Ben de kalp için gitcmm ck heyecanlıyım Cnm keseyi görmüştüm ben daha önce sen hic gitmedin galibaTransfer gününü bekleyen arkadaşlarım Rabbim kolaylik versin. Bebisleriniz tutunsun güzel güzel annelerine insaallah.
Bn de yarın kese ve nasipse kalp icin gideceğim. Çok tedirginim. İnşallah pit pitlari duyabilirim...
bal_hatun cuk görünmüyor? Nerelerdesin arkadaşım...
Evet canim ben daha hic gitmedim. Çok heyecanli ve endiseliyim. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ınsaallah. Sen ne zaman kalp icin gideceksin yarın mi?Ben de kalp için gitcmm ck heyecanlıyım Cnm keseyi görmüştüm ben daha önce sen hic gitmedin galiba
Evet evet yarın gitcm yazmamışım şimdi farkettim inş güzel sonuçlarla döneceğiz hayırlısıyla :)Evet canim ben daha hic gitmedim. Çok heyecanli ve endiseliyim. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ınsaallah. Sen ne zaman kalp icin gideceksin yarın mi?
Ayy ne güzel. Yarın ikimizin de yüzü güler inşallah caniiimmmEvet evet yarın gitcm yazmamışım şimdi farkettim inş güzel sonuçlarla döneceğiz hayırlısıyla :)
Canım anesteziyi genelde vajinismus yada rahimin ters olması durumunda falan uyguluyorlarKızlarrr herkese günaydın:) Son zamanlarda grup hız kesti. Eskiden 1 gün girmesem oku oku bitmezdi şimdi çok azalmış konuşmalarımız. Annişler bebişkolarıyla anniş adayları da kendileriyle uğraşmaktan vakit bulamıyor birşeye:))
Transferle ilgili bişi sorucam kızlar. Transfer de anladığım ve gördüğüm kadarıyla aşılamaya çoook benziyor. Ama kimisi anestezi aldım diyor. Ben de şaşırdım çünkü gerek yok gibi. Ama aranızda anesteziyle transfer olan var mı? Ya da sizce gerek var mı?. Çok kısa bir işlem çünkü değil mi ve acımıyormuş. Ben anestezi almak istemem açıkçası. O anı izlemek inanılmaz bir duygu olmalı..
Ayyy coook heyecanli canim hadi bakalimTransfer gününü bekleyen arkadaşlarım Rabbim kolaylik versin. Bebisleriniz tutunsun güzel güzel annelerine insaallah.
Bn de yarın kese ve nasipse kalp icin gideceğim. Çok tedirginim. İnşallah pit pitlari duyabilirim...
Aaa nerdesin sen sekerimm
Canım benim nihayet cuma günü transfer olacak. Sen ne yaptın. Bir daha adet olmayı bekliyorsun demi?Canim cok giremedim nete evet. Sen nasilsin neler oldu anlat
Canım ben adetin üçüncü günü 2 tane estrofem le başladım. 1 hafta sonra günlük üç doza çıktı. Pazar gününden beri de crinone jel uyguluyorum. Cuma günü de transferim olacak inşallah.Dondurulmuş tedavisi gören arkadaşlar âdetin ikinci günü lucrin depot vuruldum 11 inde e2 yaptir dediler estrofem falan sonra baslicak herhalde...benim dün ikinci günüydü...Dondurulmuş embriyo tedavisi gören arkadaşlar nasıl bir süreç oldu paylasirsaniz sevinirim. ..
Hamd olsun iyiyim canim. Gün sayıyorum çarşambaya dua ediyorum pıt pitlar. Gün içinde uyuyorum ara ara ağrıların okuyo ara ara öyle şiddetli ağrıların duruldu iyimi köyümüzün bilmiyorum iyi olması için dua ediyorum. Sizde haberler nasilAaa nerdesin sen sekerimm) biz de seni ozledikkkk bakiorm yoksun ben de yazicaktim bizim kiz nerelrde diee. Napiosun tatlim anlat bakalimm )
Canim ben de seni özledim
İnsaallah canım insaallah güzel haberlerle donerimAyyy coook heyecanli canim hadi bakalim) duyucan tabi pitir pitir annislerine seslenicekler insallah ) he,en yaz haber ver bize
Ah canımm benim geçti gitti bütün sıkıntılar hiiiiç merak etme sen.. Herşey yolunda idicek bebişkolrın sana sımsııkııı tutundu bak atlattınız:))Hamd olsun iyiyim canim. Gün sayıyorum çarşambaya dua ediyorum pıt pitlar. Gün içinde uyuyorum ara ara ağrıların okuyo ara ara öyle şiddetli ağrıların duruldu iyimi köyümüzün bilmiyorum iyi olması için dua ediyorum. Sizde haberler nasil
Bugünün de sonraki her Günü'nde güzel geçsin cnm bizide haberdar edin mutluluğunuzu paylaşalımİnsaallah canım insaallah güzel haberlerle donerim
Canım ben adetin üçüncü günü 2 tane estrofem le başladım. 1 hafta sonra günlük üç doza çıktı. Pazar gününden beri de crinone jel uyguluyorum. Cuma günü de transferim olacak inşallah.
Allah razı olsun canım. İnanmıyorum ya 1 buçuk aydır bugünü bekliyorum yarın olacak inşallah her şey yolunda giderTeşekkür ederim cevabın için senin için dua edicem. ..
Allah razi olsun canım. İnşallah. Rabbim hepimizin bebişini bizlere bagislasin.Bugünün de sonraki her Günü'nde güzel geçsin cnm bizide haberdar edin mutluluğunuzu paylaşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?