Reçeteyle alabiliyor musunuz ilaçları? devlet karşılamıyor diye biliyorumgercekten kımseden ses yok bende recetemı aldım okuyamıyorum nasıl yazıyolar receteyı bılmıyorum cözebılene ask olsun artık adetın 2 gununu bekleyecem ılaclarıda eczanelere soracam 3 gun gecerlıymı recete yarın son gün bakalım ne olucak sen ne asamadasın
Ben adetimi bekliyorum canim. Ilaclari hic bilmiyorum canim ya ama recete 3 gun diye biliyorumgercekten kımseden ses yok bende recetemı aldım okuyamıyorum nasıl yazıyolar receteyı bılmıyorum cözebılene ask olsun artık adetın 2 gununu bekleyecem ılaclarıda eczanelere soracam 3 gun gecerlıymı recete yarın son gün bakalım ne olucak sen ne asamadasın
ssen ayın kaçında adet olacaksın canımAynen ya cok sıkıcı
Ben araligin 10 gibi olacam insallah. Sen ne zaman başlıyosun. Kac yasindasin sorunun nedirssen ayın kaçında adet olacaksın canım
canım ben devlet hastanesınde yaptıracam tüp bebegı oyuzden bellı kısmını devlet karslıyor sımdılık bır kac eczaneye sordum 780,00 tl cıvarı tutuyorReçeteyle alabiliyor musunuz ilaçları? devlet karşılamıyor diye biliyorum
evet recete 3 gunmu canım arastırdım az cok 780 ,00 tl dıyolar ılaclara cetrotide yazmıs 7 tane puregon yazmıs 10 adet menegon yazmıs 2 adet birde ovitiral diye iğne yazmıs vallah nasıl kulalnacam yada ne ıse yarıyolar bılemıyorum doktora adetın 3 gunu gıdecem oda sımdılık aralıgın 2 yada 3 gıbı gorunuyorBen adetimi bekliyorum canim. Ilaclari hic bilmiyorum canim ya ama recete 3 gun diye biliyorum
Ben araligin 10 gibi olacam insallah. Sen ne zaman başlıyosun. Kac yasindasin sorunun nedir
gonafevet recete 3 gunmu canım arastırdım az cok 780 ,00 tl dıyolar ılaclara cetrotide yazmıs 7 tane puregon yazmıs 10 adet menegon yazmıs 2 adet birde ovitiral diye iğne yazmıs vallah nasıl kulalnacam yada ne ıse yarıyolar bılemıyorum doktora adetın 3 gunu gıdecem oda sımdılık aralıgın 2 yada 3 gıbı gorunuyor
ben folik asit baslamadım ıcsemmi bılemıyorum ılaclarımız farklı herkesın protokolu farklı farklı demek sen nerde yaptıracaksın sorununuz neydigonaf
menegon amp beşlli
zitrotex
folbiol
coraspin
clexane
estrofem
bana bunları yazdı 2. gün temin edip gideceğim. anlatacak
antalyaben folik asit baslamadım ıcsemmi bılemıyorum ılaclarımız farklı herkesın protokolu farklı farklı demek sen nerde yaptıracaksın sorununuz neydi
canım benım sorunun over azlıgı amh dusuklugu fsh normal usg baktılar 1-2 ve 3-4 yumurtlar var yanı over azlıgı var bakalım senın neydı sorununsizin sorun neydiebru_ko
Evet canim gobekten yapiyorum.ilk yaptigimda bira agri yapiyor ama geciyor sonraGobektenmi vuruyosun bende asilama yaptirdigimda gobekten yapiyodum. Ben en cok yumurta toplamayi ve transfer i merak ediyorum.. Allah'im ne olur bu sefer yuzumuzu güldür. ..
benim de geçmeyen mantar rahatsızlığım var, aynı zamanda eşimin sperm sayısı sınırdacanım benım sorunun over azlıgı amh dusuklugu fsh normal usg baktılar 1-2 ve 3-4 yumurtlar var yanı over azlıgı var bakalım senın neydı sorunun
yirlisi olsun canim sanadaarkadaşlar merhaba, ben de aralıkta tüp bebeğe başlayacağım nasipse... Allah hepimizin yardımcısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?