2015 Aralık tüp bebek

Ay arkadaşım bilmiyorum ki. Merkezime kizginim ama 3 yavru var orda ne yapsam bilemedim valla Bülent tıraş la konuştum kesinlikle araştırılması gerek o da 3 4 ayı bulur dedi neler yapacak bilmiyorum

Ben memorialda arzu hanima yaptıracam ins

Ay arkadaşım bilmiyorum ki. Merkezime kizginim ama 3 yavru var orda ne yapsam bilemedim valla Bülent tıraş la konuştum kesinlikle araştırılması gerek o da 3 4 ayı bulur dedi neler yapacak bilmiyorum
şu acıbademe gıdıpte memnun kalan kımse gormedım ben daha nasıl bır hastaneye ya

selam arkadaşlar istanbulda oturan arkadaşlar için bir duyurum olacak.istanbul bahçelievler medikalpark hastanesinde bulunan dr serdar koç la tüpbebek seminerimiz olacak katılımcılar ücretsiz muayene kazanacak ve katılan kişiler arasında çekiliş olacak ilaçlar hastaya ait olmak üzere kazanan kişilere tüpbebek yapılacak.ne kadar çok katılım olursa o kadar çok çekiliş hakkı olacak semineri ramazan ayından sonra bahçelievler necip fazıl kısakürek kültür evinde gerçekleştiricez lütfen gelmek isteyenler bana özelden isim ve cep telefonu numarası yazsınlar seminer öncesi arayıp haber vericem

Yavrularini alabilirsin canim benim bildiim kadariyla.bunu sor mutlaka. Alip baska bi yerde deneyebilirsin. Ama tabii doktoruna danis mutlaka.3 4 ay surse bile baska yerleri de arastir istersen canim Y yaasemintt

Cnm ne zamandır buraya giremedim napıyosun bebişler nasıl hamilelik nasıl gidiyo ?
Neler yaşıyorum bir bilsen ((( geçen hafta rahim kısaldı acil serklaj yaptılar ( kontrol sirasinda bebeğimin biri suyu az olduğu söylendi (( şimdide Crp degerim Çok yüksek kanda enfeksiyon cikio suyum siziyirmu bebektemi problem herşey karmancorman evde yatiorum yarın yine kontrolum var . Erken doğum 28 bitirebilirmiyiz die bakio doktorlar (

Cnm ya çok geçmiş olsun suyun için istirahat ve iyi beslenme tek Çözümü ve erken doğumuda önler dinlenme hiç kalkma yattığın yerden ye iç bu şekilde haftalar geçirenler var inş bişey olmıcak yanında biri olsun sakın kalkma tamam mi cnm hersey iyi olucak konustuklarım Arasında su azlığıda erken doğum riskide olanlar var istirahatle hersey halloluyo 30 haftalık oldular nerdeyse ki daha da Sürer moralini iyi tut

kremalicorek çok geçmiş olsun. Başka topikte bi arkadas var sanırım 21. Haftada serklaj oldu. Doktor onu bile sakıncalı bulmuştu. Yata yata ciğer geliştirici ilaçlarla 38. Haftada yaptı dogumunu şükürler olsun. Bebeği sürekli doğum pozisyonubdaydi. Sende kalbini ferah tut 2 ay bi atlat grisi tamamdır arkadaşım

Dikiş değil ki sadece problemin suda azalma ve Crp yani enfeksiyon çok yüksek. Ben sizlere çok dua ettim sizde bana edin

Canım sana özelden baya yazdım.. Çok merak ettim ben de seni şimdi burdan yazdığını gördüm.. Allah beraberinizde olsun, sabırla ve inançla bekle herşey iyi olucak inşallah..

Arkadaşlar Gaziantep te Ruşen Atmaca çok bilgisiz, 3 kere ilaç dozumu ayralamadı , hormonlarım arttı azaldı. Hangi doktora anlattıysak çok acemilik dedi

Allah allah nasıl ara vermeden yapar ben ilkinide orda yaptirmistim bebegin kalp atışı olmayınca kürtaj oldum bana 3 ay bekleyelim dedi şaşırdım neyse hakkında hayırlısı olsun canım
Ruşen bey çok soğuk canı ne isterse öyle yapıyor maalesef. Hiç yaptırıpda tutalada tanışmadım hep farklı sorunlar yaşatıyor hastalarına

Ruşen bey çok soğuk canı ne isterse öyle yapıyor maalesef. Hiç yaptırıpda tutalada tanışmadım hep farklı sorunlar yaşatıyor hastalarına
Evet çok ilgisiz biri bilmiyorum bebeği olanları çok duydum ama bende olmadı senin ilaçların dozunu ayarlaması gerekiyordu işi ticarete dokmusler resmen canım hangi hastaneye gitmeyi düşünüyorsun antepte iyi bir yer var mi

Antep te yok maalesef istanbul bahçeciye gidicem. Ruşen Atmaca ile ilgili tecrübemi anlattım adam resmen güldü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…