Biz de geçen ay sorduk doktoruna göre değişmekle birlikte 5500 tl dediler. Tobb'da fiyatlar nasıl bilgisi olan var mı?elfinimge ben de çukurambar koruyu birçok kez aradım ama hiç açmadılar. bu paketi ben 5000 olarak duymuştum teyit etmek için arıyordum. şimdi siz 5500 dediniz. gelecek ay oraya gitmeyi düşünüyorum
bnde lıv hospitala gtmeyi düşünüyordüm iyy oldu yazdgınz nasıp olrsa inş orda dgumm yapacagm yapan vrmı aranzdabende şimdi yeni açılan liv hospital ile görüştüm
normal doğum:6000 TL(1 gece kalmalı)
sezeryan:6500(2 gece kalmalı)
bu fiaytalara doktor parası,anestezi(epidural) malzeme parası,oda fiyatı herşey dahilmiş.eğer hastaneye gidip muayane olursanız bu fiyat geçerli.Ayrıca bebek doğduğunda ilk muayene,aşıları,topuk kanı,kalça filmi bunları içeren bir paket varmış oda 900 TL dedi.
dışardan bir doktora muayanea olup orda doğum yaparsanız o fiyatı doktor veriyormuş.yani fiyatlar değişiklik gösteriyor.
henüz gitmedim canım 15 gün sonra gideceğim inşPeki medicalpark hastanesinde normal doğum yanlısı iyi bir doktor var mı bildiğiniz?
nasıl cnm memnunmusun hastane ve doktordanKizlar ben sincan koru hastanesine karar verdim meltem hanimdan aldim randevumu muayene 87 tl dogum 2000 lira ilk gun yatisla birlikte ekstra yatislar da 150 tl imis
Akay nasil cnm fiyatlari memnunmusunBen de cuma günü ilk muayenemi akayda behice hanımda oldum. Hastanede boş oda olmadığı için odalarını göremedim. Gelecek hafta kontrole gidicem ondan sonra tekrar yazarım.
bende akrapole gidiyorum.muayene 70 doğum 2.500 çok ama kararsızlıktan ölecektim napalım
camin bende aynı karamsarliktayim dr ücretleri çok pahali dogumlar çok uçuk fiyatlar inş hayirlisiyla iyidir hastane iyi bir dr buluruz
- bende doktor arastırması içindeyim.akropoden memnunmusun bende oradan randevu alım ama çok kararsızım.bu arada 5 haftalık hamileyim
Ben de cuma günü ilk muayenemi akayda behice hanımda oldum. Hastanede boş oda olmadığı için odalarını göremedim. Gelecek hafta kontrole gidicem ondan sonra tekrar yazarım.
bende akrapole gidiyorum.muayene 70 doğum 2.500 çok ama kararsızlıktan ölecektim napalım
evet bende latife hanıma gidiyorum,akrapolde oktorunuz kim öğrenebilirmiyim.ben latife hanımdan randevu aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?