2015 Aralık Anneleri ve Doğum Yapacakları Hastane

masal ile efe

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
246
172
38
Kısmetse doğum 10 Aralıkta olacak..

İnşallah bir aksilik olmaz sa normal doğum istiyorum.. Şuan yeşilköy acıbadem international a gidiyorum.. doğumuda orda yapcam gayet temiz bir hastane.. doktorumda çok ilgili..

sizlerde doğum yapacağınız hastaneleri paylaşırsanız hepimizin bir fikri olur az çok hastaneler hakkında..

sorunsuz bir hamilelik ve sorunsuz bir doğum olur hepimiz için...

Merhaba canım Aydın kuşadasında yaşıyorum ve kontrollere söke Egemed hastahanesine gidiyorum çok temiz ve dr.da çok iyi bir bayan ben de doğumumu Egemed hastahanesinde yapıcam bende normal doğum yapmak istiyorum ama çok ta korkuyorum bakalım nasıl olacak... Hastahane fiyatları benim gayet normal ve iyi ya sizinkiler nasıl...

Canım benim özel sigorta olmasına rağmen ücret olarak ödeyeceğim kısım bir hayli fazla.. ama evime yakın hastane.. bir ara değiştirsem mi dedim çünkü ödeyeceğim rakamın onda birine başka bir özel hastanede doğum yapabiliyorum.. ama tam bu düşüncedeyken kanamam oldu ve tedavim devam ediyor.. dolayısıyla şu saatten sonra asla değiştirmem galiba.. hastane de güzel temiz..

inşallah normal doğumla acısız sızısız doğum yaprsın..

aslında herkes yazsa belki aynı gün aynı saatlerde aynı hastanede doğum yapcaz ve birbirimizi ziyaret edebileceğiz.. ama kimse bişiy yazmıyor..

Canım istersen aralık 2015 sayfasında sayfanı duyur derim... Bende bir topik açtım vallah benimkide zor oldu bir kaç kişiye duyurdum ama az bakalım ... benim sayfamada beklerim tatlım...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-aralik-ayi-bebislerin-yeni-cicisleri.825437/

Kızlar bende Medicalpark Bahçelievler hastanesinden cumartesi günü fiyat aldım.

Özel sigortam oldugu için normal doguma 3000 sezeryan için 4100 TL dedi.
Sigortam 3300 TL'lik kısmını karşılıyor normal dogum yaparsam sıfıra sıfır çıkmış olurum.

Oda tek kişilik istiyordum kesinlikle tek kişi olur dedi. Şimdilik bir problem yok gibi.

wuuu gayet uygun fiyatlar.. çok güzel ve temiz bir hastane diye biliyorum..

Bende Yalova'da yaşıyorum şimdilik Özel Atakent hastanesine gidiyorum. Doktorum pek fazla birşey demedi şuana kadar herşey yolunda olduğu için galiba bu aydan sonra belli olacak ilgili olup olmadığı. Burada fazla hastane seçeneği yok sanırım doğumuda burada yapacağım.

Merhaba Arkadaşlar,
Ben de ya İstanbul Bakırköy Acıbadem ya da Yeşilköy Acıbadem International'de istiyorum. İkisine de gittim. Odaları hep temiz ve güzel. Henüz karar veremedim hangisi olsa diye. Bakalım...

İstanbul / Bakırköy Ethica-incirli düşünüyorum şimdilik. Çünkü evimin yanıbaşında. Bakalım 5 ayda neler olacak. Medical Park isterdim ama fiyatları beni aşıyor.

Hanımlar merhaba bende aralık ayı annesiyim,bende yeşilköy acıbadem internationalds doğum yapıcam.Doktorumdan ve hastahaneden çok memnunum

normal istiyorum inşallah

kocaeli GEBZE hospital park (boğaziçi tıp merkezi) yenidoğan ünitesi yok aksi bir durum olmazsa burada doğuaracağım inşallah :)

Arkadaşlar hastane isimleri verilmiş ama fiyatları Yom fiyat bilgisi de verirseniz çok yardımcı olursunuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…