2015 ANKARA ÖZEL HASTANE DOĞUM VE MUAYENE FİYATLARI 2015

Canim gögsen bey dogum icin takip yapiyor mu? Ben Hulusi beyin hastasiyim tüp bebekle tedavi oldum sekreterya gebelik takibi yapmadiklarini soyledi. Benim transferimi gogsen bey yapti. Ayet el kursi okuyarak. Cok iyi biridir. Gebelik takibi yapiyorsa benim ona guvenim sonsuz

Göğşen Bey gebelik takibi yapıyor, ama doğuma giriyor mu bilmiyorum, daha sormadım ben.

Merhaba
Turgut o zala ben de gitmek iatiyorum ama karar veremedim. Candan hn diye bir dr varmis cok iyiymis. Ama karar veremedim. Sen dr ubdan memnunsun peki doguma drun girecek mi

kızlar merhaba herkese bende yeni hamilelerdenim doktor araştırıyorum ankarada koru ya gitmek istiyorum ama doğum paketine neler dahil bulamadım netten arayacam ama daha erken saat acaba bilen varmı?? bide turgut özel ı merak ediyroum nasıl paketi varmı ücretleri nedir

hamileliğin başından itibaren gidilirse kan testleri 5500 liraya dahil 10 muayene, 2 li ve 4 lü tarama, şeker yüklemesi, nst gerekli olursa idrar tahlili falanda ücrete dahil telefonda ben ulaşamamıştım yüz yüze gidip görüştüm sonra anlaştım. fiyata dahil olmayan şey epidural yapılması o da 500 lira sanırım fark ediyor. taksit yapılınca da +250 ekliyorlar. bence anlaşmadan önce mutlaka gidip bilgi alıp hastaneyi gezin Fatma ebe ile tanışın doğum odalarını falan görün derim

saol cnm izlenimlerin için.hangi doktorlar peki vardı

memnun olmana sevindim cnm artk akayda aklımda son dakika bişiler olursa
turgut özal doüum ücreti ne kadr dı

canım telde aradım ama sadece araştırma görevlileri kabul edior gebeleri bunu sevmedim.polat hocayı sordum gebe takibi yapmıo dendi

Arkadaslar bende cok arastirdim fiyatlari ama inanin her seye deger onun icin cukurambar koru hastanesi ve dogum paketi 2600 liraydi ben dogum yaptigimda su an bebegimi de oraya goturuyorum oda 600 lira cok sukur de cok memnunum gecen hafta oglum hastalandi bir hafta kaldik hic bi ucret odemedik ilave olarak kesinlikle cektiginiz rezillige degmez ve bu saglik baska bi sey de degil

ne zaman doğum yaptınız

2ekim 2014 de tatlim
Demekki fiyatlar baya şişmiş. Ben de Balgat Koru'ya gidiyorum. Ama doğum paketi 5750'ye geldi bize. Aslında 5500, ama kredi kartına taksit yaptığımız için 250 lira da komisyon parası aldılar. 600 lira dediğiniz tam olarak neyin ücreti orayı anlayamadım.

Hrs kadın doğuma gidiyorum muayeneler+testler+doğum 7000 tl, sadece doğum fiyatı 4100 tl dediler. Doktorumdan ve hastaneden memnunum eşim daha ucuz olsun diye başka yerde doğum yapmama razı değil. Tamamlayıcı sağlık sigortasına başvurdum verdikleri fiyat hastane ile aynı hiçbir avantajı yok.

Merhaba
Turgut o zala ben de gitmek iatiyorum ama karar veremedim. Candan hn diye bir dr varmis cok iyiymis. Ama karar veremedim. Sen dr ubdan memnunsun peki doguma drun girecek mi

canım doktorumdan çok memnunum deniz hızlı ismi. sevimlli çıtı pıtı bir doktor ve çok bilgili aklıma takılan bir soru olsa whatsaptan yazıyorum hemen cevap veriyor kiiiii bunu normal doktorlar bile yapmazken doç.dr yapması güzel bişi tek sıkıntı şu; proflar doçlar gece doguma gelmiyorlar haliyle başka hastanelerde gelenler var ama hepsi uzman doktor statü olunca iş değişiyor tabi eger sezeryan olursan kendi doktorum girer doguma veya gündüz olursa da aynı şekilde girerim dedi ama gece olursa uzman doktorlar giricek bende dua ediyorum artık gece olmasın diye başka hastaneye gitsem mesela lokman hekimde 600tl farkla doktorun giriyor doguma ama oda normal uzman dr. enazından böyle daha üstdüzey bilgili bir doktorun girmesi var birde lokmandaki doktor bizi çok korkuttu hastayla konuşma şekli falan hiç begenmedim çok dikkatsiz patavatsızlar evime yakın diye sincan koru düşündüm ama şuan gittigim doktorumda bi akrabamız dogum yaptı bikaç gün önce ve çok memnundu bende hastane ve hemşirelerin ilgisini begendim

yani açıkçası benimde aklım çok karışık ya gece olursa diye ama şimdilk hala devam ediyorum ben

turgut özal doüum ücreti ne kadr dı

1200müş normal dogum ama sezaryen epidural vs herhangi bir işlem yapılsa dahi 1650tl geçmiyormuş dogum ücreti burda çok makul muayne ücretleri pahalı oda prof ve doçların 150tl detaylı ultrosn 270 tl

Kızlar meerhaba bende 6 haftalık hamileyim ve bi hastane arayışı içerisindeyim ilk kontrolümü turgut özalda yaptırdım çok tatlı bir doktora denk geldim ama asistan olduğu için içime sinmedi şimdi zekai tahirden randevu aldım ama özele gitmek istediğim için hala araştırıyorum medicana için halk sigortanın bi hizmeti var sınırsız doğum 2700 lira yalnızca bu paketi alabiliyorsunuz ama isterseniz 9 ay süresince tüm tetkikler 1550 lira bu paketi de ekleyebilirsiniz eğer bu paketi de alırsanız muayene ücretinde % 50 indirim oluyor normalde 207 lira 103 liraya geliyor 3 doktor şansınız var internet sitesinden görebilirsiniz dışarıdan doktor getiremiyorsunuz doğum için, aslında medical park, hrs, liv hospital ve koru içinde paketler var fiyatlar değişiyo ben kararsız kaldım çünkü özel bi durum olursa yani doğum için risk bulunup başka bi hastaneye yönlendirildiğimizde para iadesi falan oluyor mu onları henüz öğrenemedim birde 9 taksit oluyor öğrendikçe yazarım

cnm doktora göre değişiyo aylin hanıma gidiorum ben 80 küsürdü galiba.80 üstü yok zaten .tahl,l ücretleride doktorun istediklerine göre değişiyor
MERHABA CANIM BENDE AYLİN AHNIMA GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM. 5-6 AYDIR BEBEK İÇİN DENİYORUZ AMA OLMUYOR. BİR SIKINTI YOKMU VARMI ONA BAKMAK HEMDE BEBEK OLURSA DEVAM ETMEK İSTİYORUM . NASIL AYLİN HANIM İLGİSİ ALAKASI. ÖNCEDEN TURGUT ÖZALDAYDI ORDAN TAVSİYE ETTİLER. BİLGİ VEREBİLİRSEN SEVİNİRİM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…