2015 Aralık Ayı Anneleri Bebiş Hareketlerini Hissediyor mu?

Ben artik hissediyorum hatta sert hareketleri karnimda dalgalanma ve indirip kaldirma gibi gözle gorulur etki yapiyo Dr zayif olduğun için normal itebiliyor karnini dedi. :KK66:

Bizim biraz garip çok sakin sakin hissediyorum ben kızımı doğuncada sakin olucak sanırım ilk zamanlar gıdıklardı şimdi benim hissetmem deyip kaçar gibi kayar gibi bir şey bende anlama veremedim dışardan görülmesini istiyorum artık :anneadayı::KK200::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::)

Dün akşam koltukta uzanırken, göbeğimin altında kemiğimsi bir çıkıntı elime geldi. Beze mi var, fıtık mı oldum diye kafamdan onlarca ihtimal geçerken, çıkıntı birkaç saniye sonra geri çekildi. Sanırım benim minnoşum kolu, dizi filandı, başka ne olabilir bilemedim. İlk defa başıma geliyor, hafif şok oldum. :KK64:

Kızlar ben de 19. hafta bittiğinde hissetmeye başladım meleğimi, 2 haftadır kıpır kıpırız maşallah :emir_bebek::nazar:
Artık sırt üstü uzanıp dikkatli baktığımda dışarıdan da görebiliyorum hareketlerini, özellikle tatlı bir şeyler yediğimde coşuyor kerata :KK71:

Herkese Merhaba :))

Ben hala net olarak hissedemiyorum. Birkaç keredir baloncuk patlaması gibi birkaç his yaşadım sağ kasığımın biraz üstünde birkaç defa oldu. Sanırım oydu?? :)

Doktorum bir önceki kontrolümde, bebeğin yerinden dolayı geç hissedebileceğimi söylemişti. Yine de insan bir an önce hissetmek istiyor, sabırsızlıkla bekliyorum!! :)

Merhaba anneler. Benim minnoş sadece hareket etmeyi bıraktı, bu hafta olimpiyatlara hazırlanmaya başladı sanırım. Bütün gün bacak çalıştırıyor. Bir de genellikle ayakları sol tarafta ve geceleri kesinlikle soluma yatamıyorum, hemen başlıyor tepinmeye. Sıkıştı mı, rahatsız mı oldu diye korktuğumdan sırt üstü yatmaya çalışıyorum. Bu sefer de rahat uyuyamıyorum. Bu gidişle ayvayı yedim gibi bir his var içimde. :confused:

Merhaba anneler. Benim minnoş sadece hareket etmeyi bıraktı, bu hafta olimpiyatlara hazırlanmaya başladı sanırım. Bütün gün bacak çalıştırıyor. Bir de genellikle ayakları sol tarafta ve geceleri kesinlikle soluma yatamıyorum, hemen başlıyor tepinmeye. Sıkıştı mı, rahatsız mı oldu diye korktuğumdan sırt üstü yatmaya çalışıyorum. Bu sefer de rahat uyuyamıyorum. Bu gidişle ayvayı yedim gibi bir his var içimde. :confused:
Aynen canim bende bu ara rahat uyuyamiurm. Kiz cocugu anne karninda süzülür derler ama benimki bildigin dovuyor beni :KK48: şimdiden uyuyamiyorsak son 1 ayı hic düşünemiyorum :KK48:

Aynen canim bende bu ara rahat uyuyamiurm. Kiz cocugu anne karninda süzülür derler ama benimki bildigin dovuyor beni :KK48: şimdiden uyuyamiyorsak son 1 ayı hic düşünemiyorum :KK48:
Valla ben kendisine küçük köpekbalığı diyorum artık. =)) İçeride bir o yana bir bu yana volta atıyor resmen. Bugün doktorun ultrason cihazını da tekmeledi bol bol. =)) Hareketli bebek iyi diyorlar ama. Maşallah o zaman miniklerimize. Yeter ki iyi olsunlar da, her gün 4-5 posta dayağa katlanacağız artık.

Valla ben kendisine küçük köpekbalığı diyorum artık. =)) İçeride bir o yana bir bu yana volta atıyor resmen. Bugün doktorun ultrason cihazını da tekmeledi bol bol. =)) Hareketli bebek iyi diyorlar ama. Maşallah o zaman miniklerimize. Yeter ki iyi olsunlar da, her gün 4-5 posta dayağa katlanacağız artık.
Aynen canimm :))

X