- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 133
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Negatif kuzum sen güzel bir şeyler söyle de kendime gelemDoktor randevum var bugün .. Y yaasemintt kan verdinmii
Nasıl negatif çift çizgi var diodun kaç çıktı degerinNegatif kuzum sen güzel bir şeyler söyle de kendime gelem
Çizgi giderek siliklesti arkadaşım. 2.54 çıktıNasıl negatif çift çizgi var diodun kaç çıktı degerin
Hemsireyle lonussabildim Dr arucakmis. Canım yaa nerde akasaraydayim tedaviyi kayseri de oldumAnlayamadım. Ama hakkımızda hayırlısı canım çok zor biliyorum doktorun ne dedi tutulmaması ile ilgili. İnşallah en kısa zamanda yeniden Rabbim nasip eder bak bana 3 denememde bu zamanlara geldim Rabbim güzel sonuvlandirsin inşallah. 2 kaybim oldu. Toparlanda yine denersin sen istanbuldamiydin
HAKKIMIZDA HAYIRLISI CANIM BAKALIM SEBEPĞ NE GOSTERICEK RABBIM MUCIZESI ILE KARSILASTIRSIN SENI INSALLAHHemsireyle lonussabildim Dr arucakmis. Canım yaa nerde akasaraydayim tedaviyi kayseri de oldum
Yasemincim çok üzüldüm vardır bunda da bi hayır Sağlığın yerinde çok şükür bi daha denersin vardır onunda bi vakti her şerde bi hayır vardır biz onu göremeyiz Rabbim görmeyi ve bugünümüze şükretmeyi nasip etsin o Yüzden yılmak yok Saklı yumurtan var mıydı tekrar deneHemsireyle lonussabildim Dr arucakmis. Canım yaa nerde akasaraydayim tedaviyi kayseri de oldum
Cnm ne zmndır görüşemiyoruz kocaman oldu ya senin kızlar maşallah Dr a gidicekmişsin nasıl geçti acaba haberdar etHAKKIMIZDA HAYIRLISI CANIM BAKALIM SEBEPĞ NE GOSTERICEK RABBIM MUCIZESI ILE KARSILASTIRSIN SENI INSALLAH
Sağol canım benim dün doktordaydim iyiler teyzosu insalah kucagimiza aldığımız günlerde gelir . sen nasılsın napiosun hazırlıklara basladinmiCnm ne zmndır görüşemiyoruz kocaman oldu ya senin kızlar maşallah Dr a gidicekmişsin nasıl geçti acaba haberdar et
Canım çok üzüldüm ya vardır bunda da bir hayır vardır inşallah bir daha deneme nde olurHemsireyle lonussabildim Dr arucakmis. Canım yaa nerde akasaraydayim tedaviyi kayseri de oldum
İnşallah canım hayırlısı. Rabbim sana da nasip etsin inşallah hemen. Ne zaman baslayacaksin bi dahaCanım çok üzüldüm ya vardır bunda da bir hayır vardır inşallah bir daha deneme nde olur
Sağol canım allah razı olsun. Dondurulmuş 3 tane daha var. Ama birinci dusugun sebebi arastirilmadi diye kızgin ve tedirginim biraz. Onları biraz beklemeye alsam mi diye düşünüyorum. Başka yerden sıfırdan mi başlasam. Bugün Spor ve diyete başladım vücudum kendine gelsin az. Bu arada da eşime bitkisel kürleri başladık. Belki Rabbim normal nasip eder umuduyla. Sen kendine yavrularina iyi bak.Yasemincim çok üzüldüm vardır bunda da bi hayır Sağlığın yerinde çok şükür bi daha denersin vardır onunda bi vakti her şerde bi hayır vardır biz onu göremeyiz Rabbim görmeyi ve bugünümüze şükretmeyi nasip etsin o Yüzden yılmak yok Saklı yumurtan var mıydı tekrar dene
Bilmiyorum canım ağustos gibi düşünüyoruz bakalım artık hayırlısıİnşallah canım hayırlısı. Rabbim sana da nasip etsin inşallah hemen. Ne zaman baslayacaksin bi daha
Ahhh canım sen ne iyi kalpli birisin.. Okuyunca çok üzüldüm valla şimdi Allahım senin bu altın kalbine yumuşacık bebecikler vericek ben eminim.. Sakın üzme kendini ben iyiyim.. Özelden yazdım sana oku mutlaka.. Y yaasemintt
Selam canım.. Sana özelden yazdım okursun.. Görüşmeyi istemek veya istememekle hiçbir alakası yok. Herkesin bir can derdi var işte.. Bne de can derdine düştüm 2 aydır o yüzden hiç girmedim. kremalicorekÇok iyi 5 gün embriosu benimde aklımda ama onun tercihi gorusmek yada gorusmemek birşey diyemiyorum . bugün belim çok agriyor . idrar sonucum da normal çıkmış protein yokmuş çok sukur
Şimdi okudum canım benim negatifi.. Sen okadar iyi bir insansın ki eminim ben Allahım senin için en hayırlısını hazırlıyor.. Sabır.. sadece sabır.. ama mutlaka araştırın neden tutunamadığını canım.. Çok normal aslında ilk 4 denemeden birinde tutma ihtimali çook yüksek. Sen toparlanacaksın ve yeniden yola koyulacaksın.. Dualarım seninle canım.. Y yaaseminttNegatif kuzum sen güzel bir şeyler söyle de kendime gelem
Kayseride hangi hastanede hangi doktora olduniz acaba bende haziran da tedaviye başlıcam da arastirma yapiyorum.Hemsireyle lonussabildim Dr arucakmis. Canım yaa nerde akasaraydayim tedaviyi kayseri de oldum
Amiin arkadaşım hepimize. Acıbadem de yaptirdik canım biz. Ama kizginim onlara insan bi düşügun sebebini arastirir. Direkt daldilar ikinci tedaviye. Bülent tıraş i aradım kafam karıştı iyice. Bakalım belki normal yolla nasip olur sanmam ya neyse. Allah senin yolunu açık etsinKayseride hangi hastanede hangi doktora olduniz acaba bende haziran da tedaviye başlıcam da arastirma yapiyorum.
Hakkınızda hayirlisi olsun insallah rabbim dogal yoldan beklenmedik anda nasip eder