- 14 Aralık 2013
- 579
- 531
- 103
Arkadaşım ben şu an Tobb A gidiyorum fakat 24. Haftaya kadar Turgut Özal da Ebru Yüce ye gitmiştim. Muayene ücreti 122 tl, doğum 1500-2000 civarı bişeydi. Ebru hanımı tavsiye ederim. İlgili ve güleryüzlü. Daha önce Akropolde çalışıyormuş. Şimdi doçentliğini almak için orada imiş.Merhaba annişler
Biz de 26 haftalığız ve etlik zuneydeye gidiyorum ama doğumumu orda yapmak istemiyorum. Hastahane araştırıyorum lakin begendiklerim cok pahali digerleri de guvenilir gelmiyor sanki . Dr Şükran Çakmak severek takip ettiğim bi bayan. DDün aradım sordum
muayene 250 TL
büyük hastahaneler ile anlaşmalı hastahane dahil (bayindir,tobb, madicana bir iki tane daha saydi hatırlamıyorum ) 5300 TL
resmen vurgun yemiş gibi oldum :) benim limit 3000 e geçmeyecek kadar. Bu konuda hem hastahane hem dr ne önerirsiniz
Peki madem iyiydi sen neden değiştirdin diyecek olursan... Doktora değil hastaneye ısınamadım. Bir de normal doğum olacaksa şayet mesai saatleri dışında hangi doktor nöbetçiyse o giriyor doğuma. Ben bu nedenle hastane değişikliği yaptım.
Bir de benim arkadaşım etlik lokman hekimde meltem hanıma gidiyor. Memnun olduğunu söyledi. Oranında fiyatları daha uygun.