hacettepe üniv. de ki doktoru aradım muayene ücreti 300 tl ve her 2 haftada 1 gelme zorunluymuş
hastahene özel oda 150 tl, kendisi de doğuma giriyormuş bunun için de ekstra ücret istiyormuş
lakin bunu tlf da söylemiyor randevu ile gidip sadece hastasına söylüyormuş
tüm hesaplar iyi de bir tek doğum için ne kadar istediği bilinmiyor,
onu da bilsek hemen gideceğim de sırf onu öğrenmek için 300 tl verip sonra yüksek mebla ile geri dönmek var
Ben bir sorayim dogum yapan arkadasa ne kadar odemis ama tabii 2016daki dogumlara zam gelebilir. Az cok yordariz belki fiyati.
çok teşekkür ederim, çok makbule gecer canımmmm
Canim sordum simdi 2500 imis. Zamlanmis olsa 3000 olur herhalde maximum.
pooffffffff
30 haftalğım 2 haftada bir gitsem 5 kez x 300 : 1500 + oda ücreti 150 + 2500 doğum = 4150
Ben çok memnunum memorialdan. Nesrin fener doktorum ama siger doktorlardanda çok memnun gidenler. Ultrasonları cok iyi ayrıca cd veriyor muayene sonrası hem 3 boyutlu hem normal ultrason icin:) tertemiz bir hastane doktorumda cok ilgili.
Ayrıca bir ücret ödenmiyor. Doktor muayenesi esnasında bakıyor.Merhaba, 3 boyutlu ultrason fiyatı nedir ?
Ayrıca bir ücret ödenmiyor. Doktor muayenesi esnasında bakıyor.
Muayene ücreti fazla biraz ama cok ilgili doktorum. 30 dk sürüyor muayene ortalama olarak doktorun 3 boyutlu ultrason ve normal ultrasonu var ben her seferinde görüyorum bebegimi:) eli yüzü çok cok net oluyor. Hatta organlara her seferinde bakıyoruzTeşekkür ederim cevap verdiğiniz için..Muayene ücreti ne kadar peki? Ben etimede gidiyorum normalde detaylı ultrason yapıldı fakat başka bir doktra daha görünmek istiyorumbebeğimin yüzünü göremedim net olarak
Ayni soruyu ben de merak ediyorum canım benim doktor orayla anlaşmalı ama hastane personel nasıl bilgi istiyorum ben deKızlar merhaba
Acaba aranızda Çukurambar Koru hastanesinde doğum yapmış olan, tanıdığı olan, fiyatlar ve kalite konusunda bilgisi olan var mıdır?
Ayni soruyu ben de merak ediyorum canım benim doktor orayla anlaşmalı ama hastane personel nasıl bilgi istiyorum ben de
Sukran Cakmak benim doktorumDoktorun kim ki? Benimki de orada yaptırıyormuş doğumları
Muayene ücreti fazla biraz ama cok ilgili doktorum. 30 dk sürüyor muayene ortalama olarak doktorun 3 boyutlu ultrason ve normal ultrasonu var ben her seferinde görüyorum bebegimi:) eli yüzü çok cok net oluyor. Hatta organlara her seferinde bakıyoruz)) 200 lira muayene ve devlet anlaşması yok.
tatlim cihangir cakici hocam... hoca parasi anestezist ve hastane toplamda 7000 civari olacak onumuzdeki ay netlesecek fiyat cunju ocakta zam geliyormus tarifelereCanım memorial da doğum fiyatları ne kadar
5 binler 6 binler havada uçuşuyor kesenize bereketben geçen şubatta ankara üni tip fakültesinde doğum yaptım, ilk bebeğim sezeryan olduğu için (zeynep kamilde 4 gün normal için uğraşıp zorunlu sezeryan oldum ) spinal anestezi ile 2. bebeğimi de dünyaya getirdim, hamileligimin başından beri poliklinikte kontrollere gittim özel muayeneye gitmedim hiç, poliklinik yeterli geldi çünkü sorularima her defa cevap aldım genelde beğenilmeyen asistan dr.lardan.. evet kalabalık ama hiçbirşeye ücret ödemeden hallediyorsunuz, zaten normal gidiyorsa süreç diğer randevunuzu veriyorlar problemli bir durum varsa eğer meşhur 2.kat var oraya çıkıyorsunuz biz hic çıkmadık (daha uzman dr.lar kontrol ediyor) özel muayene isterseniz cem beyi tavsiye eden cok ve doğuma ekibi ile giriyor, diğer dr lar da iyidir bence onlar da ekipleri ile giriyor. Ameliyatimda da özel dr istemedim poliklinikte uzman dr vardı bulut bey o yaptı poliklinikte gördüğünüz asistanlar da giriyor hatta dikisimi çok hoşlanmadığım asistan yaptı ama oldukça basarili bence valla anestezicilerle de baya muhabbet ettik, bebek çıkınca sıcağıyla size bir gösteriyorlar sonra özelde ayrıca para ödemeniz istenen ilk muayenesini olmaya gidiyor bebek sizden önce hazırlanırsa ameliyathaneye yanınıza tekrar getirebiliyormuş sanırım, mesela özelde o ilk muayene paketini almazsanız bebek muayene edilmiyor mu merak ediyorum ilk sayfalarda yazılmıştı.. özel odaları düzgün hastane temiz sonra yapılması gereken herşey için randevu veriyorlar gununuzde ve saatinde gidince de herşey tıkır tıkır işliyor efendim aklıma gelenler bunlar oldu.. korkmayın doğumdan ve bence nacizane fikrimdir o paraları çocuklarınıza harcayın hastanelerin otel hizmetine değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?