2015 ANKARA ÖZEL HASTANE DOĞUM VE MUAYENE FİYATLARI 2015

Canim bevabin icin cok tesekkurler. Sanirim ben kararimi verdim. Ankara univeraitesi hastanesi nde karar kildim. Selcuk bey e gidicem. Cem bey i de cok ovuyorlar. Ama asiri yogun. Bir tanidigimizin rahat 10 hamile akrabasi o hastanede o dr a gitmisler ve cok memnunlar. 26 mayis da gidicem bakalim.

keşke ben bu aylin hanıma gitmeden önce bu yorumları da görseydim aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamazdık.
medicalpark mı derseniz bundan sonra Allah yüzlerini bir daha göstermesin bana derim

keşke ben bu aylin hanıma gitmeden önce bu yorumları da görseydim aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamazdık.
medicalpark mı derseniz bundan sonra Allah yüzlerini bir daha göstermesin bana derim
Kızlar ben Koru'dan çok memnunum. Henüz karar vermediyseniz bir düşünün derim. Birazcık tuzlu ama nelere para gitmiyor ki. Bu kadarı zulüm resmen.

Merhaba canim bizde ayni 3. aydir korunmayi biraktik ama sanirim aceleci davraniyorum hemen olsun diye bende evime yakin die medikalparki istiyorum. Aylin hanimi kimi arkadslar cok ovmus kimi hamislerimizide cok kizdirmis o yuzden kararsiz kaldim. Sen gidersen fikrini yazabilirmisin. Ya bilgi hast. yada medical parktan tum kontrollerimizi takip edebilecek bir doktor ariyorum bende.

Canim benim arkadasim 2 yil once bilgi hastanesinde sekcuk bey varmis galiba onun yaninda hemsire olarak cakisiyordu ve harika bi doktor oldugunu anlatirdi hep kendide orada dogum yapacakti malesef tayinleri cikti istanbula gittiler simdi bende doktor ariyorum selcuk beyi cok dusundum gidenlerle konustum cok memnunlar ama bize coook uzak yinede hala aklimda birde hastane cok kalabalikmis dedigim gibi avantajlari var hica cokniyi ve eli cok hafif mis ama hastane biraz kalabalik belki yardimci olur bu bilgiler

Cok sagol canim evet bilgiye gidersem selcuk beyin methini duymustum bide nida hanim icin iyi diyorlar. Dedigin gibi oraya giden arkadaslarim soylemisti kalabalik randevu alsak bile bekleyebiliyoruz bazen diye. Ama medikal park evime yurume mesafesinde oldugu icin gidip gelmem sorun olmayacak diye istiyorum. Olmadi medikal parka bir kez kontrole giderim bakarim tavirlari ilgi alakasi iyi olmazsa bidaha gitmem

Ne kadar zor karar vermek. Ben henüz hamile değilim, geçen yıl bir kist ameliyatı geçirdim Başkent'te Polat Dursun yaptı ama gebelik takibi ve doğumda oraya gitmek istemiyorum. Çünkü ağzından zorla bilgi alabiliyorum. Şimdi rahim duvarı kalınlığından dolayı biyopsi ve diğer takipler daha sonra da nasipse gebelik takibi ve doğum için mümkünse kadın bir doktor arıyorum. Fiyat performans ve kafamdaki deli sorulara uygun :) bir doktor bulurum inşallah.

medicanada Türkan Örnek var, siz bayan diyince aklıma gelen. Ben memnundum kendisinden gerçi üzerinden epeyce vakit geçti ama..denemeye değer

medicanada Türkan Örnek var, siz bayan diyince aklıma gelen. Ben memnundum kendisinden gerçi üzerinden epeyce vakit geçti ama..denemeye değer

mermaid09 teşekkür ederim. Biyopsiyi Gazi'de Deniz Hanım'a yaptırmak için gün aldım bugün. Nasipse olduğu zaman da gebelik takibi ve doğum için de dediğiniz gibi medicana Türkan Hanım veya memorial Yeşim Hanımdan birini seçmeye karar verdim. Ben gazi veya zekai tahire de gidebilirim diye düşünürken yorumları ve anıları okudukça o parayı vermeye karar verdim

Merhaba...
Ben hamile kalmadan once turgut ozal'da bicok doktora gittim normal muayene icin:) hicbir doktordan aman aman memnun kalmadim. Son doktorum iyi gibiydi gebeligi de onda ogrendim tamam bilgili gibi de DURUYOR ama ilgili degil. Soru bile soramiyorsunuz. Hem cok sira bekliyorsunuz hem de girmenizle cikmaniz bir oluyor. Gitmeden sunu da sorarim bunu da ogrenirim diye kafaniza not ettiginiz her seyi yutuveriyosunuz. Bi de univ hastanesi oldugu icin yaninda hep asistanlar oluyo onlara soruyo dogru mu normal mi diye kendinizi kobay gibi hissediyorsunuz. Her gittiginizde baska erkek asistanla karsilasmaniz da bu konuda hassasiyeti olanlar icin olumsuz bi yon. Akropolde ebru hanim varmis turgut ozala gecmis, bi de ona gideyim dedim taa evlenmeden onceydi. 1 saat beklememle 5 dakikada cikmam bir oldu. Sorularima cevap bulamadim. Sen ne bilirsin modunda tum doktorlari bilmiyorum bana mi oyle denk mgeldi. Bi de derslere giriyo iyi doktorlari her zaman muayene olamiyosun. Benim hamilelikten sonraki doktorum kanaman vs olursa gel dedi ama ben burdayim diyemedi. Bazilarina cep numarasi bile vermisler cok ozend ve doktor/hastane degistirmeye karar verdim.
Gerci ebru hanimdan da memnun kalamadiktan sonra intenetteki tavsiyelerden de emin olamiyorum ama... Akropolden latife hanim ve korudan aylin anil hanim arasinda kaldim. Yonlendirin lutfen...

Ya yeni yere gectiler ya onun icin fiyatlar degismis canim bebegim dogunca onada yaptirdik600 lirada oydu

ben de koru da aylin hanıma gidiyordum ta ki son muayenede kendi istemesine rağmen sonuçlarıma dahi bakmadan bizi postaladı o yüzden bende özge hanıma geçtim. özge hanıma da ayın 9 da gidicem. inşallah özge hanımdan memnun kalırım

canim bende cok araştırdım sonunda tip Fakültesinde bir prf dr gidiorum muayne ucreti 122tl istersen sende bi arastir tahlil falan ucreti yok

merhabalar bende sincan koru Günay Hanıma gidiyorum şimdilik memnunum ama işyerinde birçok arkadaşım hep koru hastanesinde doğum yaptılar, hatta ikinci bebeklerini dahi orda doğurdular. bende onların tavsiyesi üzerine gidiyorum çukurambar da Aylin Hanım'a da gittim çok tatlı bir bayan bize uzak olduğu için sincan koruya gidiyoruz bakalım şimdilik doktorumuzdan memnunum umarım hep böyle devam eder bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah:)

Aynen koruya gectim zaten. Mehmet firat hocada devam edicem insallah. Basladim o tarafta kontrollere.

Balgat koru da mehmet hocaya gittim birkac kez, surekli birseyler istiyor surekli bi yonlendirmeler falan. Su testin eksik onu yapicaz, bu testin eksik onu yapicaz, dahiliyeye de gorunmen lazim oraya sevk edicem, yok bi de cildiyeye gorun falan falan...

Ama baya bakiyo,baya konusuyo dinliyo cevap veriyo... Onlara lafim yok. Dogum paketi 5500 tl ok. Ama 1 gece yatisli. Olur da 2 - 3 gun kalirsan gunlugu 500 tl... Ozel sigortam karsiliyor aslinda neredeyse tamamini. 300 ya da 400 lira fark oduyorum en fazla. Ama gunluk 500 tl gozumu korkuttu.

Maddi durumunuz iyiyse hastane super. Hocalardan da genelde memnunlar. Ayrica mehmet bey e sordum doguma da kendisi giriyor, sezeryan normal haftasonu gece falan fark etmiyor kendisi geliyormus... Bu da cok iyi... Suan gittigim hastane ankara tip fakultesi. Hocaya gidiyorum 122 tl muayene ucreti. Kafam cok karisik. Hep tam tesekkullu devlet hastanesinde dogum yap tavsiyesi aldim herkesten... Esim de sen bilirain diyor. Bilmiyorum,ters bi durumda hemen devlete yonlendiriler mi? Ya da 1 gun yatmam gerekirken sirf para icin 2-3 gun yatirirlar mi? Hocalar devlettekiler kadar tecrubeli mi? Sonucta devlettekiler yuzlerce binlerce vakayla karsilasiyolar...

Bilmiyorum kafam cok akrisik coook

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim ankara tipta hangi hocaya gidiyorsun memnun musun bende malesef hala karar veremeyenlerdenim ozel mi devlet mi ayni cekinceler bende de var koru da cidden olur olmadik tahliller yapiyolarmis gidip konustum gorustum cok sicakkanli doktorlsr ortam gayet iyi dogum yapan arkadaslarda var ama tek sikayetleri abuk sabuk testler yapipi hem gebelik takibi sirasinda hem bebekndogduktan sonra para icin insani strese sokuyolsr diyorlsr ornegin arkadasin ogluna yok bu seslere tepki vermiyo diyd ozel bi isitme testi yapmislar normal yapilanin disinda hem pahali hemde bebegi ugrastiran bi test olmus tabi sonucu cikana kadar stress hep bunun disinda abuk sabuk kan testleri fakan filan ama dedigim gibi ilgi alaka supermis

Canim ben salih taskin a gidiyorum. O da super bi dr hic lafim yok dr a. Ama arkadssim koru ya gidiyo diye hadi bi de oraya gidip goreyim dedim. Hastane super. Aklim kalmadi desem yalan olur. Dr da cok iyi. Ama biraz paraci geldiler bana.

Ankara tip da salih taskin a gidiyorum. Doguma giriyor mu henuz sormadim. Arkadasim da diyo ki sonucta tip fakultesi, asistanlar dogurtuyo dedi. Hem devletin alet edevatlari fi tarihinden kalma cok eskiler dedi. Yok gece koca hastanede tek hemsire kaliyomus bakmiyolarmis falan... Ne bilim cok kararsizim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…