Canim aslinda konu hem para,hem de degil. Soyle ki; ben koru ya gidip tek kurus odemeyecegimi bilsem de guvenemiyorum. Tamam hastane cok guzel alet edavat da yenidir. Hocalar hakkinda da iyi seyler duydum ama olur ya hersey iyi gider gider son dk bisey cikar,devlete gonderilirsem hicbir manasi yok ozel hastanenin. Ya da ozeldeki dr kac tane vaka gordu acaba. Devlette yuzlerce binlerce vaka var.
Bir de koru ya gidip, sigortam karsilayacak tamam da, ya turlu bahanelerle fazladan para almaya kalkarlarsa... 1 gun yatmam gerekiyodur,3 gun yat diyebilirler. O 3 gunun gunluk kalisi 500 tl. E o surede ilac da verecekler sana serum falan bide onlarin parasi var. Yani aslinda normal bir surec olacagini bilsem koru yu tercih edicem ama para olarak fazlasini odersem o kotu olur. İste o zaman param bosa gider. Tabiki o paraya bebegimizin baska ihtiyaclarini karsilamak daha dogru olur.
Benim hastanede calisan 2 arkadasim, aman sakin ozele gitme. Otel hizmetleri cok iyidir ama ters bi durumda hemen devlete yonlendirirler. Tam tesekkullu bir uni hastanesinde yap dogumunu demisti... O da kafami kurcaliyo.