Evet canım öyleymiş maalesefBen de diyodum, yanlış tutuş mu yaptım, bebek memeyi doğru almadı mi ağzına vs... Ama yok, herkeste oluyor.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım öyleymiş maalesefBen de diyodum, yanlış tutuş mu yaptım, bebek memeyi doğru almadı mi ağzına vs... Ama yok, herkeste oluyor.
Haklisin denzcm, ewe fazla ınsan gelmesı bıle rıskGrip salgını da var ya br de dikkat et cnmbak mevlütten sonra 20 günlükken grip grdi evimize ya
(( daha çok minnaklar korkuyo insan @nilbebekveannesi sen çkmış mıydın cnm
Hasta olmadı mı hıç?Canim biz cok ciktik hastane ve gezmelere cok gittik yoksa evde surekli kalmakdan bende bunalima girerdim cok gezdigim icin belkide hic stres yasamadik
benim sıpa hiçç durmuyo arada emzirirken bakıp çıkıyorum...hastane çıkışı 1 saat bi dolaşmıştım ama sen yine de kırkını bekle meltemcim ortalik virüs kayniyo herkes hasta hem vardır büyüklerin bir bildiģi benimki şimdi hapşurup duruyo evde sırayla herkes hasta oldu
şimdide eşim yatak döşşek yatıyo karantinaya aldim onu:)
Göğüs ucu yarası çok fenaKızlar göğüs uclarim cok fena yara oldu bebegimi emdiremiyrum emdirdigim zaman agliyorum uclari yarildi krem,karbonatli su, ayva cekirdegini denedim hic biri fayda etmedi ne yapabilirum ne zaman gecer
Szlerden gelen cevaplar üzerine ben de çıkmamaya karar verdim halimecim :)Benden Dr.hariç bi yere cikmadim biraz fmdags bekle kirkin ciktiktan sonra cik büyüklerimiz cikilmaz.diyo bende laf diliyorum
İnşaallah canım. Hepimiz artık hep bebeklerimizin sağlığını düşüneceğiz.
Ben bugün banyodan sonra çıtçıtlı body ve ayaklı altın üstüne penye tulum giydirdim. Gaz sancısı oluyor diye ayağına yine çift çorap tabi![]()
Szlerden gelen cevaplar üzerine ben de çıkmamaya karar verdim halimecim :)
Canım sağlıkla bebeğini kucağına almanı diliyorum. İnşallah kolay bir doğumun olur. Biz aralık annelerinden de 40ı dolduran çok oldu. Benim de 40+5 de gece 24.00 de suyum gelmesine rağmen hiç sancı, açılma, silinme olmayınca suni sancı da işe yaramayıp bebeğim riske girince ertesi günü öğleyin zorunlu sezaryene aldılar.Kızlar 40haftam doldu doguramiyorum sancim 100lerdeydi ama hiç acilmam yoktu 1cm bile..simdide sancilarim kaybolmuş salı günü sezaryanim var o zamana kadar doğuracak umudum yok ama bana tavsiye verir misiniz ne yapmalıyım yardım edin lütfen suni sancı verecekti salı ama hiç acilmam yok ve progestan çok kullandığından rahim duvarm da kalınlaşmış o yüzden suni riskini almasam mi diyorum yardımlarınızı bekliyorun
Sadece hastane ve sağlık ocağına gittik.Kızlar bebeğin kırkı cıkmadan, hastane sağlık ocagi falan hariç disari cıkardnz mi hc bebekleri? Ben bunaldm ama doktorun biri, kırk cıkmadan dısari cıkamazsnz dedi
@Dekalpynicki nick @nilbebekveannesi
Oldu canim hiriltisi vardi bi kac gun gecti bebeklerde salgin varmisHasta olmadı mı hıç?
Emzirmeye alışkın olmadığımız için göğüslerimizin ilk başta yara olması normal. Zamanla alışıyor sanırım ve yara olmuyor. Göğüs kalkanı da benim işime yaramıştı. Az önce yazmayı unuttum.Krem sürüyorum canım birakmadim kullanmayi acaba ben mi emdirmeyi beceremedim de o yüzden mi yara oldu diyorum ablam yok bizimde öyle oldu diyo sagol canım kalkanida denicem
Evet canım dikislerim cok kötü agriyordu inan onun acisini unuttum gogsum gecsin istiyorum bebegimi emzirememek beni cok üzüyor ruyama bile gogus ucu yaralarim giriyor bakiyim canım bende netten cok sagolGöğüs ucu yarası çok fena
Benim de oldu. Fazla uzun sürmedi neyse ki. Ben her emzirmeden sonra krem sürdüm. Yara olup düzelip tekrar yara oluyordu. Son günlerde artık yara olmuyor. Ya göğüslerim artık alıştı ya da ben emzirmeyi öğrendim. İnternetten doğru emzirme tekniklerini araştırıp yara olmasına engel olmak en güzeli.
Onuda denicem canım yeter ki gecsin ben göğüs ucuma bakinca cok kötü oluyorum pskolojim bozulduEmzirmeye alışkın olmadığımız için göğüslerimizin ilk başta yara olması normal. Zamanla alışıyor sanırım ve yara olmuyor. Göğüs kalkanı da benim işime yaramıştı. Az önce yazmayı unuttum.![]()
Sen ne zaman doğum yaptın? Zamanla yara olayı olmuyor. Benim 20.günüm. Son 4-5 gündür artık yara hiç yok.Onuda denicem canım yeter ki gecsin ben göğüs ucuma bakinca cok kötü oluyorum pskolojim bozuldu
41 e kadar bekleyemem canım ya sancim çok oluyo sert ya yumusasa suni belki açılır ne yapabilirim yumuşaması için bide sanki karnimda bise kopuyoCanm ben 41+3 de doğum yaptim, saddce 1 cm açikligim vardi, ona ragmen de suni deneyecekti, gerci gerek kalmadi, birden sanci geldi acilma oldu
Ama senn duvar da kalinmiş, benm durumdan brz farkli, bence 41 sonu a kadar bekle ve baska bi dr ile görüş.
9 gün oldu canım insaAllah benimde gecer biran önceSen ne zaman doğum yaptın? Zamanla yara olayı olmuyor. Benim 20.günüm. Son 4-5 gündür artık yara hiç yok.
Geçmiş olsun canimm benim bende 40+3 de suni alcam yoksa sezaryan ama çok sert avilmam boşuna çekerim diye korkuyorumCanım sağlıkla bebeğini kucağına almanı diliyorum. İnşallah kolay bir doğumun olur. Biz aralık annelerinden de 40ı dolduran çok oldu. Benim de 40+5 de gece 24.00 de suyum gelmesine rağmen hiç sancı, açılma, silinme olmayınca suni sancı da işe yaramayıp bebeğim riske girince ertesi günü öğleyin zorunlu sezaryene aldılar.
Senin hakkında da hayırlısı olsun. Güzel haberlerini bekliyorum.
Sadece hastane ve sağlık ocağına gittik.
Hahshaha,sen daha ilk gunden kv krizine girmissinİyiydim, badenn daha az gazi oluyo, annem de yanmda geceleri o aliyo emzirdiğim saatler dısında, bugun annem eve gidince kv geldi çöreklendi, burda kalicam dedi kım ona kal dediyse...
İkide bir bebeği elimden cekiyo, eşimi meşimi gözüm görmiycem çemkircem az kaldi.... Sinirlerini bozuyo, borazan sesli kadın.
Biz maalesef biryere gidemedik henuz,birkac kere arkadaslara gitmeye niyetlendik kismet olmadi,ben ev gezmesine giderimde avm,restorant gibi kalabalkk yerlere sokmak istemiyorum grip virusu havada asili kaliyormus grip bulasir hasta olur diye.2 aylik falan olsun iyice bi kendine gelsin diye bekliyorum ama kendim yanliz avmye falan gittim,esimle disari cikiyoruz 2-3saatligine emzirip kaciyoruz hemenKomsu değil de kafe falan gidilir mi acaba?