2015 Aralık-Ocak da doğumu olanlar buraya...

Arkadaşlar cuma günü yapılan ikili test sonucunda hiç bir sorun çıkmadı çok şükür ikizlerde zaten bi 3 aylıkken birde 5 aylıkken yapılan test bu kan testi zaten yapilmiyormus çünkü karışık çıkıyormuş bu arada cinsiyetlerinide ogrendim biri kiz biri erkek çok şükür Allahima darısı isteyen herkesin başına :KK49:

mrrhaba arjadaslar 10 haftalık ikzlere gebeyım 3 yasında kıuzm var burada bırbırımıze destek olalum 8. haftada ikizleri ogrendum cok mutluyum umarım saglıkla kucagımıza alırız 27 ocak 2016 dogum gozukuyor ama erken gelıyor ikızler genelde tek yumurta mı sızınkıler benım aynı kesedydıler tek yumurta galıba

Arkadaslar merhaba bende 13+ 5 gunluk ikizlere hamileyim.sadece 2 li test yaptirdim bu zamana kadar oda temiz cikti sukur.hepimiz saglikla kucagimiza aliriz insallah minnoşlarimizi

Benim ikili testten sonraki randevum ü dr.3 hafta sonraya verdiği için uzun süredir gelişmelerden haber veremiyorum önümüzdeki pazartesi gidicem dr.a artık iyice büyüdüler bu arada isim arayislarimda devam etmekte bi kız bi erkek olacaolacak sizlerinde fikikirlerini almak isterim . Bende çok sisiyorum ileriki aylarda daha nasıl olurum bilmiyorum sizler nasılsınız güzel güzel haberlerinizi bekliyorum kızlar https://instagram.com/p/xXZtPGkgd-/

Herkese merhaba güzel hamişler bende 20 haftalık tek yumurta ikizlerine hamileyim Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı.Nasıl gidiyor bakalım bu haftalarınız

Merhabalar benim bu ayin 10-20 si arasi 2.duzey ayrintili ultrasyonum var ikizlerde zaten bi 3 ayda bride 5. Ayda yapiliyormus bu testler bu daha ayrintili olacakmis ikili kan testi yapmiyorlar zaten ikizlerde karisik sonuc veriyor diye.Birde benim bebislerin artik hareketlerini hissedebiliyorum Ben sizde hissediyormusunuz ama dunden beri pek believing bir hareket hissedemedim normalmidir acaba ?

Bende hissetmeye başladım canım tam olarak sağlam bir tekme olmasa da ufak ufak dokunuşlari oluyo oğluslarımın arada hissetmemek normalmis asıl sağlam tekmeler 24 25 de geliyormus o zamana kadar sabır :-D ben yaptırdım ayrıntılı çok şükür temiz çıktı umarım sen de çok güzel haberlerle gelirsin canım haberlerini bekliyoruz ersndrya86 ersndrya86

Ben de nasipse 10-15 aralık gibi alacağım bebeklerimi kucağıma :) ne sabırsız ve güzel bir bekleyiş bu böyle. inşallah hepimiz sağ salim alırız bebeklerimizi kucağımıza :)

X