2015 Aralık tüp bebek

Ben de kalp için gitcmm ck heyecanlıyım Cnm keseyi görmüştüm ben daha önce sen hic gitmedin galiba

Ben de kalp için gitcmm ck heyecanlıyım Cnm keseyi görmüştüm ben daha önce sen hic gitmedin galiba
Evet canim ben daha hic gitmedim. Çok heyecanli ve endiseliyim. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ınsaallah. Sen ne zaman kalp icin gideceksin yarın mi?

Evet canim ben daha hic gitmedim. Çok heyecanli ve endiseliyim. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ınsaallah. Sen ne zaman kalp icin gideceksin yarın mi?
Evet evet yarın gitcm yazmamışım şimdi farkettim inş güzel sonuçlarla döneceğiz hayırlısıyla :)

Dondurulmuş tedavisi gören arkadaşlar âdetin ikinci günü lucrin depot vuruldum 11 inde e2 yaptir dediler estrofem falan sonra baslicak herhalde...benim dün ikinci günüydü...Dondurulmuş embriyo tedavisi gören arkadaşlar nasıl bir süreç oldu paylasirsaniz sevinirim. ..

Canım anesteziyi genelde vajinismus yada rahimin ters olması durumunda falan uyguluyorlar

Ayyy coook heyecanli canim hadi bakalim) duyucan tabi pitir pitir annislerine seslenicekler insallah) he,en yaz haber ver bize

Canım ben adetin üçüncü günü 2 tane estrofem le başladım. 1 hafta sonra günlük üç doza çıktı. Pazar gününden beri de crinone jel uyguluyorum. Cuma günü de transferim olacak inşallah.

Aaa nerdesin sen sekerimm ) biz de seni ozledikkkk bakiorm yoksun ben de yazicaktim bizim kiz nerelrde diee. Napiosun tatlim anlat bakalimm )
Hamd olsun iyiyim canim. Gün sayıyorum çarşambaya dua ediyorum pıt pitlar. Gün içinde uyuyorum ara ara ağrıların okuyo ara ara öyle şiddetli ağrıların duruldu iyimi köyümüzün bilmiyorum iyi olması için dua ediyorum. Sizde haberler nasil

yanlış topiğe yazdımmm L ls81 pelit86 özledim siziiiiiiiiiii
Canim ben de seni özledim
Ben de bugun kese için gideceğim nasipse kalbi de görürüm. Değilse pit pitlari için tekrar gün sayacagiz
Sen haftaya mi gideceksin kalp icin? Rabbim hepimize bu güzel duyguyu yasatsin insaalllahhh

Ah canımm benim geçti gitti bütün sıkıntılar hiiiiç merak etme sen.. Herşey yolunda idicek bebişkolrın sana sımsııkııı tutundu bak atlattınız:))
Ben regl oldun tatlım ve ilaca başladım. bitince yine regl olucam ve doktora gidicem tekrar. Transfer hazırlığı için Allahın izniyle:) Sen de dua t benim için ve tabii bekleyen herkes için.. Herşey yolunda gitsin ve ben de buzişkolarımı aliim geliim :):) Sen transfer sürecinde hangi ilaçları kulladım canım? sürecin nasıl işledi?

Canım ben adetin üçüncü günü 2 tane estrofem le başladım. 1 hafta sonra günlük üç doza çıktı. Pazar gününden beri de crinone jel uyguluyorum. Cuma günü de transferim olacak inşallah.

Teşekkür ederim cevabın için senin için dua edicem. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…