2015 Aralık Ayı Anneleri Bebiş Hareketlerini Hissediyor mu?

masal ile efe

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
246
172
38

Kızlar kasık bölgemin azıcık yukarısında bazen garip bir durum hissediyorum. Hani oyun parklarında bulunan oyuncaklarda crazy , kamikaze, kondol vb gibi şeylere bindiğinizde iç organlarınız kayar ya yada uçakta basınç kaybında da yaşarsınız aynı duyguyu öyle bir his duyuyorum. Bu türde bişey hissediyormusunuz? Bebiş hareketi olabilir mi bu? karın bağırsak vs hareketi değil onu ayırtedebiliyorum.

Kaçıncı cocuk sizin? ben hissetmıyorum daha 5 aylıkken hissedılıyormuş ilk gebelikte

birinci ama düne kadar bu hissi yaşamadım hiç. o yüzden sormak istedim. benimki az birazcık büyük sizden bakalım sizde gelişmeler nasıl olcak.

birde hareketini hissetmiyorum tabi minnacık parmakları ayacıkları daha.. belki o hareket edince kese dönüyor kayıyor onu hissediyorum bilmiyorum.

Benim 2. çocuğum olacak nasipse. İlkinde de ilk hareketlerini erken hissetmiştim 13. haftada. Dr kontrolünde tam ultrasondayken '' şimdi hareket etti '' der demez ekranda da görülmüiştü. Dr demek ki hassas bünyen var demişti Tabii en belirgin haliyle 15-16. haftalardan sonra hissediliyor. Şimdi de bazen 1-2 saniyelik kelebek pırpırlanması gibi oluyor ve biliyorum ki bebeğim Nasıl bir his olduğunu bildiğim için ayırt edebiliyorum. Sağsalim alalım bebişlerimizi inş. kucağımıza.

Ben de henüz birşey hissetmiyorum. Sadece bu sabah hafif bir titreme gibi birşey hissettim. Fakat büyük ihtimal benim uydurmam :)))

Ben ilk gebeliğimde erkenden hissediyorum diyordum ki gerçekten hareket edene kadar şimdide kımıldamalar var ama konduramiyorum daha çok küçük belki bir ay sonra netleşir inşallah

Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim 16 haftanin icindeyim sag tarafimda kalp atisi gibi seyrimeler oluyo acaba bebek hareketimi?

ben de yokluyorum bazen kendimi ya da o beni yokluyor belki bilemiyorum. daha önce yaşamadığım için belki ayırt edemiyorum henüz

Bende birşeyler oldugunu hissediyorum ama neler oluyor kısmı hakkında hala bir bilgi sahibi degilim

20 haftayı buluruz biz kızlar

Merhabalar bende bölye balon kabacıkları oluyor gibi hissediyorum ama bazende yok yok o gazdır diyorum vallah tam emin değilim ama bir an önce hissetmek istiyorum yaaaa kızımı...

14 haftalık olduk ama hiç bişey hissetmedim dr gittiğimizde çok hareketli oldğunu görüyorum ekranda. Hoplamalar zıplamalar

Merhabalar bende bölye balon kabacıkları oluyor gibi hissediyorum ama bazende yok yok o gazdır diyorum vallah tam emin değilim ama bir an önce hissetmek istiyorum yaaaa kızımı...
KIZ ONDUĞUNU NE ZAMAN ÖĞRENDİN CNM. BANA Bİ KESİN BŞİEY SÖYLEMEDİLER UYUZ OLDUM 13+4TE HAFTALIKKEN ERKEK DEDİ 2 GÜN ÖNCE KONTROLDE BACAK ARASINI BOŞ GÖRDÜM DEDİ. MUAYENENİN SONUNDA HIMMM PİPİSİNİ GÖRDÜM DEDİ. MUALLAKTA KALDIM

BENİM BEBEĞİM TAM GÖBEK DEĞİLİĞİMİN OLDUĞU YERLERDE KAFASI. HAREKET ETTİĞİNİ ACI İLE HİSSEDİYORUM. RÜYALARIMDA TEKMELEDİĞİNİ GÖRÜYORUM AMA HALA DAHA OLMADI :) OĞLUMDA 16 HAFTALIKTA HİSSETMİŞTİM. BU BİRAZ RAHAT SANIRIM

Canım banada devlet hast. 15+5 ken gittiğimde gördü %99 kız dedi pazartesi günü özel dr. gidecem o ne diyecek bakalım ama kız diye düşünüyorum artık ben...Bazen dr. yanlışda görebiliyor bebekler göstermiyor kordonla karıştırıyor ama diğer randevunda kesinleşir ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…