2015 ANKARA ÖZEL HASTANE DOĞUM VE MUAYENE FİYATLARI 2015

Arkadaşım ben şu an Tobb A gidiyorum fakat 24. Haftaya kadar Turgut Özal da Ebru Yüce ye gitmiştim. Muayene ücreti 122 tl, doğum 1500-2000 civarı bişeydi. Ebru hanımı tavsiye ederim. İlgili ve güleryüzlü. Daha önce Akropolde çalışıyormuş. Şimdi doçentliğini almak için orada imiş.
Peki madem iyiydi sen neden değiştirdin diyecek olursan... Doktora değil hastaneye ısınamadım. Bir de normal doğum olacaksa şayet mesai saatleri dışında hangi doktor nöbetçiyse o giriyor doğuma. Ben bu nedenle hastane değişikliği yaptım.
Bir de benim arkadaşım etlik lokman hekimde meltem hanıma gidiyor. Memnun olduğunu söyledi. Oranında fiyatları daha uygun.

Canım sigortasız bireysel gidince sanırım 6000 tl imiş pahalı yani. Ben mezunlar derneği üyeliği ile gidiyorum. O nedenle indirimli bizimki.
Alakasiz olacak ama TOBB ETU Mezunlar Dernegi indirimi mi? Siz de mi oradan mezunsunuz? :) Ben TOBB mezunuyum da o yuzden sordum, eger oyle bir indirim varsa arastirayim.

Alakasiz olacak ama TOBB ETU Mezunlar Dernegi indirimi mi? Siz de mi oradan mezunsunuz? :) Ben TOBB mezunuyum da o yuzden sordum, eger oyle bir indirim varsa arastirayim.
Ben değilim ama eşim mezun. Ben de faydalanabiliyorum. Muayenelerdeki indirimleri çok değil 230 tl ye düşüyor fakat doğum 6000 den 2000 e düşüyor. Araştırın size uyarsa bu fırsatı değerlendirin bence :) tahliller pahalı oluyor biraz ama ben zaten taramaları, şeker yüklemesini, ayrıntılı ultrasonu filan devlette yaptırmıştım. Doktorda hiç sorun etmedi dışarda yaptırıyor olmamı.

Bu hafta insAllah akropol hastahanesine gitmeyi planlıyorum sen ne yaptın

akrapoldeki latife hanima mi gideceksin.ona iyi diyorlar ama akrapol icin iyi seyler duymadim halbuki evime de cok yakin ama hastaneye guvenemiyorum.ki zaten yenidogan unitesi yok oranin.

Supermis arastirayim hemen :) Zaten sizden doktor onerisi de almistim, oldukca aklima yatmaya başladı TOBB

Canım sigortasız bireysel gidince sanırım 6000 tl imiş pahalı yani. Ben mezunlar derneği üyeliği ile gidiyorum. O nedenle indirimli bizimki.

hmm anladim canim.tobb cok guzel bir hastane diye biliyorum parasi da baya iyiymis :) oyle bor avantajiniz plmasi ne guzel keske bizdede olsaymis :)

Kızlar merhaba aranızda etimed banu hanım veya sincan koru günay hanim a giden doğum ücretleri hakkında bilgisi olan var mı ? Birde hangisini onerirsiniz

Merhaba bende günay hanima gitmeyi düşünüyorum da memnun musunuz acaba birde doğum ücretleri vs ne kadar

akrapoldeki latife hanima mi gideceksin.ona iyi diyorlar ama akrapol icin iyi seyler duymadim halbuki evime de cok yakin ama hastaneye guvenemiyorum.ki zaten yenidogan unitesi yok oranin.

şimdilik lLatife hanim ilgimi çekt . Hastahane hakkında olumsuz sey cok az okudumama ddediginiz gibi doğum ünitesi yok ve devlet hastahanesine yollayacağiz demişlerdi. Gönlüm aaslında tobb da ama 5100 ciddi bi rakam. Aglasam zorlasam esim tamam diyecekama bben Kıyamam o kadar paraya

Bende Turgut Özal'i bu sebeblerden eledim. Madem dr benim dogumuma girmeyecekse neden yorayim kendimi. lokmam hekim hic mi hic düşünmüyorum çok oolumsuz yorumları var. Simdiden korkuttu orası beni.

Bu yüzdenddepresyona ggireceğim geldim 30 haftaya hala ortadayim

Bende 24. Haftadan sonra doktor değiştirdim. Sıkıntı etme kendine arkadaşım. İnşallah gönlüne göre bir yer bulursun bi an önce. Benim bi arkadaşımda geçen yaz doğumuna az kala sigorta yaptırıp medicanaya gitmişti. Hastanelerle konuşup sigorta imkanlarını öğrenebilirsiniz..

medicana su an sigorta kapsamında fiyatı aklıma yattı lakin aklımda sorular var ve orda doum yapan dopru düzgün cvp verecek kimseyi bulamadım bi

ayni durumdayim seni de takipteyim :) benim 21 aralik son kez bi kontrolum var ondan sonra bi kac yere gidecegim bakalim da zor ya sonradan birini aramak..

medicana su an sigorta kapsamında fiyatı aklıma yattı lakin aklımda sorular var ve orda doum yapan dopru düzgün cvp verecek kimseyi bulamadım bi
medicana cok guzel hastane de aynen bi dogum yapan gorsek daha iyi olacak bir de sigorta ucreti ne jadar mis ki olmazsa ozel sigorta mi yaptirsak hakkaten

medicana cok guzel hastane de aynen bi dogum yapan gorsek daha iyi olacak bir de sigorta ucreti ne jadar mis ki olmazsa ozel sigorta mi yaptirsak hakkaten

Bi sigorta firmasi 3100 fiyat vermiş mail attim cevp bekliyorum. Kendim 1 ay önce hastahanenin kendisine gitmistim bana 3500 normal 3900 sezeryan epidural olursa 500 tl dedilerdi

Bi sigorta firmasi 3100 fiyat vermiş mail attim cevp bekliyorum. Kendim 1 ay önce hastahanenin kendisine gitmistim bana 3500 normal 3900 sezeryan epidural olursa 500 tl dedilerdi

hmm.. cok da farketmiyomua ya. acaba dogumdan sonra bebege yapilcak tahliller felan dahil mi iste oda var. aman vallahi aklim karisti gittikce corba oldu.kimisi diyo ozele gitme devlet daha tecrubeli kimisi diyo ozel daha hijyenik off.

hmm.. cok da farketmiyomua ya. acaba dogumdan sonra bebege yapilcak tahliller felan dahil mi iste oda var. aman vallahi aklim karisti gittikce corba oldu.kimisi diyo ozele gitme devlet daha tecrubeli kimisi diyo ozel daha hijyenik off.

güvenilr açıdan elbette devlet daha iyi ama aynı odada 10 kişi ile birlite sancı cekmek
doğum sonrası refakatçinin olmaması, olumsuz muammele beni özele itekliyor

bu da baktığım yerin linki orda neleri kapsadığı yazıyor

http://www.tamamlayicisagliksigortasi.net/medicana-ankara-limitsiz-dogum-paketi-3100-tl

cazip göründü ya.. medcanaya gitmştim temiz güzel bir hastane. acaba hangi doktorları iyidir onu araşıralım benım aklıma yattı burası.teklif isteyeceğim şimdi. sağolasın linnk için canım ya

acaba atatürk araştırma nasıldır ki onun ile ilgili hiçbşy yazılmamış

alakasız ama
dedem orda yatmıştı 1 hafta bende refekatçi kalmıştım fena bi hastahene değildi, ama doğum bölümü doktorları nasıl onu bilmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…