2015 Aralık tüp bebek

Ayy ne güzel anlattın şekerim tatlı tatlı:) :)) senle durumumuz çook benziyo desene.. Ayyy inşallahhhh şekerim inşallah duyguların ve söylediklerin için çook tşekkürler :))) Bakalım benim de kontrolüm 10 gün sonra. Dualarını eksik etme tatlım:)) Siz de kendinize dikkat edin haaaa:)))

Yok cnm başta tutunmuş gibi ama sonra gelişim göstermemiş Olmalı tutunduktan sonra sağlıklı bi gelişim oldugunda bu değer katlanarak gidiyo

Yok cnm başta tutunmuş gibi ama sonra gelişim göstermemiş Olmalı tutunduktan sonra sağlıklı bi gelişim oldugunda bu değer katlanarak gidiyo
Canım Doktorum bugün oyle bir risk olduğunu söyledi zorlamamla. Zaten iki güne bir istemesinin de düşüş için önemli olduğunu o yüzden istediğini söyledi. Ne tuhaf ya bebek diye öldüm düşüyo diye uzuntuden öldüm şimdi dış gebelik olmasın die korkudan ölücem

Dış gebelik oldugunu düşünmüyorum ki tüp bebekte dış gebelik oluyo mu hiç bilmiyorum çünkü dış gebelik Dediğin sey rahim dışındaki tutunmalarda oluyo dye biliyorum bizimkiler rahme direk konuyo ya olmaz heralde öle bsey korkma cnm bi sonraki için bi an önce toparlanmaya bak olur mu vazgeçmek yok

Tüp bebekte dış gebelik riski daha çok artabiliyormus bile canım. Hatta dış gebeliğin nedenlerini okuduğumda ilk sırada tüp bebek yazıyordu çok sadirmidtim bende

Tüp bebekte dış gebelik riski daha çok artabiliyormus bile canım. Hatta dış gebeliğin nedenlerini okuduğumda ilk sırada tüp bebek yazıyordu çok sadirmidtim bende
canım geçmiş olsun allah sabır versin inş dış gebelik değildir canım merak etme sen beni hatırlıyor musun bilmem ama benim değer 44 dü 31 olmuştu hatta sen demiştin yükselme olmaz mı diye sonra benim değerler 46, 164, 367, 790 oldu ama dr güzel artmış fakat dış gebelikte olabilir dedi rahim duvarında incelmiş yüzde doksan dış gebelik dedi cuma tekrar test yaptırcam 1500 olmadan tanı koyamıyorlar bende çok korkuyorum valla

Ay canım bildim ne kadar da güzel artmış. Ama canım benim 21. Gunu transferin olmasi gerekenden çok çok düşük yani. Senin kacinci günün şu an. Sanırım senin değerler de zamanına uygun olmadığı için öyle

22. gün canım benim ne bileyim hakkımızda hayırlısı olsun artık

Amin canım amin. Artık bize dair bi riskden de korkuyoruz tabi. En ufak bi gelisme den dahi haberdar et doktorunu. Bizi de tabi ki. ..
dr şiddetli ağrın olursa hemen gel dedi inş olmaz korkuyorum çok canım sende tekrarla testi ihmal etme kanaman olur düştü dersin dikkat et benim çok kanamam oldu dr ilaçları bıraktırınca tamam düştü artık dedim ama yükselmeye devam etti hala da az lekelenmem var

Allah allah ne cetrefilli bi iş. Canım ilaçla düşürmeyi ya da kürtaj teklif etti mi? Ya da doktorun bebeğin sağlığına dair umudu devam ediyor mu?

Benim bu arada 20. Gunummus transfer günü dahil

Allah allah ne cetrefilli bi iş. Canım ilaçla düşürmeyi ya da kürtaj teklif etti mi? Ya da doktorun bebeğin sağlığına dair umudu devam ediyor mu?
cuma günü belli olcak canım kesenin nerde olduğu biyopsi yapalım patolojiye gönderelim kesin belli olur dış gebelik mi ama normal gebelik varsa biyopsiden sonra kaybedersin bebeği dedi ya da cumayı bekleyelim dedi ben biyopsi istemedim siz yüzde 90 dış gebelik diyorsunuz o zaman cumayı beklemeyelim iğne tedavisini uygulayalım dedim o da uzmanla konuştu cumayı bekleyelim kesinleşsin öyle tedaviye başlarız demiş iyi dedim bende

Aynen bana da cuma dediler ama cuma dusmemisse pazar da ister benden. İğne olursan haber et bana olur mu?

Aynen bana da cuma dediler ama cuma dusmemisse pazar da ister benden. İğne olursan haber et bana olur mu?
canım inşallah senin dış gebelik değildir aklına getirme bile ben değeri 164 olduğunu görünce kesin dış gebelik dedim ve oldu da .. haber ederim canım sende bana haber ver

Cuma gununu de beklemen riskli canım iyi göze almisin Tebrikler. Ama 22. Günde bu değerlerle normal gebelik zor değil mi. Dikkat et kendine

İyi akşamlar ben yeni üye oldum ve uludağ üniversitesinde 24 şubatta ilk randevusu tup bebek için nolcak napcaklar hiç bilmiyorum randevusu Kasım 2015 aldım Şubat verdiler daha muayene olcaz napcaklar bize aşamalar ne olcak tek tek bilmek istiyorum. Nolur yardimci olun bana

Cuma gununu de beklemen riskli canım iyi göze almisin Tebrikler. Ama 22. Günde bu değerlerle normal gebelik zor değil mi. Dikkat et kendine
ben ne kadar tedavi hemen olsun dediysem illa 1500 değer olsun diyorlar kabul ettim artık şiddetli ağrın olursa gel dediler hafif ağrım var zaten dedim ne bileyim ben zaten normal gebelik olacağını sanmıyorum

ben ne kadar tedavi hemen olsun dediysem illa 1500 değer olsun diyorlar kabul ettim artık şiddetli ağrın olursa gel dediler hafif ağrım var zaten dedim ne bileyim ben zaten normal gebelik olacağını sanmıyorum
Anladım canım ne kadar zor bir süreç. Benim Dr o kadar beklemez inşallah diye umut ediyorum. Ayrıca negatifi görsem bu kadar uzulmezdim sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…