Aşılama 2015 AŞILAMA VE TÜP BEBEK YAPTIRACAK ARKADAŞLAR :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnfertilite Nedeniniz

• Ankete Katılan
    117
bilen biri akıl verir mi. yumurta toplandığı gün 1. gün mü sayılıyor yoksa ertesi gün mü 1. gün oluyor. mesela benim çarşamba toplandı cuma transfer oldu. kaçıncı gün embriyosu konulmuş oluyo?
bi de embriyo transferi de yapıldığı gün 1. gün mü yoksa ertesi gün mü 1. gün oluyo?

Canım her iki durumda da işlemin yapıldığı gün sayılmıyor... Yani benim doktorum bu şekilde bilgi vermişti...

Canım her iki durumda da işlemin yapıldığı gün sayılmıyor... Yani benim doktorum bu şekilde bilgi vermişti...

amandacım sağol canım. kime sorduysam adet hesabi gibi diyor. olduğu gün 1 olur diyor yani
e o zaman bana 2. gün embriyosu mu konmuş oluyor?

amandacım sağol canım. kime sorduysam adet hesabi gibi diyor. olduğu gün 1 olur diyor yani
e o zaman bana 2. gün embriyosu mu konmuş oluyor?

Evet canım ikinci gün oluyor... Ama güne çok takılma benim kızımda 2.gün ve 2.kalite idi...
Aralıkdaki tedavim 5.gün 1 kalite 2 adet transfer edildi ama negatif sonuçlandı...
Mevlam neyi takdir ederse o canım çok kafanı karıştırma...

öyle Rabbim istesin yeter ki. bildiğim kadarıyla bizi yaştan dolayı bekletmediler. onlara göre döllenip bölündükten sonra rahim içine gönderilmesi daha mantıklı çünkü dışarda gelişim gösteremeyen embriyo rahimde gelişme gösterebiliyomuş. ortamından dolayı

Merhaba lar az önce hastaneden aradilar 17 yumurta toplandı dün 10 tanesi işlem görmüş 8 tanesi döllenmiş. nasıl sizce yeterli olur mu

lütfen beni de ekler misiniz listeye, dün yapıldı aşılamam. Allahım hepimizi sevindirsin. bebiş haberleriyle dolup taşsın bu topik

lütfen beni de ekler misiniz listeye, dün yapıldı aşılamam. Allahım hepimizi sevindirsin. bebiş haberleriyle dolup taşsın bu topik

Amin insallah canim asilaman hayirli ve ugurlu olsun. Listede gerekli tum bilgileri bana ozelden yazabilir misin bu ara foruma pek giremiyorum topikte kacirabilirim ama ozel mesajla yazarsan atlamam, yarin guncelleme yapacagim o zaman eklerim, dilerim bebegin sana bu ay siki siki tutunur.

Kızlar ablamın dün pembe bir lekelerini. Şimdi ise düşüyor galiba kanama artmış. Ama 2 tane yerleştirdikleri için umudumuz hala var belki biri tutunmuştur diye...
dua istiyorum sizden Şubat 1 de kan tahlili yaptıracak. V3 kullandığı progestan lar onu kötü etkiliyor kendinden geçiyor resmen. Dua dua dua istiyorum

bu arada Arkasında biri ücret sormuştu
istanbul Memorial de 5600 e tüp bebek yapılmış canım ama yeme içme gel gitmek veee Otel parası ve ilaç galiba 15 bin lirayı bulmus

günaydın hanımlar. transferden sonra kabız olanı çok duydum.
aramızda ishal olan var mııı
Tatlin oncrlikle transferin hayirli ve ugurlu olsun, bir suredir topiktr cakit geciremiyotum, tum bilgiletini ver de listeye ekleyeyim seni.
Canim bana transferden sonra kabiz olma denmisti cok korkuyordum kabuz olmaktan ama ilk 3 gun ishal seklinde degildi ama cok rahay gitmistim wc ye hunde bi defa ama son derece rahat kendimi hic sikmadan, sonra da duzen bozulmasin diye kuru kayisiya baslamistim sabahlari. Insallah tutunmustur canim bebisin bebiklerin. Sahi kac transfer oldu? Kacinci gun oldu hic takip edemedim ozlemcim kusura bakma.

yaa böyle takip etmezsen topiğini kaçırısınnnnn

21 ocak çarşamba günü opu oldum. 2 yumi alındı. 23 ocak cuma transfer oldu. 2 embriyo transfer edildi. 6 şubat test günüm.
bana da kabız olma dediler. kuru kayısı kabak çekirdeği ve ananas ye dediler. galiba o kuru kayısı ile kabak çekirdeği beni bozdu. ilk 3 gün iyi idim. ama dünden beri fena ishalim. gece 3 kez wc ye kalktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…