- Konu Sahibi masal ile efe
Bu sene kız senesi galiba benimkide kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canim bende bu ara rahat uyuyamiurm. Kiz cocugu anne karninda süzülür derler ama benimki bildigin dovuyor beni şimdiden uyuyamiyorsak son 1 ayı hic düşünemiyorumMerhaba anneler. Benim minnoş sadece hareket etmeyi bıraktı, bu hafta olimpiyatlara hazırlanmaya başladı sanırım. Bütün gün bacak çalıştırıyor. Bir de genellikle ayakları sol tarafta ve geceleri kesinlikle soluma yatamıyorum, hemen başlıyor tepinmeye. Sıkıştı mı, rahatsız mı oldu diye korktuğumdan sırt üstü yatmaya çalışıyorum. Bu sefer de rahat uyuyamıyorum. Bu gidişle ayvayı yedim gibi bir his var içimde.
Valla ben kendisine küçük köpekbalığı diyorum artık. =)) İçeride bir o yana bir bu yana volta atıyor resmen. Bugün doktorun ultrason cihazını da tekmeledi bol bol. =)) Hareketli bebek iyi diyorlar ama. Maşallah o zaman miniklerimize. Yeter ki iyi olsunlar da, her gün 4-5 posta dayağa katlanacağız artık.Aynen canim bende bu ara rahat uyuyamiurm. Kiz cocugu anne karninda süzülür derler ama benimki bildigin dovuyor beni şimdiden uyuyamiyorsak son 1 ayı hic düşünemiyorum
Aynen canimm :))Valla ben kendisine küçük köpekbalığı diyorum artık. =)) İçeride bir o yana bir bu yana volta atıyor resmen. Bugün doktorun ultrason cihazını da tekmeledi bol bol. =)) Hareketli bebek iyi diyorlar ama. Maşallah o zaman miniklerimize. Yeter ki iyi olsunlar da, her gün 4-5 posta dayağa katlanacağız artık.