2015 ANKARA ÖZEL HASTANE DOĞUM VE MUAYENE FİYATLARI 2015

ankara uni cebeci tip fak. de murat sonmezeri cok obuyolar adamin cukurambarda ozel muanesi varmis ama anjara uni de profmus dogumu orda yaptiriyomus bakalim ne diycek yarin

cem atabekoglu daha da iyi dediler aradim artik sadce tup bebek ve ameliyata bakiyo dedi sekreteri

haber bekliyorum senden :D :D :D

Ne yazıkki öyle. Parayı verince sağolsunlar ilgiyi arttırıyorlar. Zaten doğum fiyatıda ayri sahaneymis. 6200 normal 6600 sezeryan dedi. Herhalde gidip direk çocuģu alacağiz hastaneden o kadar para verince:p
Doktor önemli ama bu kadar para vermekte bazen gereksiz mi demiyor deģilim. Devletede gittim mecbur kalınca ama sansina hangi doktor gelirse olunca hic düsünmedim.

Yaa 6600 nediiir? :KK57: Biz birkac ay önce sorduğumuzda 5500 civariydi, 1000 TL daha mi artmis? :KK43:

Yaa 6600 nediiir? :KK57: Biz birkac ay önce sorduğumuzda 5500 civariydi, 1000 TL daha mi artmis? :KK43:
Belki direk fiyat vermistir bana ben telefonla aradım bilgilendirme icin. Bide ben doğum yaptığimda yeni yıl girmiş olacak onun fiyatıda olabilir.

Belki direk fiyat vermistir bana ben telefonla aradım bilgilendirme icin. Bide ben doğum yaptığimda yeni yıl girmiş olacak onun fiyatıda olabilir.
2017'de 7000'leri goruruz o zaman yaa :( Bu ne pahalilik arkadas.. :/

kizlar memorial nasil
Ben çok memnunum memorialdan. Nesrin fener doktorum ama siger doktorlardanda çok memnun gidenler. Ultrasonları cok iyi ayrıca cd veriyor muayene sonrası hem 3 boyutlu hem normal ultrason icin:) tertemiz bir hastane doktorumda cok ilgili.

canim normal dogum yanlisi mi nasil izlemin
Evet kesinlikle normal dogum yanlisi aksi bir durum olmadikca normal yapacagiz diyo beni ikna etti cok korkuyordum gereksiz ilaclar vermiyor güler yuzlu butun sorularimi cevapliyor en onemlisi gece gündüz istedigim zaman ulasabiliyorum bebege ultrason sa bakarken bizim gibi heycanlanip seviyor ben bir sikinti yasamadim o yuzden tavsiye ederim

Evet kesinlikle normal dogum yanlisi aksi bir durum olmadikca normal yapacagiz diyo beni ikna etti cok korkuyordum gereksiz ilaclar vermiyor güler yuzlu butun sorularimi cevapliyor en onemlisi gece gündüz istedigim zaman ulasabiliyorum bebege ultrason sa bakarken bizim gibi heycanlanip seviyor ben bir sikinti yasamadim o yuzden tavsiye ederim
Benim.doguma cok az kaldi 40. Haftamin icindeyim gitsem kabul eder mi acaba

Bir de canim dogum gece olursa gelirmiymis

Ben çok memnunum memorialdan. Nesrin fener doktorum ama siger doktorlardanda çok memnun gidenler. Ultrasonları cok iyi ayrıca cd veriyor muayene sonrası hem 3 boyutlu hem normal ultrason icin:) tertemiz bir hastane doktorumda cok ilgili.
tesekkur ederim tatlim benim dr cihangir cakici dogum icin kullanacagim kismetse memoriali

Arkadaslar universite hastanesi istiyorsaniz ibrahim esinleri tavsiye ederim. Ozel muayenesi de var. hastalarinin dogumunu da Hacettepe'de yaptiriyor, ozel oda ayarliyor. Ben ona gitmiyorum ama giden arkadaslarim cok memnunlar. Saglikla dogumlarini yaptilar.

Arkadaslar universite hastanesi istiyorsaniz ibrahim esinleri tavsiye ederim. Ozel muayenesi de var. hastalarinin dogumunu da Hacettepe'de yaptiriyor, ozel oda ayarliyor. Ben ona gitmiyorum ama giden arkadaslarim cok memnunlar. Saglikla dogumlarini yaptilar.

hacettepe üniv. de ki doktoru aradım muayene ücreti 300 tl ve her 2 haftada 1 gelme zorunluymuş
hastahene özel oda 150 tl, kendisi de doğuma giriyormuş bunun için de ekstra ücret istiyormuş
lakin bunu tlf da söylemiyor randevu ile gidip sadece hastasına söylüyormuş

tüm hesaplar iyi de bir tek doğum için ne kadar istediği bilinmiyor,
onu da bilsek hemen gideceğim de sırf onu öğrenmek için 300 tl verip sonra yüksek mebla ile geri dönmek var

Back