• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 AŞILAMA VE TÜP BEBEK YAPTIRACAK ARKADAŞLAR :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnfertilite Nedeniniz

• Ankete Katılan
    117
Bendimde dün (17 Ocak) aşılamam oldu arkadaşım hadi hayırlısı olsun
Limon ile hamilelik testi

İdrar bir kabın içine yapılır. Bir adet limonun yarısı tamamen idrarın üzerine sıkılır. Eğer limon tortuları idrarın dibine çökerse hamile olduğunuzu gösterir. Limon tortuları idrarın üzerine çıkar, dibe batmaz ise hamile olmadığınızı gösterir.

İdrar bir kabın içine yapılır. Bir adet limonun yarısı tamamen idrarın üzerine sıkılır. Eğer limon tortuları idrarın dibine çökerse hamile olduğunuzu gösterir. Limon tortuları idrarın üzerine çıkar, dibe batmaz ise hamile olmadığınızı gösterir.

kızlar kan testi yaptırdık 10. gün bugün ve 3.gün embriyosu transfer edilmişti 36 çıktı sonucum sizce nasıl test kağıdında pozitif yazıyor bu bile heyecanlandırdı beni

evde limon yok ya şansa bak :(

dün kan testi yapldı blli değlmş yaaa 14.gün olsn öle gel dedi cumya kaldm ama hissedyrm hamlym:)

günaydınn kızlarr
bgn asılamamın 14.günü dün evde idrar testi yaptım negatif çıktı silik bile yok :((( doktorum salıya kadar olmazsan kan testi yaptır dedi

günaydınn kızlarr
bgn asılamamın 14.günü dün evde idrar testi yaptım negatif çıktı silik bile yok :KK43:(( doktorum salıya kadar olmazsan kan testi yaptır dedi

Canım belki kan testinde çıkar umudunu kaybetme inşallah hayırlı haberler alırsın. Benim de bu gün aşılamanın 9. günü bende çok merak ediyorum ama sabrediyorum erkenden yaparsam hayal kırıklığı mı olur diye beklemedeyim. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah..

Canım belki kan testinde çıkar umudunu kaybetme inşallah hayırlı haberler alırsın. Benim de bu gün aşılamanın 9. günü bende çok merak ediyorum ama sabrediyorum erkenden yaparsam hayal kırıklığı mı olur diye beklemedeyim. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah..

aminn inşallah canım.. bence erken yapma canım doktorun ne zaman dedi

kızlar kan testi yaptırdık 10. gün bugün ve 3.gün embriyosu transfer edilmişti 36 çıktı sonucum sizce nasıl test kağıdında pozitif yazıyor bu bile heyecanlandırdı beni

Arkadaşım da 12. günde baktırmıştı 47 çıkmıştı değeri canım şimdi 9 haftalık falan sanırım. senin de değerin bence iyi bir kaç gün sonra tekrar yenilersiniz testi artış olur canım. Yat dinlen kendine bak ağır iş yapma hayırlı olsun canım...

Doktorum 14. gün sonrası dedi az kaldı sayılır ama vakit geçmiyor sanki. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah canım biz bu yola baş koyduysak dönüşü yok vazgeçmeyeceğiz Allahın izni ile kavuşacağız...

aynen bana da öyle dedi bende yarına kadar olmazsam yarın kan veririm artık..
aminn inşallahh kavusuruz bebişlerimize...

Kızlar şimdi Şu limon testini yaptım daha aşılama da 9. günüm. Dibe çökmüş limon tortusu ama inanmıyorum ya bana saçma geldi. Limonu sıksan zaten dibe çöker tortusu değil mi :)

Bende şu limon deneyini yaptım şimdi de eşim olsaydı ona da denetim yapardım karşılaştırma şansım olurdu en azından :) ölçüler belli değil yarım limon ne kadar asite olacak , ne kadar süre beklememiz lazım bende tortu filan olmadı limon çekirdeğinin biri yukarda biri aşağıda bu sayılır mı, hangisine inanacağım :) ayyyy kafayı yedim beklemekten

Bende şu limon deneyini yaptım şimdi de eşim olsaydı ona da denetim yapardım karşılaştırma şansım olurdu en azından :) ölçüler belli değil yarım limon ne kadar asite olacak , ne kadar süre beklememiz lazım bende tortu filan olmadı limon çekirdeğinin biri yukarda biri aşağıda bu sayılır mı, hangisine inanacağım :) ayyyy kafayı yedim beklemekten
Arkadaşlar limon testi ,çamaşır suyu testi vs. testlere inanmayın.İdrarda amonyum türevleri bulunur ve amonyum bazdır dolayısıyla türevleri de bazik özellik gösterir. Limonda ise asit vardır,çamaşır suyu zaten asittir.Asit ile baz bir araya geldiğinde zaten çökelme oluşur,bunun gebelikle bir ilgisi yoktur. Çökelme oluşumu içtiğiniz sıvı ile ilişkilidir,çok sıvı almışsanız idrardaki baziklik az olacağından çökelme az olur,bazen fark edemeyebilirsiniz,az sıvı alımında idrardaki üre yoğunluğu yani baziklik fazladır,asitle kolay etkileşip çökelme hızlı ve belirgin olur.Limon suyunu üstte kalması ise fazla limon asiti suda çözünmez kimyasal yapısı gereği idrar üzerinde kalır.(su- yağ karışımında yağın üstte birikmesi gibi.)yani böyle şeyler yanıltıcı şeylerdir,testi eşinize deneyin bakalım hamile çıkacak mı?

Yani buna göre eşiminde hamile çıkma olasılığı olabilir :) bunlar işin gırgırı vakit geçirmek , geçerliliği olan bir test gözüyle bakmadım zaten ama detaylı bilgiler için saol :)

Bende 2015 Mart ayında tüp bebek yaptırıcam . İnş. hayırla sonuçlanır. fakat çok korkum var. göbekten iğneler , yumurta toplama işleminin aneztezili olması ameliyat ortamı falan acayip geriyor. başından geçenler anlatabilrler mi?

Bende 2015 Mart ayında tüp bebek yaptırıcam . İnş. hayırla sonuçlanır. fakat çok korkum var. göbekten iğneler , yumurta toplama işleminin aneztezili olması ameliyat ortamı falan acayip geriyor. başından geçenler anlatabilrler mi?

Daha önce aşılama yaptırmışmıydın? bu aşılamam olmazsa bende martta yaptırcam tüp bebek

Kızlar sabah yazmıştım 9. günüm aşılamada diye. Doktorum bana progestan falan yazmadı burda bayanlar içiyormuş doktorları vermiş diye bende kullanmıştım. bu gün öğleden sonra kanamam oldu daha günüme var diye hemen doktora gittim progestan da içtiğimi söyleyince çok kızdı bu tüpleri tıkar sana kim söyledi mahvettin dedi canım sıkkın moralim bozuk. adet kanaması değilmiş. hemen düşük önleyici iğne ve progestan yazdı hemen yat dinlen dedi. Progestanı erken içtiğimden kaynaklanmış. Sizler aşılamadan sonra kaçıncı gün başladınız progestana lütfen ACİL CEVAP....

Back