• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ANKARA ÖZEL HASTANE DOĞUM VE MUAYENE FİYATLARI 2015

Özel Ortadoğu 19 Mayıs Hastanesi ne giden var mı ? Baran Hanım hakkında ne düşünüyorsunuz ??
Ben gidiyorum ama barab hanima degil naciye hanima. Gayet memnunum ama dogumu orada dusunmuyorum cunku kucuk bir hastane ve yenisogan unitesi yok oyuzden endiseleniyorum.

Kızlar merhaba
Acaba aranızda Çukurambar Koru hastanesinde doğum yapmış olan, tanıdığı olan, fiyatlar ve kalite konusunda bilgisi olan var mıdır?
Merhaba. Ablam orda gecen yil dogum yaptu suan fiyatlari 4bin civarinda. Aydan hanima gitti ama dogumda aydan hanim yoktu haber vermeden sehir disina cikmis. Baskasi girdi doguma epudtal yaptilar iki kez oyuzden de ıkınamadi ve yaklasik 8 saatlik acılı sancili saatlerden sonra son anda sezeryana aldilar.

Merhaba arkadaşlar. Rahim duvarı kalınlaşması var bende, bir kaç gündür kanama ve şişlik var karnımda. Özel hastaneye gitcem, muhtemelen kürtaj ve biopsi yapılabilir. Bu bana özel hastanede kaça patlar acaba? Bilgi verir misiniz lütfen ??? :(

Arkadaşlar, lütfen hızlı cevap verin, yarın hastaneye gidecem. Teşekkürler şimdiden.

2016 fiyatlarını merak edenler için bilgim dahilinde olanları aşağıda listeledim. Not alabildiklerimi aktarıyorum.
Herkese sağlıklı, kolay doğumlar.

Ben hamileliğimin yarısını aştım o nedenle hamileliğin başlangıcında ya da öncesinde anlaşma yapılan hastanelerin fiyatlarını alamadım. Başka bir kaç hastane daha var aşağıdakilere ek fakat ben almadım fiyatlarını.
Özellikle Memorial için sigorta şirketlerine sordum ama hamilelik ortasında özel paketi yokmuş. ayrı ayrı konuştuğumuz yerlerden yaklaşık aynı fiyatları aldığımızı belirteyim. sundukları paket farklı olabiliyor sanırım içerik olarak.

Koru Çukurambar
6350 tl doğum paketi (10 muayene, tarama testleri, şeker yüklemesi, NST ler, normal/sezeryan doğum, doktorun istediği tüm laboratuvar testleri, 1 gece yatış+refakatçi, bebeğin ilk kontrolü+topuk kanı+aşısı, gebe okulu, psikolog+diyetisyen+emzirme danışmanlığı 1'er seans)
16 haftadan sonra 5,350 tl (7 muayene)
epidural 500 tl
ek yatış 500 tl
Yeni doğan yoğun bakımı var

paket dışı fiyatlar:
doğum: 4,500 tl
epidural: 750 tl
NST: 70 tl
doktor: 212 tl

Memorial
Normal doğum: 5,200 tl
Sezeryan doğum : 5,900 tl - 2 gece yatış+refakatçi
epidural: 400 tl
Muayene : uzm.dr. 220 tl / doç.dr. 270 tl
NST: 120 (3'lü paket)
Memorial da paket yok ama doğum fiyatı içine bebeğin ilk kontrolleri vs+kapı süsü vb detayları eklemişler.

Medicana (sigorta şirketi)
doğum paketi: 3,800 tl
normal/sezeryan doğum, mak. 2 gece yatış, refakatçi, 1.000tl 1 yıllık acil durum teminatı, bebeğin ilk kontrolleri sgk kapsamında, diğer küçük detaylar)
epidural: 400-450 tl civarı
tahliller+dr muayeneleri dahil doğum paketi: 5,250 tl
Yeni doğan yoğum bakımı var.
Halk sigorta aynı paket 4,500 tl
doğum+tahlil paketi 5,400 - 6,000 tl arası
tamamlayıcı sağlık sigortası ekletirseniz muayene 220 tl yerine 120 tl ye geliyor + indirim sağlıyor diğer bazı hizmetlerde.sanırım bebeğinde kontrollerini kapsayan bir çeşidi var.
(yatarak 250 tl / yatarak+ayakta 550 tl)

HRS (Sigorta Şirketi)
Doğum paketi epidural dahil : 3800-3950 tl arası değişen fiyatlar aldım.
normal/sezeryan doğum, mak. 2 gece yatış, refakatçi, 1.000tl 1 yıllık acil durum teminatı, bebeğin ilk kontrolleri sgk kapsamında, diğer küçük detaylar)
muayene uzm.dr 78 tl
Halk sigorta aynı paket 4,500 tl
doğum+tahlil paketi 5,2500 - 6,000 tl arası

Liv Hospital (Sigorta Şirketi)
Doğum paketi epidural dahil : 4.950 tl
normal/sezeryan doğum, mak. 2 gece yatış, refakatçi, 1.000tl 1 yıllık acil durum teminatı, bebeğin ilk kontrolleri, diğer küçük detaylar / sigortalardan biri bebeğin 2 aylık kontrollerini+kalça filmi+işitme testi vb testleri pakete dahil dedi.
muayene vd dahil değil
Halk sigorta aynı paket 5,750 tl
Full paket: 7,980 - 9,000 tl arası (8 muayene)

Medical Park (Sigorta Şirketi)
doğum paketi:
uzm.dr 2,950tl - öğr.üyesi 3,750 tl
yukarıdaki paketlerle benzer içerik
NST ücretsiz
epidural: 300 tl
uzm.dr muayene: 85 tl

Sigorta şirketi aracılığı ile anlaşırsanız hastaneyle %15 vergi indirimi avantajı + taksit imkanı var. ek olarak tamamlayıcı sağlık sigortası alıp indirimlerden faydalanılabilir, kaç hastaneyi kapsıyor emin değilim sanırım sgk ile anlaşmalı olmalı hastane.

Ben de önümüzdeki hafta Liv Hospital Başak Güler'e gideceğim. Normal muayene ücreti 380,00-TL imiş. Hastanenin baroyla anlaşması olduğu için muayene ücreti 95,00-TL ye düşüyormuş. Doğum için de 5.000,00-TL rakam verdiler. Benim ilk doğumum olacağı için hem endişeliyim hem de kararsızım. Hepimizin hakkına hayırlısı olsun.

merhaba başak hanımdan memnun musunuz?

Özel Ortadoğu 19 Mayıs Hastanesi ne giden var mı ? Baran Hanım hakkında ne düşünüyorsunuz ??
Merhaba, ben yakında gittim baran hanıma muayeneye canım.
Hastane normal standartlarda bir hastane. Baran hanım sıcak kanlı ve hastayı rahatlatan biri. Sorduğum sorulara bilgi vererek yeterince anlatarak ve ne yapmam gerektiği konusunda yönlendirerek rahatlattı acıkçası beni.
Bu arada evlendikten sonra gittiğim ilk doktordu, muayeneden de korkan bir olarak doktor ile ilgili bir problem yaşamadım diyebilirim. :KK200:

merhaba başak hanımdan memnun musunuz?

Başak hanım muhteşem bir doktor, çok anlayışlı, yardımcı ve benim için en önemlisi rahatlatıcı. Ben çok panik yapıyorum o beni sürekli sakinleştiriyor. Doğumu da onunla yapacağım inşallah. Başak hocanın sgk ile anlaşması da varmış. Normal doğum ücreti 4.000 TL

Arkadaşlar Medicana (Ankara) doğum yapan var mı? Doktorum o hastanede yapacağız doğumunu dedi. Ücret ne kadar bilen var mı? Doktorum Ahmet Bostancı

Ben varim.sultan hanima gidiyorum tavsiye ederim.günnur hanıma gidenlerde gayet memnun ama
Teşekkür ederim. Sultan hanıma bir kere gittim hamile değildim o zaman. Gunnur hanima gideceğim cuma. Memnun kalmazsam sultan hanima devam edeceğim. Bebeğinizi sağlıkla kucaginiza alın.

Arkadaşlar Medicana (Ankara) doğum yapan var mı? Doktorum o hastanede yapacağız doğumunu dedi. Ücret ne kadar bilen var mı? Doktorum Ahmet Bostancı
Mart ayinda Medicana Ankara'da dogumumu yaptim ama memnun kalmadim. Normal dogum yaptim ve benim icin cok yorucu gecmisti. 2 kere bayilmisim. İki kisinin destegiyle lavaboya gidebiliyordum. Gece bir ara lavaboya gitmem gerekti, yanimda ki refakatcim tek basina beni goturemeyecegi icin bir hemsireden yardim istedik ama 30 dk boyunca katta bir tane gorevli bulamadik. Ayrica dogumhanedeyken baska bir hastanin hangi odada dogum yapacagiyla ilgili hemsireler yuksek sesle tartisiyorlardi. Hatta kapilari carpip duruyorlardi. Cok sinir bozucu bir durumdu. Doktorum bile saskindi. Yani kisacasi hemsirelerinden dolayi hic memnun kalmadim.

Mart ayinda Medicana Ankara'da dogumumu yaptim ama memnun kalmadim. Normal dogum yaptim ve benim icin cok yorucu gecmisti. 2 kere bayilmisim. İki kisinin destegiyle lavaboya gidebiliyordum. Gece bir ara lavaboya gitmem gerekti, yanimda ki refakatcim tek basina beni goturemeyecegi icin bir hemsireden yardim istedik ama 30 dk boyunca katta bir tane gorevli bulamadik. Ayrica dogumhanedeyken baska bir hastanin hangi odada dogum yapacagiyla ilgili hemsireler yuksek sesle tartisiyorlardi. Hatta kapilari carpip duruyorlardi. Cok sinir bozucu bir durumdu. Doktorum bile saskindi. Yani kisacasi hemsirelerinden dolayi hic memnun kalmadim.
geçmiş olsun böyle bir tecrübe yaşamak gerçekten o anda insanı daha da yıpratıyor.. Medicana da benim de arkadaşım doğum yaptı dediğiniz gibi hemşirelerden hiç hoşnut değildi.. Belki durumu hastaneye bildirmelisiniz..

Kızlaarrr merhaba ben Yeni üyeyim sami ulus hastanesi Turgut Özal ek binasına qiden var mı ve hanqi doktora qidiosunuz??

Cihangir çakıcı nin dogum ucretlerini ya da dogum paketi mevcut mu bilen var mi ? Ayrica muayeneücretini?

Back