- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
- 248
- Konu Sahibi Happy Meal
-
evimize dönüyoruz artık 2 tane meleğimi aldım hayırlı si le rabbim hepimize nasip etsin
proxeed biz de kullandık bi etkisi olmadı. doktorunuza emodex danışır mısınız? hem daha ucuz hem daha etkili
bizde kullandık canım biz çok faydasını gördük şok olduk doktor cok cok iyi dedi ama yine yok
evimize dönüyoruz artık 2 tane meleğimi aldım hayırlı si le rabbim hepimize nasip etsin
Canım sen de hiç lekenme kanama oldu mu
bide progestan ni jel mi yoksa iğne mi kullaniyorsyn
canım 12 mılyon cok kotu degılkı..10 mılyonun altına kotu dıyorlar..
zaten sadece sayı degıl hareketlılık ve morfolojı onemlı..bız de 2 aydır proxeed kullanıyoruz , faydasını görmeye başladık.
ayrıca test yapıldığında eger antıbıyotık vs bır ılac yakın zamanda kullanılmışsa onlar da sonucu etkılıyor. Daha once sonuçları ıyı cıktı ıse cok takılmayın bence
üzülme bence çünkü tüp bebek yapmaya engel bir sayı değil. Ayrıca keçi boynuzu kürü çok tavsiye ediliyor ben şuan eşime uyguluyorum. 3 ay sonunda inanılmaz etkisi oluyormuş.
Tabiki hala umut var dua ediyorum hep inşallah Rabbim hakkımızda hayırlı evlatlar nasip eder. Artik çok zor geliyor herkesin soruları bi taraftan, sürekli o hamile bu hamile diye anlatmaları bi taraftan ... zoruma gidiyor.ya canım dur umıtsızlıge kapılma, endıse evet ama suan umut var yanı ıkımızde de , sonuçta test de yapmadık regl de olmadık baktığında :)
ben de cmt gunu bır test yapıcam sanırım , umarım pozıtıf çıkar da hemen kan vermeye de gıderım.Yok eger negatıf çıkarsa zaten gıtmeye gerek yok, bır kac gun daha evde test yaparım heralde regl olana kadar
Canim iki tane nasıl koydular yaş yönünden koymuyolar diye duydumevimize dönüyoruz artık 2 tane meleğimi aldım hayırlı si le rabbim hepimize nasip etsin
Canim iki tane nasıl koydular yaş yönünden koymuyolar diye duydum
Ablama da 2 tane yerleştirdiler canım. Hemde ilk deneme de.... cuma ve pazar test yaptiracak
Canim iki tane nasıl koydular yaş yönünden koymuyolar diye duydum
Ay çok heyecanlı. Ablanız nerde tedavi gördü. Hangi merkezde.
Güzel dileklerimi yolluyorum burdan ablana.
yaa dur sen daha yasın kaç :) ben ne yapayım oyle deme :)Tabiki hala umut var dua ediyorum hep inşallah Rabbim hakkımızda hayırlı evlatlar nasip eder. Artik çok zor geliyor herkesin soruları bi taraftan, sürekli o hamile bu hamile diye anlatmaları bi taraftan ... zoruma gidiyor.
Istanbul Memorial de tedavi oldu. Ama mersin de oturuyoruz.
Evet heyecanlı ama kanaması var işte hayırlısı diyoruz 4 tane donduruldu zaten. Progestan iğne kullandı ilk 2 gün sonra jele geçti ama iğneler ateş yüksekliği yaptı ve felç gibi yürüyyemedi çok zorlandi
35 yaş ustunde sankı 2 tane konabılıyor dıye duymuştum ..ama araştırmadım kesın bılgı degıl..Canim iki tane nasıl koydular yaş yönünden koymuyolar diye duydum
Amin canim inşallahAyyyy ne güzel Allah ömür boyu ayırmasın sizleri... Kocaman sağlık, mutlu ve huzurlu bir aile olun inşallah...
aminnn canım inşallah güzel sonuçlanırAh canimmm ayni duygulari yasamistim iki bebisle eve donerken, kendine dikkat et bu surecte, hadi hayirli olsun insallah.
Canim canım ilk tup denemem mmm bu benim 25 yasindayim 68 kiloKız kardeşlerim, güzel anne adaylarım, iyisiyle kötüsüyle 2014 geride kalıyor.
kasım ve aralık topiklerinde sayfa sayısı olarak rekora gitmiştik, 2015'i ay ay bölmeyelim sohbet hiç bölünmesin istedim :)
2015 te hepimize bol bebişli, sağlıklı huzur dolu bir yıl diliyorum sevdiklerimizle :)
konuya gelen arkadaşlar beğenirlerse sevinirim.
hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.
yeni yılımız sağlık, bebiş, bereket, mutluluk getirsin inşallah :)
Bismillahirrahmanirrahim...
[TABLE='' class[I][B]: [/B][/I]grid, width: 500''][TR]
[TD]ÜYE[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]UYGULAMA[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]BOY[/TD]
[TD]KİLO[/TD]
[TD]SONUÇ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akimel[/TD]
[TD]27.12.2014[/TD]
[TD]1.tüp(09.01.2015)[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]1.66cm[/TD]
[TD]63kg[/TD]
[TD]Pozitif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duyibo[/TD]
[TD]22.12.2014[/TD]
[TD]2. aşılama(13.01.2015)[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]1.60cm[/TD]
[TD]75kg[/TD]
[TD]Sonuç bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebos[/TD]
[TD]05.01.2015[/TD]
[TD]1. aşılama(17.01.2015)[/TD]
[TD]37[/TD]
[TD]1.83cm[/TD]
[TD]83kg[/TD]
[TD]Sonuç bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zey88[/TD]
[TD]05.01.2015[/TD]
[TD]1. aşılama(17.01.2015)[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]1.70cm[/TD]
[TD]62kg[/TD]
[TD]Sonuç bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]inantan[/TD]
[TD]05.01.2015[/TD]
[TD]2. aşılama(19.01.2015)[/TD]
[TD]42[/TD]
[TD]1.67cm[/TD]
[TD]56kg[/TD]
[TD]Sonuç bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]qaraqiz[/TD]
[TD]04.01.2015[/TD]
[TD]1. tüp(23.01.2015)[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]1.55cm[/TD]
[TD]58kg[/TD]
[TD]Sonuç bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bernaaydin[/TD]
[TD]12.01.2015[/TD]
[TD]2. aşılama(24.01.2015)[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]1.58cm[/TD]
[TD]61kg[/TD]
[TD]Sonuç bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]whitebal[/TD]
[TD]13.01.2015[/TD]
[TD]1. aşılama(26.01.2015)[/TD]
[TD]38[/TD]
[TD]1.66cm[/TD]
[TD]64kg[/TD]
[TD]Sonuç bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gul_cann[/TD]
[TD]14.01.2015[/TD]
[TD]1. aşılama(26.01.2015)[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]1.60cm[/TD]
[TD]47kg[/TD]
[TD]Sonuç bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hkom[/TD]
[TD]20.01.2015[/TD]
[TD]2.tüp(dondurulmuş)[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]1.58cm[/TD]
[TD]47kg[/TD]
[TD]Transfer bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karya3554[/TD]
[TD]28.01.2015[/TD]
[TD]1.tüp[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]1.69cm[/TD]
[TD]94kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]amanda29[/TD]
[TD]30.01.2015[/TD]
[TD]2.tüp(dondurulmuş)[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]1.58cm[/TD]
[TD]52kg[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Aaa çok üzüldüm. Benim de bir arkadaşımın çok kanaması oldu ama şuan 5 aylık hamile. Bebek ısrarla tutunuyor. Umarım ablanında öyle olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?