Arkadaşım ben şu an Tobb A gidiyorum fakat 24. Haftaya kadar Turgut Özal da Ebru Yüce ye gitmiştim. Muayene ücreti 122 tl, doğum 1500-2000 civarı bişeydi. Ebru hanımı tavsiye ederim. İlgili ve güleryüzlü. Daha önce Akropolde çalışıyormuş. Şimdi doçentliğini almak için orada imiş.Merhaba annişler
Biz de 26 haftalığız ve etlik zuneydeye gidiyorum ama doğumumu orda yapmak istemiyorum. Hastahane araştırıyorum lakin begendiklerim cok pahali digerleri de guvenilir gelmiyor sanki . Dr Şükran Çakmak severek takip ettiğim bi bayan. DDün aradım sordum
muayene 250 TL
büyük hastahaneler ile anlaşmalı hastahane dahil (bayindir,tobb, madicana bir iki tane daha saydi hatırlamıyorum ) 5300 TL
resmen vurgun yemiş gibi oldum :) benim limit 3000 e geçmeyecek kadar. Bu konuda hem hastahane hem dr ne önerirsiniz
Alakasiz olacak ama TOBB ETU Mezunlar Dernegi indirimi mi? Siz de mi oradan mezunsunuz? :) Ben TOBB mezunuyum da o yuzden sordum, eger oyle bir indirim varsa arastirayim.Canım sigortasız bireysel gidince sanırım 6000 tl imiş pahalı yani. Ben mezunlar derneği üyeliği ile gidiyorum. O nedenle indirimli bizimki.
Ben değilim ama eşim mezun. Ben de faydalanabiliyorum. Muayenelerdeki indirimleri çok değil 230 tl ye düşüyor fakat doğum 6000 den 2000 e düşüyor. Araştırın size uyarsa bu fırsatı değerlendirin bence :) tahliller pahalı oluyor biraz ama ben zaten taramaları, şeker yüklemesini, ayrıntılı ultrasonu filan devlette yaptırmıştım. Doktorda hiç sorun etmedi dışarda yaptırıyor olmamı.Alakasiz olacak ama TOBB ETU Mezunlar Dernegi indirimi mi? Siz de mi oradan mezunsunuz? :) Ben TOBB mezunuyum da o yuzden sordum, eger oyle bir indirim varsa arastirayim.
Bu hafta insAllah akropol hastahanesine gitmeyi planlıyorum sen ne yaptın
Ben değilim ama eşim mezun. Ben de faydalanabiliyorum. Muayenelerdeki indirimleri çok değil 230 tl ye düşüyor fakat doğum 6000 den 2000 e düşüyor. Araştırın size uyarsa bu fırsatı değerlendirin bence :) tahliller pahalı oluyor biraz ama ben zaten taramaları, şeker yüklemesini, ayrıntılı ultrasonu filan devlette yaptırmıştım. Doktorda hiç sorun etmedi dışarda yaptırıyor olmamı.
Canım sigortasız bireysel gidince sanırım 6000 tl imiş pahalı yani. Ben mezunlar derneği üyeliği ile gidiyorum. O nedenle indirimli bizimki.
merhabalar bende sincan koru Günay Hanıma gidiyorum şimdilik memnunum ama işyerinde birçok arkadaşım hep koru hastanesinde doğum yaptılar, hatta ikinci bebeklerini dahi orda doğurdular. bende onların tavsiyesi üzerine gidiyorum çukurambar da Aylin Hanım'a da gittim çok tatlı bir bayan bize uzak olduğu için sincan koruya gidiyoruz bakalım şimdilik doktorumuzdan memnunum umarım hep böyle devam eder bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah:)
akrapoldeki latife hanima mi gideceksin.ona iyi diyorlar ama akrapol icin iyi seyler duymadim halbuki evime de cok yakin ama hastaneye guvenemiyorum.ki zaten yenidogan unitesi yok oranin.
Arkadaşım ben şu an Tobb A gidiyorum fakat 24. Haftaya kadar Turgut Özal da Ebru Yüce ye gitmiştim. Muayene ücreti 122 tl, doğum 1500-2000 civarı bişeydi. Ebru hanımı tavsiye ederim. İlgili ve güleryüzlü. Daha önce Akropolde çalışıyormuş. Şimdi doçentliğini almak için orada imiş.
Peki madem iyiydi sen neden değiştirdin diyecek olursan... Doktora değil hastaneye ısınamadım. Bir de normal doğum olacaksa şayet mesai saatleri dışında hangi doktor nöbetçiyse o giriyor doğuma. Ben bu nedenle hastane değişikliği yaptım.
Bir de benim arkadaşım etlik lokman hekimde meltem hanıma gidiyor. Memnun olduğunu söyledi. Oranında fiyatları daha uygun.
Bende 24. Haftadan sonra doktor değiştirdim. Sıkıntı etme kendine arkadaşım. İnşallah gönlüne göre bir yer bulursun bi an önce. Benim bi arkadaşımda geçen yaz doğumuna az kala sigorta yaptırıp medicanaya gitmişti. Hastanelerle konuşup sigorta imkanlarını öğrenebilirsiniz..Bende Turgut Özal'i bu sebeblerden eledim. Madem dr benim dogumuma girmeyecekse neden yorayim kendimi. lokmam hekim hic mi hic düşünmüyorum çok oolumsuz yorumları var. Simdiden korkuttu orası beni.
Bu yüzdenddepresyona ggireceğim geldim 30 haftaya hala ortadayim
Bende Turgut Özal'i bu sebeblerden eledim. Madem dr benim dogumuma girmeyecekse neden yorayim kendimi. lokmam hekim hic mi hic düşünmüyorum çok oolumsuz yorumları var. Simdiden korkuttu orası beni.
Bu yüzdenddepresyona ggireceğim geldim 30 haftaya hala ortadayim
medicana cok guzel hastane de aynen bi dogum yapan gorsek daha iyi olacak bir de sigorta ucreti ne jadar mis ki olmazsa ozel sigorta mi yaptirsak hakkatenmedicana su an sigorta kapsamında fiyatı aklıma yattı lakin aklımda sorular var ve orda doum yapan dopru düzgün cvp verecek kimseyi bulamadım bi
medicana cok guzel hastane de aynen bi dogum yapan gorsek daha iyi olacak bir de sigorta ucreti ne jadar mis ki olmazsa ozel sigorta mi yaptirsak hakkaten
Bi sigorta firmasi 3100 fiyat vermiş mail attim cevp bekliyorum. Kendim 1 ay önce hastahanenin kendisine gitmistim bana 3500 normal 3900 sezeryan epidural olursa 500 tl dedilerdi
hmm.. cok da farketmiyomua ya. acaba dogumdan sonra bebege yapilcak tahliller felan dahil mi iste oda var. aman vallahi aklim karisti gittikce corba oldu.kimisi diyo ozele gitme devlet daha tecrubeli kimisi diyo ozel daha hijyenik off.
güvenilr açıdan elbette devlet daha iyi ama aynı odada 10 kişi ile birlite sancı cekmek
doğum sonrası refakatçinin olmaması, olumsuz muammele beni özele itekliyor
bu da baktığım yerin linki orda neleri kapsadığı yazıyor
http://www.tamamlayicisagliksigortasi.net/medicana-ankara-limitsiz-dogum-paketi-3100-tl
acaba atatürk araştırma nasıldır ki onun ile ilgili hiçbşy yazılmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?