2015 Aralık tüp bebek

Insallah canim dedigin gibi tek yumurta tek sperm bile yeterli.insallah yuzumuzu guldurur allahim.adetim normalde 8-10 gun erkene atar bu ayda gelmicegi tuttu:)
Aminn canım. Öyle olur genelde beklemezsin gelir beklersin gelmez :) ne aşamadasin sen ? Uzun protokol mü uygulanacak canım sana

Aminn canım. Öyle olur genelde beklemezsin gelir beklersin gelmez :) ne aşamadasin sen ? Uzun protokol mü uygulanacak canım sana
Valla uzunu kisasi bilmiuorum ben canim.universite hastanesinde yaptirdigim icin pek aciklama yapmiyorlarda.20.gunu estrofeme basladim simdi adetimi bekliyirum iste.

Valla uzunu kisasi bilmiuorum ben canim.universite hastanesinde yaptirdigim icin pek aciklama yapmiyorlarda.20.gunu estrofeme basladim simdi adetimi bekliyirum iste.
Anladım canım ben de aslında bilmiyorum uzunu kısayi. Burdan okuduklarim kadar biliyorum. Benim doktor da bi acayip. Açıklama pek yapmayanlardan. Onun için burdan öğreniyorum çoğu şeyi ben dee. Umarım biran önce adet olursun cnm

Anladım canım ben de aslında bilmiyorum uzunu kısayi. Burdan okuduklarim kadar biliyorum. Benim doktor da bi acayip. Açıklama pek yapmayanlardan. Onun için burdan öğreniyorum çoğu şeyi ben dee. Umarım biran önce adet olursun cnm
Olurum derken oldum bile cok sukur canım.pazartesi doktor yolu gözüktü banada

Merhaba kızlar bende varim.. bende hikayemi anlatayım.
4 yıllık evliyim 2 yıldır bebek dusunuyoruz olmadi. Hsg cekindim tuplerim acik cikti ve 2 negatif asilamam oldu. Tüp bebege gececektik ama ben gercekten sorunumun ne oldugunu bilmek istedim ve kasimda laparoskopi histeroskopi yapildi ve sonuc tuplerim kapali cikti yani asilamalar boşuna yapilmis oldu. Bebim hikayem bu aralik 10 gibi adet olmayi bekliyorun tup bebege baslicaz inşallah hersey guzel olur herkes bebislerine kavusur... :KK28:

Merhaba kızlar bende varim.. bende hikayemi anlatayım.
4 yıllık evliyim 2 yıldır bebek dusunuyoruz olmadi. Hsg cekindim tuplerim acik cikti ve 2 negatif asilamam oldu. Tüp bebege gececektik ama ben gercekten sorunumun ne oldugunu bilmek istedim ve kasimda laparoskopi histeroskopi yapildi ve sonuc tuplerim kapali cikti yani asilamalar boşuna yapilmis oldu. Bebim hikayem bu aralik 10 gibi adet olmayi bekliyorun tup bebege baslicaz inşallah hersey guzel olur herkes bebislerine kavusur... :KK28:
Hayırlı olsun canım sanada.sende bosuna zamman kaybedenlerdensın yani.hsgde anlamaları lazımdı tuplerının kapalı oldugunu.valla allahım ıyı doktorlarla karsılaştırsın bizim gibilere bosuna vakit kaybettirmesin.

Hayırlı olsun canım sanada.sende bosuna zamman kaybedenlerdensın yani.hsgde anlamaları lazımdı tuplerının kapalı oldugunu.valla allahım ıyı doktorlarla karsılaştırsın bizim gibilere bosuna vakit kaybettirmesin.

Sagol canım, amin inşallah. Hsg de acik çıkıp laparoskopi de kapali çıkan cok insan varmis. Cok şeylerden gectik inşallah az kalmıştır. Icim heyecan dolu ama bi tarafimda korkuyo.. senin hikayen nedir.

Sagol canım, amin inşallah. Hsg de acik çıkıp laparoskopi de kapali çıkan cok insan varmis. Cok şeylerden gectik inşallah az kalmıştır. Icim heyecan dolu ama bi tarafimda korkuyo.. senin hikayen nedir.
Valla bende 2 yıl boyunca gezdım doktor doktor gezdim herkes sebezsız hsg falan cekildim bişey yok. Asılama yaptırdım oda tutmadı.sonra tup bebege gecmeye karar verdım raporlu hakkımı kullanabilmek için universiteye basvurdu.orda amh testi istendi direk teshis konuldu:)amh 0.27 yumurta rezerv azlıgı.asılamayı falan bosuna yapmısım yani.sonra rapor için sıra gelsin dıye bekledim.buarada polip varmıs onu alalım histereskopiye girdim polip perde ve yapısıklıklar cıktı.gecen ay tekrar histereskopi oldum canım bu sefer temizlendi.yani anlıycagın sebepsiz derken bir sürü sey cıktı.bir sürü vakit kaybettim.histereskopi yapan doktor senin hsg yi iyi cekememişler yoksa belli olurddu orda bu yapısıklıklar falan dedi.napalım bizimde vaktimiz saatimiz vardır elbet.umarım bundan sonrası guzel gider bizim içinde

Sende baya seyler atlatmissin. Neyse ki sorunu bulduk artik onumuzu gorelim. Bende unv. Hastahanesinde yaptiriyorum raporlu olacak bi sıkıntı cikmazsa inşallah. Asilama şartı 3 mu 2 mi

Sende baya seyler atlatmissin. Neyse ki sorunu bulduk artik onumuzu gorelim. Bende unv. Hastahanesinde yaptiriyorum raporlu olacak bi sıkıntı cikmazsa inşallah. Asilama şartı 3 mu 2 mi
Canım amh degerim düşük cıktıgı için aşılama falan aramıyolar.direk tüp bebege yonlendiriyolar.

kızlar merhaba nasılsınız bakalım bende 2 3 aralıkta adet olucam adetın 2 gunude allahın ıznıyle baslanacak benımde yumurta rezerv azlıgım var amh 0,49 cıktı usg bakıldıgındada 1-2 sagda 3-4 solda cıktı bakalım kılomda var allahım hepımızın yuzlerıne gulsun tup bebek asamalarına baslayan arkdaslar heycanınızı usg neler cıktıgı yazsın paylasımlara baslayalım ben henuz basladıgım ıcın yazamıyorum gıdenler ılaclara ıgnelere usg bakılmasına baslayanlar tecrubelı arkdaslar bıze yasadıklarını anlatırsa sevınırız bol bol paylasımlarımızı yazalım

Kizlar bende doktordan geldim.bugun adetimin 3. Gunu basladik tedaviye sukurler olsun.ulyrasonda sagda 5 solda 5 gozukmus.bide kan verdim. Gonalf 225 lik basladi.persembede kontrole gidicem.bakalim hakkimizda hayirlisi olsun.

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-23-18-17-14.png
    Screenshot_2015-11-23-18-17-14.png
    117 KB · Görüntüleme: 37
Sagol valla buna göre normal duzeylerde ozaman.bi an panik yapmıstım ama sagol.içim rahatladı valla

Back