- 15 Nisan 2009
- 209
- 80
- 38
-
- Konu Sahibi ersndrya86
Merhaba hayırlı olsun bebişleriniz benimkilerin arasında da beş günlük bir fark var şimdilik öyle gidiyorlar bakalım Dr bir sorun yaratmayacağını söyledi inş. Önümüzde uzun bir süreç var sorunsuz ve rahat bir hamilelik olur hepimiz için umarımArkadaşlar merhaba öncelikle hepimiz sağlıkla ve hayırlısıyla bebislerimizi alırız kucagimiza.Ben de inşallah büyük ihtimal aralık ayında doğum yapicam ikizlerimin şu anda bir tanesi 9.5 diğeri 10 haftalık gözüküyor gelisimleri ve kalp atışları normal .Önümde daha çok haftalar var hep birlikte sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde atlatiriz inşallah bu süreci
Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucaginizada almayı nasip etsin inşallahBizim ense kalınlığı ölçümlerimiz yapıldı hepsi güzel çıktı çok şükür kan tahlilide istedi Dr,um ikizlerde kesin sonuç olmuyormuş ama yinede yaptırdık bakalım bu arada bebişleriniz birini erkek gibi dedi diğeri biraz daha küçük olduğu için şimdilik bilmiyoruz
Gecmis olsun canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin benimde 5 yasinda bir oğlum var oda heyecanla dogmalarini bekliyor kardeslerinin :)Bende ikiz bebeklere hamileyim.doğum tarihimiz 4ocak gözüküyor.6 yaşında bir oğlum var ikizlere sürpriz bir şekilde 6.haftada karşımıza çıktılar.pazardan beri kahverengi hafif bir kanamam var.hafta sonu yordum kendimi şimdi raporluyum maalesef evde yatıyorum.
Arkadaşlar merhaba öncelikle hepimiz sağlıkla ve hayırlısıyla bebislerimizi alırız kucagimiza.Ben de inşallah büyük ihtimal aralık ayında doğum yapicam ikizlerimin şu anda bir tanesi 9.5 diğeri 10 haftalık gözüküyor gelisimleri ve kalp atışları normal .Önümde daha çok haftalar var hep birlikte sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde atlatiriz inşallah bu süreci[/QUOTE. Merhaba hayırlı olsun bebişlerimiz inşallah sorunsuz bir hamilelik geçiririz seninle muhtemel dogum tarihimiz aynı bakalım ne kadar sabredecekler içeride