-
- Konu Sahibi masal ile efe
HANGİ DEVLET HASTANESİNE GİDİYORSUN? BENİM GİTTİĞİM DEVLET HASTANESİ 16 HAFTALIKKEN ERKEN SÖYLEMİYORUZ DEYİP KESTİRİP ATTI. ÖZELDE CİNSİYETE BAKTILARCanım banada devlet hast. 15+5 ken gittiğimde gördü %99 kız dedi pazartesi günü özel dr. gidecem o ne diyecek bakalım ama kız diye düşünüyorum artık ben...Bazen dr. yanlışda görebiliyor bebekler göstermiyor kordonla karıştırıyor ama diğer randevunda kesinleşir ...
Kuşadası devlet has. canım özel olarakta söke egemede gidiyorum bu taraflara yakınmısın...HANGİ DEVLET HASTANESİNE GİDİYORSUN? BENİM GİTTİĞİM DEVLET HASTANESİ 16 HAFTALIKKEN ERKEN SÖYLEMİYORUZ DEYİP KESTİRİP ATTI. ÖZELDE CİNSİYETE BAKTILAR
Kuşadası devlet has. canım özel olarakta söke egemede gidiyorum bu taraflara yakınmısın...
bende yeni hissetmeye başladım aynen dediğin gibi baloncuk patlıyor sankiUltrasonda bakıyoruz, sürekli kıpır kıpır, ayaklar kollar ayrı oynuyor, boyu da 23 cm olmuş zıpırın. Ama gel gelelim o kadar harekete, o cüsseye ben hiçbir şey hissetmiyorum. Bugün tam göbeğimin altında birkaç saniye arayla minik balonlar patlıyormuş gibi hissettim. Gaz değil, daha öncekilere benzemiyor ama tam da emin değilim, insan daha belirgin bir işaret bekliyor. Şöyle okkalı bir kaç tekme yesem, rahatlayacağım.
İyi de devamı gelmedi ki.bende yeni hissetmeye başladım aynen dediğin gibi baloncuk patlıyor sanki
bende daha yenı yeni hissediyorum canım mesela bugun hissetmedim normaldır gelişsince daha çok hssederizİyi de devamı gelmedi ki.İnsan o baloncuklar sürekli patlasın da emin olayım istiyor. Birkaç gün daha sabredeceğim artık, napalım. =) Sizinki erkenden hissettirmiş kendini ne güzel.
Ultrasonda bakıyoruz, sürekli kıpır kıpır, ayaklar kollar ayrı oynuyor, boyu da 23 cm olmuş zıpırın. Ama gel gelelim o kadar harekete, o cüsseye ben hiçbir şey hissetmiyorum. Bugün tam göbeğimin altında birkaç saniye arayla minik balonlar patlıyormuş gibi hissettim. Gaz değil, daha öncekilere benzemiyor ama tam da emin değilim, insan daha belirgin bir işaret bekliyor. Şöyle okkalı bir kaç tekme yesem, rahatlayacağım.
Senin miniğine de maşallah. Ne sevimli şeyler bunlar ya, tekmesini yemekten mutluluk duyacağımız tek canlılar karnımızda. =)) Benimki de o kadar hareketli ki, daha eli kolu belli değilken, 13. hafta filandı sanırım, o zamandan beridir dört dönüyor içeride. Evin altını üstüne getiren cinsten olacak sanırım kızım. =)) Doktor ultrasonla görüntü yakalamak için resmen peşinden koşuyor. O yüzden hala hissetmiyor olmak sinirimi bozuyor. =)) Ben en son bu pazartesi gittim doktoruma, 19+1'di. Boyu 23 cm, kilosu 320 gr'dı. Senin minikle en son 2 hafta önce görüştüğün düşünülürse, bu ölçüler çok işine yaramaz belki. Ama şimdi iyice serpilmiştir o annesi. Zaten erkek bebekler daha tombik oluyormuş diyorlar. =)Maşallah meleğine... =) Benim de oğlum pek uykucu diye düşünüyordum. Ultrasonda hep uyuyordu. Korkuyordum hatta, çikolata yiyip gidiyordum artık, öyle hareketlerini görebiliyordum. Ben 18+3 te art arda 2 tekme yedim=) (ama muhtemelen ayak değil baş ya da poposuydu, daha geniş bir yüzeydi.) sonra eşimin yanına gittiğimde 3 kez tekrarladı:))) Mutluluktan ağladım. Ertesi gün deli gibi bekledim ama hiç bir şey olmadı. Sonra 18+5 te yine hareketler... Ve her gün hatta günde birkaç kez baya belirgin hareket ediyor:) Sabırlı olmak lazım. Her zaman hissetmemek doğalmış. Korkma, meleğini de üzme boşuna.Ben böyle giderse gece uykudan uyandırır beni diye düşünmeye başladım:))) Bu arada tarihlerimiz bir sayılır. Kilosu ne kadardı:) daha doğrusu gramı mı desem:)) Kaç hafta kaç günlükken gittin canım bir de. Ona göre çıkarım yapacağım:) Biz en son 2 hafta kadar önce gittik boy fln söylememişti:/
Senin miniğine de maşallah. Ne sevimli şeyler bunlar ya, tekmesini yemekten mutluluk duyacağımız tek canlılar karnımızda. =)) Benimki de o kadar hareketli ki, daha eli kolu belli değilken, 13. hafta filandı sanırım, o zamandan beridir dört dönüyor içeride. Evin altını üstüne getiren cinsten olacak sanırım kızım. =)) Doktor ultrasonla görüntü yakalamak için resmen peşinden koşuyor. O yüzden hala hissetmiyor olmak sinirimi bozuyor. =)) Ben en son bu pazartesi gittim doktoruma, 19+1'di. Boyu 23 cm, kilosu 320 gr'dı. Senin minikle en son 2 hafta önce görüştüğün düşünülürse, bu ölçüler çok işine yaramaz belki. Ama şimdi iyice serpilmiştir o annesi. Zaten erkek bebekler daha tombik oluyormuş diyorlar. =)
Bir de benim de bu son görüşmeden önceki görüşmem, yaklaşık 2 hafta önce olmuştu. Bu iki hafta içinde yüz hatları öyle belirginleşmiş, o kadar büyümüş ki, bir sonraki ultrason görüntülerinde kesin ekrana yapışacaksın yani. Nasıl hızlı büyüyorlar, insan şaşıyor. =)
Ayy sevimli minnoş, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Dün gittik biz de tekrar:) 19+4 te. boyunu söylemedi ama:/ bu arada gerçekten cok büyümüş maşallah yaavrum:) ağzını açıp kapattı kaç kez:))) aç da bırakmıyorum amaOğlumuz olacağını da daha net gördük bu sefer ))
Ayy sevimli minnoş, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
En son gördüğümde benimki de yutkunup duruyordu. Zaten bu haftalarda başlıyormuş o refleksleri. Aç kaldığından değil annesi, doğduğunda memene yapışacak ya, şimdiden alıştırma yapıyor keratalar.
Her hareketlerine aşık oluyor insan di mi?Muayeneden eve geldim, aklımda sürekli o görüntüler, o yutkunmalar.
Bu arada tetanoz aşınızı yaptırdınız mı? Dün sağlık ocağından aradılar, bugün idrar testi ve kan tahlili yaptılar. Onlar da takip ediyorlar ya, rutin kontrollermiş. Tetanoz aşımı da yarın yapacaklar.
Geçmiş olsun. Ben de yarın yaptıracağım. Alt tarafı aşı diyordum ama sanırım yan etkileri olabiliyormuş, tutulma, ateş, kızarıklık gibi.Ilk tetonoz asimi sali gunu yaptirdim kucuk ama etkisi büyük kolumu zor oynatiyorum:)