- 1 Kasım 2013
- 2.640
- 2.025
- 333
Ay arkadaşım bilmiyorum ki. Merkezime kizginim ama 3 yavru var orda ne yapsam bilemedim valla Bülent tıraş la konuştum kesinlikle araştırılması gerek o da 3 4 ayı bulur dedi neler yapacak bilmiyorumŞimdi okudum canım benim negatifi.. Sen okadar iyi bir insansın ki eminim ben Allahım senin için en hayırlısını hazırlıyor.. Sabır.. sadece sabır.. ama mutlaka araştırın neden tutunamadığını canım.. Çok normal aslında ilk 4 denemeden birinde tutma ihtimali çook yüksek. Sen toparlanacaksın ve yeniden yola koyulacaksın.. Dualarım seninle canım.. Y yaasemintt
Ben memorialda arzu hanima yaptıracam insAmiin arkadaşım hepimize. Acıbadem de yaptirdik canım biz. Ama kizginim onlara insan bi düşügun sebebini arastirir. Direkt daldilar ikinci tedaviye. Bülent tıraş i aradım kafam karıştı iyice. Bakalım belki normal yolla nasip olur sanmam ya neyse. Allah senin yolunu açık etsin
Allah hakkında hayirlisini versin canım. Başladın mi adet gelecek mi ne zaman olacak bunların hepsi :)))Ben memorialda arzu hanima yaptıracam ins
şu acıbademe gıdıpte memnun kalan kımse gormedım ben daha nasıl bır hastaneye yaAy arkadaşım bilmiyorum ki. Merkezime kizginim ama 3 yavru var orda ne yapsam bilemedim valla Bülent tıraş la konuştum kesinlikle araştırılması gerek o da 3 4 ayı bulur dedi neler yapacak bilmiyorum
Yasmini bitireli 3 gun oldu adet olmadim cnm bekliyorum en.kisa zamanda olsamda baslasam 3.günü gel dedi drAllah hakkında hayirlisini versin canım. Başladın mi adet gelecek mi ne zaman olacak bunların hepsi :)))
Yavrularini alabilirsin canim benim bildiim kadariyla.bunu sor mutlaka. Alip baska bi yerde deneyebilirsin. Ama tabii doktoruna danis mutlaka.3 4 ay surse bile baska yerleri de arastir istersen canim Y yaaseminttAy arkadaşım bilmiyorum ki. Merkezime kizginim ama 3 yavru var orda ne yapsam bilemedim valla Bülent tıraş la konuştum kesinlikle araştırılması gerek o da 3 4 ayı bulur dedi neler yapacak bilmiyorum
Cnm ne zamandır buraya giremedim napıyosun bebişler nasıl hamilelik nasıl gidiyo ?şu acıbademe gıdıpte memnun kalan kımse gormedım ben daha nasıl bır hastaneye ya
Neler yaşıyorum bir bilsenCnm ne zamandır buraya giremedim napıyosun bebişler nasıl hamilelik nasıl gidiyo ?
Cnm ya çok geçmiş olsun suyun için istirahat ve iyi beslenme tek Çözümü ve erken doğumuda önler dinlenme hiç kalkma yattığın yerden ye iç bu şekilde haftalar geçirenler var inş bişey olmıcak yanında biri olsun sakın kalkma tamam mi cnm hersey iyi olucak konustuklarım Arasında su azlığıda erken doğum riskide olanlar var istirahatle hersey halloluyo 30 haftalık oldular nerdeyse ki daha da Sürer moralini iyi tutNeler yaşıyorum bir bilsen((( geçen hafta rahim kısaldı acil serklaj yaptılar ( kontrol sirasinda bebeğimin biri suyu az olduğu söylendi (( şimdide Crp degerim Çok yüksek kanda enfeksiyon cikio suyum siziyirmu bebektemi problem herşey karmancorman evde yatiorum yarın yine kontrolum var . Erken doğum 28 bitirebilirmiyiz die bakio doktorlar (
Dikiş değil ki sadece problemin suda azalma ve Crp yani enfeksiyon çok yüksek. Ben sizlere çok dua ettim sizde bana edinkremalicorek çok geçmiş olsun. Başka topikte bi arkadas var sanırım 21. Haftada serklaj oldu. Doktor onu bile sakıncalı bulmuştu. Yata yata ciğer geliştirici ilaçlarla 38. Haftada yaptı dogumunu şükürler olsun. Bebeği sürekli doğum pozisyonubdaydi. Sende kalbini ferah tut 2 ay bi atlat grisi tamamdır arkadaşım
Dua ediyorum cnm inan hepimize ediyorum moralini yüksek tut inş hersey güzel olacak dualarım hep seninleDikiş değil ki sadece problemin suda azalma ve Crp yani enfeksiyon çok yüksek. Ben sizlere çok dua ettim sizde bana edin
Canım sana özelden baya yazdım.. Çok merak ettim ben de seni şimdi burdan yazdığını gördüm.. Allah beraberinizde olsun, sabırla ve inançla bekle herşey iyi olucak inşallah..Neler yaşıyorum bir bilsen((( geçen hafta rahim kısaldı acil serklaj yaptılar ( kontrol sirasinda bebeğimin biri suyu az olduğu söylendi (( şimdide Crp degerim Çok yüksek kanda enfeksiyon cikio suyum siziyirmu bebektemi problem herşey karmancorman evde yatiorum yarın yine kontrolum var . Erken doğum 28 bitirebilirmiyiz die bakio doktorlar (
Cnm inş atlatıcaksın bu donemi Rabbim şifanı versin inş gelişmelerden bizi haberdar etDikiş değil ki sadece problemin suda azalma ve Crp yani enfeksiyon çok yüksek. Ben sizlere çok dua ettim sizde bana edin
Ruşen bey çok soğuk canı ne isterse öyle yapıyor maalesef. Hiç yaptırıpda tutalada tanışmadım hep farklı sorunlar yaşatıyor hastalarınaAllah allah nasıl ara vermeden yapar ben ilkinide orda yaptirmistim bebegin kalp atışı olmayınca kürtaj oldum bana 3 ay bekleyelim dedi şaşırdım neyse hakkında hayırlısı olsun canım
Evet çok ilgisiz biri bilmiyorum bebeği olanları çok duydum ama bende olmadı senin ilaçların dozunu ayarlaması gerekiyordu işi ticarete dokmusler resmen canım hangi hastaneye gitmeyi düşünüyorsun antepte iyi bir yer var miRuşen bey çok soğuk canı ne isterse öyle yapıyor maalesef. Hiç yaptırıpda tutalada tanışmadım hep farklı sorunlar yaşatıyor hastalarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?