- 9 Ağustos 2014
- 998
- 887
- 333
- 45
canım doktorumdan çok memnunum deniz hızlı ismi. sevimlli çıtı pıtı bir doktor ve çok bilgili aklıma takılan bir soru olsa whatsaptan yazıyorum hemen cevap veriyor kiiiii bunu normal doktorlar bile yapmazken doç.dr yapması güzel bişi tek sıkıntı şu; proflar doçlar gece doguma gelmiyorlar haliylebaşka hastanelerde gelenler var ama hepsi uzman doktor statü olunca iş değişiyor tabi eger sezeryan olursan kendi doktorum girer doguma veya gündüz olursa da aynı şekilde girerim dedi ama gece olursa uzman doktorlar giricek bende dua ediyorum artık gece olmasın diye başka hastaneye gitsem mesela lokman hekimde 600tl farkla doktorun giriyor doguma ama oda normal uzman dr. enazından böyle daha üstdüzey bilgili bir doktorun girmesi var birde lokmandaki doktor bizi çok korkuttu hastayla konuşma şekli falan hiç begenmedim çok dikkatsiz patavatsızlar evime yakın diye sincan koru düşündüm ama şuan gittigim doktorumda bi akrabamız dogum yaptı bikaç gün önce ve çok memnundu bende hastane ve hemşirelerin ilgisini begendim
yani açıkçası benimde aklım çok karışık ya gece olursa diye ama şimdilk hala devam ediyorum ben
İyi günler arkadaşlar uzun zamandır buradaki yorumları okuyorum ve doktor araştırıyorum. Gebeliğimin 13. haftasındayım ve açıkçası biraz zor bir gebelik geçiriyorum. .Çalışmam dolayısıyla pek dinlenemiyorum. Perşembe günü yine tansiyonum baya düştü, zaten 4 gündür 9a5 di gözümün önü falan karardığı için daha da düştüğünü düşünüyorum. Birde buna hapşuruk, burun akıntısı göz yaşarması eklenince iyice korktum (bahar alerjim var o tetiklemiş sanırım öğlene doğru rahatladım çünkü). Bu panikle MEDİCAL PARK,AYLİN HANIMdan randevu almak için aradım, dolu olduğu söylendi, başka güne verelim dediler, kendimi pek iyi hissetmediğimi belirtince görüştüğüm kişi birini aradı (aranılan kişinin aylin hanımın asistanı olduğunu sonradan öğrendik) araya sıkıştırılabileceği bilgisi verildi. İşimden izin alarak gittiğimde aramamdan kimsenin haberi yokmuş tavrı takınıldı(halbuki direk asistanı ile görüştüm gidince). Bende randevu için aradığım numarayı arayarak durumu belirttim. Görüşme kayıtlarını dinlediler bana geri döndüler ve Hasta ilişkilerine gidin onlar yardımcı olacak denildi. Hasta ilişkileri Aylin hanımı aradı ve kendisi dolu olduğunu takipli hastası olmadığım için alamayacağını belirtti. Halbuki bende bundan sonrası için onda karar kıldığım ve benim için zor geçen bi süreçte sürekli başkaları ile görüşmek yerine onunla görüşmeye başlamak takibimin sağlıklı bir şekilde yapılmasını istediğim için onu istemiştim. Takipli hastalar da böyle oluşuyor sanırım. Zaten 13 haftalık hamileyim ne zaman gidip takipli hastası olacaktım ki! Bende randevu aldığım birimi tekrar arayarak yanlış bilgilendirilmemi, başta bu durumun belirtilmesi gerektiğini , kimseye takipli hastası olduğumu söylemediğimi belirttim ve bu durumu şikayet ettim. Sonuçta eşim ve ben işimizden izin alarak, o söze dayanarak oraya gittik( kamu görevlisi olduğumuz için izin almakta çok kolay olmuyor açıkçası). Sonra telefon konuşmalarımız dinlenerek yetkili müdür olduğu söylenen İsmail bey aradı, evet yanlış bilgilendirilmişsiniz bir mağduriyet oluştuğu için telafi etmemize izin verin, size bugüne yada yarına randevu ayarlayalım dedi. Bu durumdan dolayı doktor hanımın tavrından emin olamayacağımı belirttim, fakat kendisi sıkıntı olmayacağını belirterek beni yönlendirdi. Gittik direk kaydımız alındı sonrasında beni çağırdılar. Aylin hanım lafa,' şuan yetkililer toplantıda bende sizi randevusuz hasta almadığımız konusunda bilgilendirmek için bu bölümün kurucusu olarak görüşmeye çağırdım, muayeneye değil!' dedi 'ama madem arkadaşlar girişinizi almış hadi muayene de yapalım'diye başladı. yaklaşık 15-20 dakika odasında kaldık ve bunun en fazla 5 dk sı gebeliğimle alakalı olmuştur! Kendisi hastaneyi mağdur ettiğimi şuan çıkış bekleyen kişilerin işleminin benim yüzümden yapılamadığımı, kendisini benim yüzümden bir saatte 10 kişinin aradığını, buna hakkım olmadığını vb şeyler dinledim görüşme boyunca... kendisine kendi mağduriyetimi ve bana şuanda çok önyargılı yaklaştığını ifade ettim. 'bu çok normal değilmi 'cevabını aldım. Konuşulan kişinin asistanı olduğunu beni takipli hastası zannettiği için gel denildiğini söyledi. Bende zaten bu yanlış bilgilendirmeyi ve bunun bende mağduriyet oluşturduğunu belirttiğimi ifade ettim kendisine dair bir şikayetim olmadığını ve onu şıkıştırmak gibi birdurum olmadığını ( ki iki kardeşim hekim dolayısıyla onun tarafındanda duruma bakmaya çalıştım amacım kesinlikle onun yoğunluğuna yoğunluk katmak değil.)kimsenin hakkına da girmek istemeyeceğimi belirttim(ama şu da ilginç değil mi: takipli hastası araya sıkıştırılabiliyor, o zaman kimse mağdur olmamış oluyor, ama nasılsa yeni gelen hastaysa diğer hastaların hakkı çiğnenmiş oluyor....) Bu arada yaklaşık 3 dk ultrason muayenesi oldum, ekran bile bana dönük değildi, bende görebilirmiyim deyince 'ölçüm yapınca çevireceğim' dedi, halbuki biraz açıyı çevirse hem o ölçüm yapabilir hem ben bebeğimi görebilirim (ablam radyolog olduğu için her görüşmemizde rutin kontroller yapar ve bende bu arada ekrana bakabilirim, o şekilde de bakılabildiğini biliyorum)çevirdi 1 fotoğraf tak bitti, cinsiyeti sorduğumda arada kordon var dedi kalktı,cinsiyeti görmek için hiç bebeği hareket ettirme gayretine bile girmedi..Bu tavırla devam eden görüşmemiz sonlandı. Gebelikte doktor muayeneleri çok özeldir, bebeğinizi görmek iyi olduğunu duymak insanı çok mutlu eder, sağolsun kendisi bunu bana yaşatmamak için elinden geleni yaptı. Muayene sonunda 'Ankarada doktor yok değilya illa buraya gelmek zorunda olmadığımı', sadece takipli hastalara doğum yaptırdıklarını, doğum için randevu alamayıp 'yok efendim haftalardır arıyorum randevu alamadım deyip şikayet etmeminde bi sonuç getirmeyeceğini' belirtti tam çıkarkende ... Ben görüşme boyunca sabırlı davrandım, çünkü ne kadar sıkıntıyla oraya gitmiş olsamda oradan durumu pozitive etmiş bir şekilde oradan çıkmak istiyordum. Eşimde görüşme boyunca çok gerildi fakat sağolsun hiç tepki göstermedi, dudaklarını ısırarak tavanı duvarları izledi. Normalde çok sağduyulu bi insandır, çıkınca objektif olarak olayı değerlendir. sence ben nasıl bir tavır sergiledim hatalıysam söyle dedim ve neden bu kadar sabrettin sana yazık değil mi dedi ve ben ağlamaya başladım (sanırım hamileliğin de etkisiyle insan pek güçlü duramıyor.). Hastaneden göz yaşları içinde çıktım kızımı okuldan o halde aldım, İsmail beyi arayıp göz yaşlarıyla durumu anlattım, bana anlayışla yaklaştı, haklısınız şuan çok üzgünsünüz yarın sizi arıycam dedi (ama ertesi gün arayan soran olmadı o başka ). Gece karnımda kramlarla uyandım sabaha kadar uyuyamadım. Bu kadar güler yüzlü samimi olduğu söylenen bi insanın o gün ciddi tansiyon düşüşleri yaşama gerekçesiyle gittiğimde bana takındığı tavır budur.. Normal giden bir süreçte güler yüzlü tatlı dilli olmak kolay, kendisine sıkıntı oluşturduğunu düşündüğü bir durumda HAMİLE BİR KADINI bu kadar hırpalamakta bir engel görmeyecek kadar gaddar olduğunu düşünüyorum...Her haksızlıktan bir hak doğar ve ben ona hakkımı helal etmiyorum
Kızlar ben Koru'dan çok memnunum. Henüz karar vermediyseniz bir düşünün derim. Birazcık tuzlu ama nelere para gitmiyor ki. Bu kadarı zulüm resmen.keşke ben bu aylin hanıma gitmeden önce bu yorumları da görseydim aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamazdık.
medicalpark mı derseniz bundan sonra Allah yüzlerini bir daha göstermesin bana derim
Merhaba canim bizde ayni 3. aydir korunmayi biraktik ama sanirim aceleci davraniyorum hemen olsun diyeMERHABA CANIM BENDE AYLİN AHNIMA GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM. 5-6 AYDIR BEBEK İÇİN DENİYORUZ AMA OLMUYOR. BİR SIKINTI YOKMU VARMI ONA BAKMAK HEMDE BEBEK OLURSA DEVAM ETMEK İSTİYORUM . NASIL AYLİN HANIM İLGİSİ ALAKASI. ÖNCEDEN TURGUT ÖZALDAYDI ORDAN TAVSİYE ETTİLER. BİLGİ VEREBİLİRSEN SEVİNİRİM.
Canim benim arkadasim 2 yil once bilgi hastanesinde sekcuk bey varmis galiba onun yaninda hemsire olarak cakisiyordu ve harika bi doktor oldugunu anlatirdi hep kendide orada dogum yapacakti malesef tayinleri cikti istanbula gittiler simdi bende doktor ariyorum selcuk beyi cok dusundum gidenlerle konustum cok memnunlar ama bize coook uzak yinede hala aklimda birde hastane cok kalabalikmis dedigim gibi avantajlari var hica cokniyi ve eli cok hafif mis ama hastane biraz kalabalik belki yardimci olur bu bilgilerMerhaba canim bizde ayni 3. aydir korunmayi biraktik ama sanirim aceleci davraniyorum hemen olsun diyebende evime yakin die medikalparki istiyorum. Aylin hanimi kimi arkadslar cok ovmus kimi hamislerimizide cok kizdirmis o yuzden kararsiz kaldim. Sen gidersen fikrini yazabilirmisin. Ya bilgi hast. yada medical parktan tum kontrollerimizi takip edebilecek bir doktor ariyorum bende.
Cok sagol canim evet bilgiye gidersem selcuk beyin methini duymustum bide nida hanim icin iyi diyorlar. Dedigin gibi oraya giden arkadaslarim soylemisti kalabalik randevu alsak bile bekleyebiliyoruz bazen diye. Ama medikal park evime yurume mesafesinde oldugu icin gidip gelmem sorun olmayacak diye istiyorum. Olmadi medikal parka bir kez kontrole giderim bakarim tavirlari ilgi alakasi iyi olmazsa bidaha gitmemCanim benim arkadasim 2 yil once bilgi hastanesinde sekcuk bey varmis galiba onun yaninda hemsire olarak cakisiyordu ve harika bi doktor oldugunu anlatirdi hep kendide orada dogum yapacakti malesef tayinleri cikti istanbula gittiler simdi bende doktor ariyorum selcuk beyi cok dusundum gidenlerle konustum cok memnunlar ama bize coook uzak yinede hala aklimda birde hastane cok kalabalikmis dedigim gibi avantajlari var hica cokniyi ve eli cok hafif mis ama hastane biraz kalabalik belki yardimci olur bu bilgiler
Ne kadar zor karar vermek. Ben henüz hamile değilim, geçen yıl bir kist ameliyatı geçirdim Başkent'te Polat Dursun yaptı ama gebelik takibi ve doğumda oraya gitmek istemiyorum. Çünkü ağzından zorla bilgi alabiliyorum. Şimdi rahim duvarı kalınlığından dolayı biyopsi ve diğer takipler daha sonra da nasipse gebelik takibi ve doğum için mümkünse kadın bir doktor arıyorum. Fiyat performans ve kafamdaki deli sorulara uygun :) bir doktor bulurum inşallah.
medicanada Türkan Örnek var, siz bayan diyince aklıma gelen. Ben memnundum kendisinden gerçi üzerinden epeyce vakit geçti ama..denemeye değer
Aynen koruya gectim zaten. Mehmet firat hocada devam edicem insallah. Basladim o tarafta kontrollere.Kızlar ben Koru'dan çok memnunum. Henüz karar vermediyseniz bir düşünün derim. Birazcık tuzlu ama nelere para gitmiyor ki. Bu kadarı zulüm resmen.
Allah pişmanlık vermesin inşallah. Bebeklerimiz sağlıkla gelsinler...Aynen koruya gectim zaten. Mehmet firat hocada devam edicem insallah. Basladim o tarafta kontrollere.
Ya yeni yere gectiler ya onun icin fiyatlar degismis canim bebegim dogunca onada yaptirdik600 lirada oyduDemekki fiyatlar baya şişmiş. Ben de Balgat Koru'ya gidiyorum. Ama doğum paketi 5750'ye geldi bize. Aslında 5500, ama kredi kartına taksit yaptığımız için 250 lira da komisyon parası aldılar. 600 lira dediğiniz tam olarak neyin ücreti orayı anlayamadım.
canim bende cok araştırdım sonunda tip Fakültesinde bir prf dr gidiorum muayne ucreti 122tl istersen sende bi arastir tahlil falan ucreti yokMerhaba...
Ben hamile kalmadan once turgut ozal'da bicok doktora gittim normal muayene icin:) hicbir doktordan aman aman memnun kalmadim. Son doktorum iyi gibiydi gebeligi de onda ogrendim tamam bilgili gibi de DURUYOR ama ilgili degil. Soru bile soramiyorsunuz. Hem cok sira bekliyorsunuz hem de girmenizle cikmaniz bir oluyor. Gitmeden sunu da sorarim bunu da ogrenirim diye kafaniza not ettiginiz her seyi yutuveriyosunuz. Bi de univ hastanesi oldugu icin yaninda hep asistanlar oluyo onlara soruyo dogru mu normal mi diye kendinizi kobay gibi hissediyorsunuz. Her gittiginizde baska erkek asistanla karsilasmaniz da bu konuda hassasiyeti olanlar icin olumsuz bi yon. Akropolde ebru hanim varmis turgut ozala gecmis, bi de ona gideyim dedim taa evlenmeden onceydi. 1 saat beklememle 5 dakikada cikmam bir oldu. Sorularima cevap bulamadim. Sen ne bilirsin modunda tum doktorlari bilmiyorum bana mi oyle denk mgeldi. Bi de derslere giriyo iyi doktorlari her zaman muayene olamiyosun. Benim hamilelikten sonraki doktorum kanaman vs olursa gel dedi ama ben burdayim diyemedi. Bazilarina cep numarasi bile vermisler cok ozend ve doktor/hastane degistirmeye karar verdim.
Gerci ebru hanimdan da memnun kalamadiktan sonra intenetteki tavsiyelerden de emin olamiyorum ama... Akropolden latife hanim ve korudan aylin anil hanim arasinda kaldim. Yonlendirin lutfen...
Aynen koruya gectim zaten. Mehmet firat hocada devam edicem insallah. Basladim o tarafta kontrollere.
Canim ankara tipta hangi hocaya gidiyorsun memnun musun bende malesef hala karar veremeyenlerdenim ozel mi devlet mi ayni cekinceler bende de var koru da cidden olur olmadik tahliller yapiyolarmis gidip konustum gorustum cok sicakkanli doktorlsr ortam gayet iyi dogum yapan arkadaslarda var ama tek sikayetleri abuk sabuk testler yapipi hem gebelik takibi sirasinda hem bebekndogduktan sonra para icin insani strese sokuyolsr diyorlsr ornegin arkadasin ogluna yok bu seslere tepki vermiyo diyd ozel bi isitme testi yapmislar normal yapilanin disinda hem pahali hemde bebegi ugrastiran bi test olmus tabi sonucu cikana kadar stress hep bunun disinda abuk sabuk kan testleri fakan filan ama dedigim gibi ilgi alaka supermisBalgat koru da mehmet hocaya gittim birkac kez, surekli birseyler istiyor surekli bi yonlendirmeler falan. Su testin eksik onu yapicaz, bu testin eksik on5u yapicaz, dahiliyeye de gorunmen lazim oraya sevk edicem, yok bi de cildiyeye gorun falan falan...
Ama baya bakiyo,baya konusuyo dinliyo cevap veriyo... Onlara lafim yok. Dogum paketi 5500 tl ok. Ama 1 gece yatisli. Olur da 2 - 3 gun kalirsan gunlugu 500 tl... Ozel sigortam karsiliyor aslinda neredeyse tamamini. 300 ya da 400 lira fark oduyorum en fazla. Ama gunluk 500 tl gozumu korkuttu.
Maddi durumunuz iyiyse hastane super. Hocalardan da genelde memnunlar. Ayrica mehmet bey e sordum doguma da kendisi giriyor, sezeryan normal haftasonu gece falan fark etmiyor kendisi geliyormus... Bu da cok iyi... Suan gittigim hastane ankara tip fakultesi. Hocaya gidiyorum 122 tl muayene ucreti. Kafam cok karisik. Hep tam tesekkullu devlet hastanesinde dogum yap tavsiyesi aldim herkesten... Esim de sen bilirain diyor. Bilmiyorum,ters bi durumda hemen devlete yonlendiriler mi? Ya da 1 gun yatmam gerekirken sirf para icin 2-3 gun yatirirlar mi? Hocalar devlettekiler kadar tecrubeli mi? Sonucta devlettekiler yuzlerce binlerce vakayla karsilasiyolar...
Bilmiyorum kafam cok akrisik coook
Canim ankara tipta hangi hocaya gidiyorsun memnun musun bende malesef hala karar veremeyenlerdenim ozel mi devlet mi ayni cekinceler bende de var koru da cidden olur olmadik tahliller yapiyolarmis gidip konustum gorustum cok sicakkanli doktorlsr ortam gayet iyi dogum yapan arkadaslarda var ama tek sikayetleri abuk sabuk testler yapipi hem gebelik takibi sirasinda hem bebekndogduktan sonra para icin insani strese sokuyolsr diyorlsr ornegin arkadasin ogluna yok bu seslere tepki vermiyo diyd ozel bi isitme testi yapmislar normal yapilanin disinda hem pahali hemde bebegi ugrastiran bi test olmus tabi sonucu cikana kadar stress hep bunun disinda abuk sabuk kan testleri fakan filan ama dedigim gibi ilgi alaka supermis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?