Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 5 aydır başkent hastanesinden Göğşen hocanın hastasıyım. Hastane binasının eski olduğunu kabul ediyorum. Ama muayene odaları temiz bence. Kalabalık olduğu doğru. Ama cumartesi günleri daha yoğun. Ben işyerinden izin alıp hafta içi bir güne randevu almaya çalışıyorum. Sabah ilk saatlere aldığım için çok beklemiyorum. Geçen gün randevusuz gittim hatta, hoca ameliyata gittiği için tam da öğle saatiydi 2 saat bekledim ama bu başıma nadiren gelen bir durum. Hastane, doktor seçimi, memnuniyet, beklenti kişiden kişiye değişen bir durum. Göğşen hocadan çok memnunum. Sakin, sizi konuşmalarıyla rahatlatan, cebinden aradığımda açan soruları cevaplayan bir doktor. Bir kez muayeneye gidip, kendi kararınızı kendiniz verin bence.
Canim gögsen bey dogum icin takip yapiyor mu? Ben Hulusi beyin hastasiyim tüp bebekle tedavi oldum sekreterya gebelik takibi yapmadiklarini soyledi. Benim transferimi gogsen bey yapti. Ayet el kursi okuyarak. Cok iyi biridir. Gebelik takibi yapiyorsa benim ona guvenim sonsuz
sonunda karar verdim bende turgut özalda doç.dr. deniz hızlıdan çok memnun kaldım büyük ihtmallede artık oraya devam ederim dopumada oraya giderim arkadaşlar tavsiye ederim ayrıca detaylı ultrosn için doktor arıyorsanız da oraya gidin okadar çok araştırdım ki sonunda buraya gittim tavsiye üzertine bende ama iyiki gitmişim detaylı ult. yapan doktorda yrd.doç.Ti ve gerçekten çok iyi ilgilendi randevuda da sıkıntı yapmıyorlar
Yarin orda olacagim tekrar kan vermek icin unutmazsam sorayim canımGöğşen Bey gebelik takibi yapıyor, ama doğuma giriyor mu bilmiyorum, daha sormadım ben.
bebeğimmasal ben doğum paketini koru çukurambardan aldım. 4500 liraya (16 hafta sonrası için) başlangıçtan itibaren gidersen 5500 lira. içeriğinde 7 muayene, 30 hafta sonrası nst, 4 lü tarama, şeker yüklemesi ve tek gece kalış doğum(sezeryan normal fark etmiyor)
saol cnm izlenimlerin için.hangi doktorlar peki vardıBen gecen hafta cumartesi gunu gittim...9_9:30randevum icin 08_45te oradaydim....insanlar balik istifi gibi bekliyorlardi.ustelik hastane xok pis ve bakimsizdi.kapidan girer girmez zaten sok oldum. Tam olarak iki saat bekletildim.onumde daha 3 tane detayli ultrason icin bekleyen oldugunu soylediler.aglayarak parami geri alip ciktim.devlet hastanesi bile daha iyi artik benim gozumde baskent hastanesine gore...allah kimseyi oraya dusurmesin
memnun olmana sevindim cnm artk akayda aklımda son dakika bişiler olursaMerhabalar arkadaşlar... Şuan itibari ile 26+6 haftalık hamileyim. En başından bu zamana kadar Özel Akay Hastanesi'ne Doktor Evren KOÇBULUT'a gidiyoruz. İnşallah doğuma kadar da bu böyle olacak. Hastaneyi ve hocamızı altı buçuk aydır tanıyoruz ve gerçekten çok ama çok memnunuz. Her gittiğimizde hocamız bizi güler yüzle karşılıyor sağolsun ve bir o kadar da ilgili. Kesinlikle tavsiye ederim. Muahane ücreti 127TL Doğum ücretide normal 2500 sezeryan 3500 diye hatırlıyorum. İmkanı olan hamile arkadaşlarıma kesinlikle tavsiye ederim. Hastane gayet temiz ve ilgili. Odalar gerçekten çok güzel. Yeni doğan ünitesi, yoğun bakımıs vs. gayet yeterli. Aklınıza takılan her soruyu çekinmeden sorabilirsiniz. Ben ya da benden daha tecrübeli eşim :) her konuda size yardımcı olmaya çalışırız.
turgut özal doüum ücreti ne kadr dısonunda karar verdim bende turgut özalda doç.dr. deniz hızlıdan çok memnun kaldım büyük ihtmallede artık oraya devam ederim dopumada oraya giderim arkadaşlar tavsiye ederim ayrıca detaylı ultrosn için doktor arıyorsanız da oraya gidin okadar çok araştırdım ki sonunda buraya gittim tavsiye üzertine bende ama iyiki gitmişim detaylı ult. yapan doktorda yrd.doç.Ti ve gerçekten çok iyi ilgilendi randevuda da sıkıntı yapmıyorlar
canım telde aradım ama sadece araştırma görevlileri kabul edior gebeleri bunu sevmedim.polat hocayı sordum gebe takibi yapmıo dendiBen 5 aydır başkent hastanesinden Göğşen hocanın hastasıyım. Hastane binasının eski olduğunu kabul ediyorum. Ama muayene odaları temiz bence. Kalabalık olduğu doğru. Ama cumartesi günleri daha yoğun. Ben işyerinden izin alıp hafta içi bir güne randevu almaya çalışıyorum. Sabah ilk saatlere aldığım için çok beklemiyorum. Geçen gün randevusuz gittim hatta, hoca ameliyata gittiği için tam da öğle saatiydi 2 saat bekledim ama bu başıma nadiren gelen bir durum. Hastane, doktor seçimi, memnuniyet, beklenti kişiden kişiye değişen bir durum. Göğşen hocadan çok memnunum. Sakin, sizi konuşmalarıyla rahatlatan, cebinden aradığımda açan soruları cevaplayan bir doktor. Bir kez muayeneye gidip, kendi kararınızı kendiniz verin bence.
ne zaman doğum yaptınızArkadaslar bende cok arastirdim fiyatlari ama inanin her seye deger onun icin cukurambar koru hastanesi ve dogum paketi 2600 liraydi ben dogum yaptigimda su an bebegimi de oraya goturuyorum oda 600 lira cok sukur de cok memnunum gecen hafta oglum hastalandi bir hafta kaldik hic bi ucret odemedik ilave olarak kesinlikle cektiginiz rezillige degmez ve bu saglik baska bi sey de degil
2ekim 2014 de tatlimne zaman doğum yaptınız
Demekki fiyatlar baya şişmiş. Ben de Balgat Koru'ya gidiyorum. Ama doğum paketi 5750'ye geldi bize. Aslında 5500, ama kredi kartına taksit yaptığımız için 250 lira da komisyon parası aldılar. 600 lira dediğiniz tam olarak neyin ücreti orayı anlayamadım.2ekim 2014 de tatlim
Merhaba
Turgut o zala ben de gitmek iatiyorum ama karar veremedim. Candan hn diye bir dr varmis cok iyiymis. Ama karar veremedim. Sen dr ubdan memnunsun peki doguma drun girecek mi
MERHABA CANIM BENDE AYLİN AHNIMA GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM. 5-6 AYDIR BEBEK İÇİN DENİYORUZ AMA OLMUYOR. BİR SIKINTI YOKMU VARMI ONA BAKMAK HEMDE BEBEK OLURSA DEVAM ETMEK İSTİYORUM . NASIL AYLİN HANIM İLGİSİ ALAKASI. ÖNCEDEN TURGUT ÖZALDAYDI ORDAN TAVSİYE ETTİLER. BİLGİ VEREBİLİRSEN SEVİNİRİM.cnm doktora göre değişiyo aylin hanıma gidiorum ben 80 küsürdü galiba.80 üstü yok zaten .tahl,l ücretleride doktorun istediklerine göre değişiyor