor cok cok iyi dedi ama yine yok

demek ki kişiden kişiye fark ediyor.

evimize dönüyoruz artık 2 tane meleğimi aldım hayırlı si le rabbim hepimize nasip etsin

maşallah canım güzel sonuçlarla geliyosun bize inşallah.

Canım sen de hiç lekenme kanama oldu mu
bide progestan ni jel mi yoksa iğne mi kullaniyorsyn

valla henüz bişey yok. jel kullanıyorum. bugün çok kötü bel ağrım başladı adet olcak gibi. bir de göğüslerimin yanları ağrıyo

Evet canım daha önce 40 milyonun üstünde çıkmıştı. Herhangi bir ilaç kullanmadı. Bugün yine örnek verdi. Sonucunu pazartesi alacağız.

üzülme bence çünkü tüp bebek yapmaya engel bir sayı değil. Ayrıca keçi boynuzu kürü çok tavsiye ediliyor ben şuan eşime uyguluyorum. 3 ay sonunda inanılmaz etkisi oluyormuş.

Canım dediğin gibi tüp bebekte bir tane bile olsa yetiyor.
Hem eşime hem de kendime ben o kürleri çok uyguladım aylarca.
Zamanla psikolojimi çok bozmaya başladı bu durum.
Yorgun argın işten geliyordum. Keçi boynuzu kaynat. Soğan kürü yap v.s
Ruh saglığı daha önemli dedim ve kürlerden vazgeçtim :)

Tabiki hala umut var dua ediyorum hep inşallah Rabbim hakkımızda hayırlı evlatlar nasip eder. Artik çok zor geliyor herkesin soruları bi taraftan, sürekli o hamile bu hamile diye anlatmaları bi taraftan ... zoruma gidiyor.

umuttttt tatlim ilk sayfadaki listemizde ihtiyac olan bilgileri bana ozel mesajla gonderirsen listeye eklemek isterim.

Ay çok heyecanlı. Ablanız nerde tedavi gördü. Hangi merkezde.
Güzel dileklerimi yolluyorum burdan ablana.

Istanbul Memorial de tedavi oldu. Ama mersin de oturuyoruz.
Evet heyecanlı ama kanaması var işte hayırlısı diyoruz 4 tane donduruldu zaten. Progestan iğne kullandı ilk 2 gün sonra jele geçti ama iğneler ateş yüksekliği yaptı ve felç gibi yürüyyemedi çok zorlandi

Tabiki hala umut var dua ediyorum hep inşallah Rabbim hakkımızda hayırlı evlatlar nasip eder. Artik çok zor geliyor herkesin soruları bi taraftan, sürekli o hamile bu hamile diye anlatmaları bi taraftan ... zoruma gidiyor.
yaa dur sen daha yasın kaç :) ben ne yapayım oyle deme :)

Aaa çok üzüldüm. Benim de bir arkadaşımın çok kanaması oldu ama şuan 5 aylık hamile. Bebek ısrarla tutunuyor. Umarım ablanında öyle olur.

Canim canım ilk tup denemem mmm bu benim 25 yasindayim 68 kilo
165boy sat 11 ocak

Merhaba ilk kez bi yere yaziyorum ben 1 kez asilama oldum gonalf igne kullandim ama tutmadi bugün tekrar doktora gittim ikinci asilama için klomen verdi onu kullanip yumurtalari buyutecekmisiz sonra catlatma iğnesi kullanip ertesi asilama yapilacak inşallah bu kez tutar genelde kacinci asilama tutuyor bilgisi olan varmi acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…