2015 Aralık tüp bebek

Reçeteyle alabiliyor musunuz ilaçları? devlet karşılamıyor diye biliyorum

Ben adetimi bekliyorum canim. Ilaclari hic bilmiyorum canim ya ama recete 3 gun diye biliyorum

Ben adetimi bekliyorum canim. Ilaclari hic bilmiyorum canim ya ama recete 3 gun diye biliyorum
evet recete 3 gunmu canım arastırdım az cok 780 ,00 tl dıyolar ılaclara cetrotide yazmıs 7 tane puregon yazmıs 10 adet menegon yazmıs 2 adet birde ovitiral diye iğne yazmıs vallah nasıl kulalnacam yada ne ıse yarıyolar bılemıyorum doktora adetın 3 gunu gıdecem oda sımdılık aralıgın 2 yada 3 gıbı gorunuyor

gonaf
menegon amp beşlli
zitrotex
folbiol
coraspin
clexane
estrofem
bana bunları yazdı 2. gün temin edip gideceğim. anlatacak

gonaf
menegon amp beşlli
zitrotex
folbiol
coraspin
clexane
estrofem
bana bunları yazdı 2. gün temin edip gideceğim. anlatacak
ben folik asit baslamadım ıcsemmi bılemıyorum ılaclarımız farklı herkesın protokolu farklı farklı demek sen nerde yaptıracaksın sorununuz neydi

Gobektenmi vuruyosun bende asilama yaptirdigimda gobekten yapiyodum. Ben en cok yumurta toplamayi ve transfer i merak ediyorum.. Allah'im ne olur bu sefer yuzumuzu güldür. ..
Evet canim gobekten yapiyorum.ilk yaptigimda bira agri yapiyor ama geciyor sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…