2015 ANKARA ÖZEL HASTANE DOĞUM VE MUAYENE FİYATLARI 2015

alakasız ama :KK70:
dedem orda yatmıştı 1 hafta bende refekatçi kalmıştım fena bi hastahene değildi, ama doğum bölümü doktorları nasıl onu bilmıyorum
:KK50:bulucaz bulucaz :D bi sen bi ben varız gibi geliyo böyle ortalıkta dolanan nerde doğurayım diye hahahah:KK70:
ama bulacaz inanıyorum :D
hafta olmuş 30 sen daha ne diyonn desem de kendıme :confused:

Böyle arayıp arayıp gidip zekai tahirde doğururmuşuz :KK70: :KK70:

bu acente aradı beni uzun uzun anlattı aklıma da yattı kocamında aklına yattı , komsşumun bakıcısının kızı da 19 mayısta hemşireymiş tavsiye ederim dedi hem daha uygunmuş

bu acente aradı beni uzun uzun anlattı aklıma da yattı kocamında aklına yattı , komsşumun bakıcısının kızı da 19 mayısta hemşireymiş tavsiye ederim dedi hem daha uygunmuş

aha simdide 19 mayis :D
bide oraya bakalim bakalimmm
ya bu medicanaya da iyi yorumlar yok amaaann vallahi sastim kaldm elimi nere atsam kuruyo arkadas

aha simdide 19 mayis :KK70:
bide oraya bakalim bakalimmm
ya bu medicanaya da iyi yorumlar yok amaaann vallahi sastim kaldm elimi nere atsam kuruyo arkadas
Medicanada yaptım hep kontrollerimi ben ama eğer sezeryan değilse doğum düşünme. Çünkü çok kalabalık. Sezeryan için bile 3 4 saat beklenebiliyormuş oda boşalsın diye, kendi hemşiresi söyledi. Sırf bu yüzden hastane ve doktor değiştirdim ki doktorumu seviyordum.

Fiyatlar uygun ama bir gidip görün derim ben. Evime yakın diye gittim birkaç kere ben doktorlar ilgili ama biraz karışık geldi bana ve kalabalıktı.

su acenteci bayan beni de aradi simdi :)
uxun uzun anlatti anlatti
3100 tl bilmem ne
ay boyle cok ovunce de cazip gelmedi :D
ille de goruselim sigortayi yapalim diyo
ay bi dur esime sorayim musade et de :)
ama dusunmuyorum medicana suan

Medicanada yaptım hep kontrollerimi ben ama eğer sezeryan değilse doğum düşünme. Çünkü çok kalabalık. Sezeryan için bile 3 4 saat beklenebiliyormuş oda boşalsın diye, kendi hemşiresi söyledi. Sırf bu yüzden hastane ve doktor değiştirdim ki doktorumu seviyordum.

ayy ozaman hic gelemem
zaten gervi vazgecmistim simdi cebeci tipi arastiriyorum bakalim bi prof bulup ona disardan muayene olacagim dogumu da cebecide yapacagim kafama yatan bi hoca bulabilirsem sayet.
memorialden kimi duyduysam cok memnun
amma ve lakin pek pahali :(

ayy ozaman hic gelemem
zaten gervi vazgecmistim simdi cebeci tipi arastiriyorum bakalim bi prof bulup ona disardan muayene olacagim dogumu da cebecide yapacagim kafama yatan bi hoca bulabilirsem sayet.
memorialden kimi duyduysam cok memnun
amma ve lakin pek pahali :KK43:
Bende suan çok memnunum memorialdan. Çok ilgili doktorumda hastanede. Grip oldum diye 3 kere aradı bu süreçte whatsuptan yazdı sağolsun. Ama 200 lira muayene ücreti alip hastaneye bağlamaklada alakalımı bilmiyorum.:KK45:

Bende suan çok memnunum memorialdan. Çok ilgili doktorumda hastanede. Grip oldum diye 3 kere aradı bu süreçte whatsuptan yazdı sağolsun. Ama 200 lira muayene ücreti alip hastaneye bağlamaklada alakalımı bilmiyorum.:KK45:

vayy cok iyiymis harbiden :) benim doktor da iyiydi ya uatedigim zaman yazardim hemen donerdi felan ama iste aerik ayda 600 vermeye basladik cok geldi 2 kez gttgmz icin.yani canim illaki buraz parayla da alakali ozel hastasin okadar para veriyosun devlette niye oyle olmuyo iste

vayy cok iyiymis harbiden :) benim doktor da iyiydi ya uatedigim zaman yazardim hemen donerdi felan ama iste aerik ayda 600 vermeye basladik cok geldi 2 kez gttgmz icin.yani canim illaki buraz parayla da alakali ozel hastasin okadar para veriyosun devlette niye oyle olmuyo iste
Ne yazıkki öyle. Parayı verince sağolsunlar ilgiyi arttırıyorlar. Zaten doğum fiyatıda ayri sahaneymis. 6200 normal 6600 sezeryan dedi. Herhalde gidip direk çocuģu alacağiz hastaneden o kadar para verince:p
Doktor önemli ama bu kadar para vermekte bazen gereksiz mi demiyor deģilim. Devletede gittim mecbur kalınca ama sansina hangi doktor gelirse olunca hic düsünmedim.

Fiyatlar uygun ama bir gidip görün derim ben. Evime yakın diye gittim birkaç kere ben doktorlar ilgili ama biraz karışık geldi bana ve kalabalıktı.

su acenteci bayan beni de aradi simdi :)
uxun uzun anlatti anlatti
3100 tl bilmem ne
ay boyle cok ovunce de cazip gelmedi :KK70:
ille de goruselim sigortayi yapalim diyo
ay bi dur esime sorayim musade et de :)
ama dusunmuyorum medicana suan

biz bugün eşimle uğradık hastahaneye cidden çok kalabalık, eşim diyor hayırdır devlet hastahanesi mi neresi burası diye,
madem saatlerce beklicem niye tonla para veriyorum dedi ve benide caydırdır :D
sırada ki hastahane gelsin lütfen :KK45:

biz bugün eşimle uğradık hastahaneye cidden çok kalabalık, eşim diyor hayırdır devlet hastahanesi mi neresi burası diye,
madem saatlerce beklicem niye tonla para veriyorum dedi ve benide caydırdır :KK70:
ihihihi :D
ozamannnn
siradakini soyluyoruuuummm
tataaaamm cebeci tip :D

Ne yazıkki öyle. Parayı verince sağolsunlar ilgiyi arttırıyorlar. Zaten doğum fiyatıda ayri sahaneymis. 6200 normal 6600 sezeryan dedi. Herhalde gidip direk çocuģu alacağiz hastaneden o kadar para verince:p
Doktor önemli ama bu kadar para vermekte bazen gereksiz mi demiyor deģilim. Devletede gittim mecbur kalınca ama sansina hangi doktor gelirse olunca hic düsünmedim.

ay guldum ya :D
sanki cocugu alacaz direk o paraya
hahahaha
hakkaten dogru diyorsun
aman cok uvuk vallahi paralar ya.niye doktor olmamisiz ki diyoruz esimle :))
devlet oyle aynen dedigin gbi.parayi vermedi mi insan cani pek muhimsiz malesef aci gercek
ilgiyi parayla satin aliyoruz

madem saatlerce beklicem niye tonla para veriyorum dedi ve benide caydırdır :KK70:
ankara uni cebeci tip fak. de murat sonmezeri cok obuyolar adamin cukurambarda ozel muanesi varmis ama anjara uni de profmus dogumu orda yaptiriyomus bakalim ne diycek yarin

cem atabekoglu daha da iyi dediler aradim artik sadce tup bebek ve ameliyata bakiyo dedi sekreteri

Back