Var canım var burdayım gerçi kesin değil bu ay sonu kontrole gidicem inş dokror o zaman karar vercek bakalımBu ay pek tup bebek yaptiracak yok galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var canım var burdayım gerçi kesin değil bu ay sonu kontrole gidicem inş dokror o zaman karar vercek bakalımBu ay pek tup bebek yaptiracak yok galiba
Nezaman adet olcaksın canımbende yarin ana tedavime basliyorum.benim kasim aralik aylariaralikta transfer kesinde yumurta toplama ne zaman olur onu bilmiyorum:) hepimizin hakkinda hayirlisi olsun.allah emeklerimizi bosa cikarmasin insallah.
cok sukur ki adet oldum bugun canim.yarin gidip ignelerimi alicam zaten 10 gundur lucrin vuruluyodum.uzun protokol baslandi bana.senin ne zaman adetin?Nezaman adet olcaksın canım
Oo masallah canım sen baslamışssın bile.ben gecen ay 28 inde oldum ama hep bi hafta falan öne kayıyo.yani iki üc gune olurum herhaldecok sukur ki adet oldum bugun canim.yarin gidip ignelerimi alicam zaten 10 gundur lucrin vuruluyodum.uzun protokol baslandi bana.senin ne zaman adetin?
bende ayniyim.ve sanirim sonucu alana kadar boyle olucamAyy valla bir an önce gitsin bitsin.cok stres yaıyorum ben bekledikce.sizde sorun neydi
Valla o sebesiz olayına bende inanmıyorum.2 yıl kac doktor gezdiysem banada sebesiz dendi.ama sonradanda cıkmadık sorun kalmadı masallahbende ayniyim.ve sanirim sonucu alana kadar boyle olucambizde gorunurde hicbir sorun yok.sebepsiz inferlite diyolar ama ben inanmiyorum neyin sebepsizi arkadas
ama iste tibbin care olamadigi biseyler var ve nedir ne degildir adi konamiyo.bakalim hayirlisi insallah
Hayırlısı olsun canım sanada.neden ertelendiCanım ben de varım. Kasım aralik diye başlık var ya oraya yazıyor çoğu benim gibi. Benim transfer ertelendi yoksa kasimda yani bugünlerde yapilacakti
bakalim bizde neler olacak.hayirlisi insallahValla o sebesiz olayına bende inanmıyorum.2 yıl kac doktor gezdiysem banada sebesiz dendi.ama sonradanda cıkmadık sorun kalmadı masallah
İnsallah canım.umarım bol pozitifli bir aralık olurbakalim bizde neler olacak.hayirlisi insallah
insallah canim.İnsallah canım.umarım bol pozitifli bir aralık olur
Sağol canım benim. Doktor vücudun hormonlardan temizlensin rahmin iyice hazirlansin dedi canım dondurdukHayırlısı olsun canım sanada.neden ertelendi
Hayırlıdı olsun canım.her doktor farklı yontemler uyguluyor işte.ilk denemenmı.sorun neydiSağol canım benim. Doktor vücudun hormonlardan temizlensin rahmin iyice hazirlansin dedi canım dondurduk
Erkek infertilitesi canım bizim sorun: ( ilk denemem benim. Sende durum nedir canımHayırlıdı olsun canım.her doktor farklı yontemler uyguluyor işte.ilk denemenmı.sorun neydi
Benimdd ilk denemem olucak canim.oyuzden bukadar stres var ya.basimiza ne gelcek bilmiyirum.benim yumurta rezerv azligim var.yumurtam oluscakmi cok merak ediyorumErkek infertilitesi canım bizim sorun: ( ilk denemem benim. Sende durum nedir canım
Stres yapma canm. Allah' ın izniyle olacak inşallah. Benim yumurta toplama gününde iki bayanla tanıştım ikisinde de rezerv azlığı vardı. Biri 38 diğeri 42 yaşındaydı birinin 4 diğerinin 5 yumurtası oluşmuştu. Normalde benim yumurta sıkıntım yok ama sadece 7 tane oluştu. Demek istediğim hiç belli olmuyor canım bize bir yumurta bir sperm bile yeterBenimdd ilk denemem olucak canim.oyuzden bukadar stres var ya.basimiza ne gelcek bilmiyirum.benim yumurta rezerv azligim var.yumurtam oluscakmi cok merak ediyorum
Insallah canim dedigin gibi tek yumurta tek sperm bile yeterli.insallah yuzumuzu guldurur allahim.adetim normalde 8-10 gun erkene atar bu ayda gelmicegi tuttu:)Stres yapma canm. Allah' ın izniyle olacak inşallah. Benim yumurta toplama gününde iki bayanla tanıştım ikisinde de rezerv azlığı vardı. Biri 38 diğeri 42 yaşındaydı birinin 4 diğerinin 5 yumurtası oluşmuştu. Normalde benim yumurta sıkıntım yok ama sadece 7 tane oluştu. Demek istediğim hiç belli olmuyor canım bize bir yumurta bir sperm bile yeter